![]() |
پرداخت هزینه برای چاپ مقاله - نسخهی قابل چاپ |
پرداخت هزینه برای چاپ مقاله - morieman - 14 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ب.ظ
سلاممم من این سوالو جای دیگه مطرح کردم ، ولی چون جاش مناسب نبود ![]() ![]() ۱ . میشه بگین چطور میشه فهمید که مقاله ای واسه چاپ شدنش پول میگیریه یا نه مثلا همین Journal of Global Research in Computer Science International Journal Of Information Technology & Decision Making ۲ . اینکه اگر پولی باشه ودرنتیجه نخوایم چاپ شه فقط accept بگیریم ، چطور میشه وقتی برای دانشگاهی apply میکنیم بگیم که مقاله من accept گرفته؟؟ نمیشه که فقط به ایمیل استناد کرد |
پول گرفتن برای چاپ شدن - morieman - 15 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۴۱ ب.ظ
هیچکی نیست باز ![]() |
RE: پرداخت هزینه برای چاپ مقاله - equilibrium - 15 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۴۰ ب.ظ
سلام، توی وبسایت مجله دنبال چیزی مثل article processing charge یا manuscript charge یا چیزهای مشابه باشید. معمولا این موارد رو یا در صفحه اول میزارن یا در بخش هایی مثل submission یا author guidline؛ مثلا در مورد مجله اولی که اسم بردید روی لینک author guideline کلیک کنید، این چند خطو میبیند:
MANUSCRIPT CHARGES
(یعنی ۵۰ دلار به ازای هر مقاله پذیرفته شده می گیره)؛There is no charge for the publication of any manuscript but author(s) of each accepted paper is required to pay an online maintenance/processing fee of $50. مقاله برای "چاپ شدن" پذیرفته میشه (: وقتی مقاله ای اکسپت میگیره بهتون یه گواهی پذیرش مقاله میدن (با ایمیل) که میتونید تا پیش از چاپ مقاله از اون گواهی استفاده کنید؛ |
پرداخت هزینه برای چاپ مقاله - morieman - 17 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ب.ظ
ممنون از راهنماییت بعضی سایت ها مثل دومی نتونستم جاشو پیدا کنم و اینکه برای apply آیا میشه فقط به ایمیل استناد کرد آخه پول برای چاپ شدن ندارم ![]() |