تالار گفتمان مانشت
کلاس نکته و تست - نسخه‌ی قابل چاپ

کلاس نکته و تست - water1it - 07 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ق.ظ

سلام
دوستان لطفا در مورد کلاس های نکته و تست راهنماییم کنید.
برا من که شهرستانیم ارزش داره بیام تهران کلاس؟

RE: کلاس نکته و تست - Riemann - 07 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ

(۰۷ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ق.ظ)water1it نوشته شده توسط:  سلام

نه دوست من اصلا نیازی به این کلاسا نیست! شما با خوندن کتابای کنکوری که همه جا هست میتونید رتبه ۱ بیارید این جور کلاسا هم همش بازی پول هست الکی وقتتون رو هدر ندید و همچنین پول. توی همین مانشت ۱۰۰۰ تا مطلب درسی و جزوه هست که باهاش میتونید خیلی راحت مطالبو یاد بگیرید دیگه دنبال چی میگردید؟ به نظر من این همش بهونه ست که ما تنبلی خودمون رو بپوشونیم تازه نصف کتابای تستی هم که داریم نمیخونیم حالا بریم کلاس؟ بجاش بشین همین کتابا رو بخون که موفق میشی دوست من.Big Grin

RE: کلاس نکته و تست - water1it - 07 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ

(۰۷ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  
(07 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ق.ظ)water1it نوشته شده توسط:  سلام

نه دوست من اصلا نیازی به این کلاسا نیست! شما با خوندن کتابای کنکوری که همه جا هست میتونید رتبه ۱ بیارید این جور کلاسا هم همش بازی پول هست الکی وقتتون رو هدر ندید و همچنین پول. توی همین مانشت ۱۰۰۰ تا مطلب درسی و جزوه هست که باهاش میتونید خیلی راحت مطالبو یاد بگیرید دیگه دنبال چی میگردید؟ به نظر من این همش بهونه ست که ما تنبلی خودمون رو بپوشونیم تازه نصف کتابای تستی هم که داریم نمیخونیم حالا بریم کلاس؟ بجاش بشین همین کتابا رو بخون که موفق میشی دوست من.Big Grin
ممنونم از راهنماییتون.
خب من تا الان هیچ تنبلی نکردم و تمام درسا رو خوندم ولی وقتی می خوام تست بزنم احساس میکنم هیچی بلد نیستم و کم کم دارم ناامید میشم.فکر کردم شاید این کلاسا بتونه کمکم کنه

کلاس های نکته و تست و جمع بندی ! آری یا خیر ؟؟؟ - m_ok - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۳۴ ب.ظ

دوستان سلام.
کسی هست که تجربه این کلاس ها رو داشته باشه ؟ ارزش داره که آدم چند روز آخر براشون وقت بذاره ؟

RE: کلاس های نکته و تست و جمع بندی ! آری یا خیر ؟؟؟ - good-wishes - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ

سلام

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

کلاس های نکته و تست و جمع بندی ! آری یا خیر ؟؟؟ - atenaa - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۰۴ ب.ظ

من به شدت واسه هوش و شبکه به ی همچین کلاسایی نیاز دارم
کسی میدونه کدوم موسسه کلاس نکته و تست گذاشته؟

کلاس های نکته و تست و جمع بندی ! آری یا خیر ؟؟؟ - s.mahmood - 14 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ق.ظ

مدرسان که کلاس گذاشته من بعضیاشو اسم نوشتم
نمی دونم خوبه یا نه

کلاس های نکته و تست و جمع بندی ! آری یا خیر ؟؟؟ - atenaa - 14 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ق.ظ

از شهریه و تعداد ساعتش خبر دارید؟

RE: کلاس نکته و تست - misagh01 - 14 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ق.ظ

(۰۷ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ)water1it نوشته شده توسط:  ممنونم از راهنماییتون.
خب من تا الان هیچ تنبلی نکردم و تمام درسا رو خوندم ولی وقتی می خوام تست بزنم احساس میکنم هیچی بلد نیستم و کم کم دارم ناامید میشم.فکر کردم شاید این کلاسا بتونه کمکم کنه

سلام دوست گرامی Smile
این مشکل اکثر افراد هست یعنی فقط با مطالعه دروس معمولا نمیتوان به تستها مسلط شد، در کل باید تست زیاد زد و به نظرم یک راه حل برای این مشکل این هست که با استفاده از حل تشریحی بعضی از تستهای کنکور سالهای قبل روش حل سوال را یاد بگیرید سپس تستهای مشابه آنها (کنکوری یا تالیفی) را خودتان سعی کنید بدون دیدن جواب تشریحی حل کنید شاید در ابتدا برایتان سخت باشد اما با تمرین بیشتر، راه می افتید. البته این تجربه منه، خوبه که دوستان هم تجربیات خودشون رو بگویند.

RE: کلاس نکته و تست - s.mahmood - 15 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ق.ظ

روی لینک زیر کلیک کن

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

Tongue