![]() |
نظریه زبانها و ماشینها (پیتر لینز) نگارش پنجم - نسخهی قابل چاپ |
نظریه زبانها و ماشینها (پیتر لینز) نگارش پنجم - sina_r11 - 15 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ
حل تمرین نظریه زبانها و ماشینها (پیتر لینز) نگارش پنجم لینک دانلود مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
حل تمرین نظریه زبانها و ماشینها (پیتر لینز) نگارش چهارم - pooyaa - 15 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ
این که ویرایش پنجم هست دوست عزیز! |
RE: حل تمرین نظریه زبانها و ماشینها (پیتر لینز) نگارش چهارم - sina_r11 - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ب.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: این که ویرایش پنجم هست دوست عزیز! ممنون بابت تذکر، تیتر اصلاح شد |
حل تمرین نظریه زبانها و ماشینها (پیتر لینز) نگارش پنجم - ahmaduse - 15 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ب.ظ
این کجاش حل تمرینه؟ |
نظریه زبانها و ماشینها (پیتر لینز) نگارش پنجم - ahrmb - 17 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ق.ظ
خود کتاب ویرایش پنجم پیدا میشه ؟ |
نظریه زبانها و ماشینها (پیتر لینز) نگارش پنجم - fatemeh69 - 17 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ق.ظ
بله ویرایش پنجم زبان اصلی ش رو میشه از انقلاب تهیه کرد. |
RE: نظریه زبانها و ماشینها (پیتر لینز) نگارش پنجم - maziars - 17 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۳۱ ق.ظ
pdf خود کتاب زبان اصلی ویرایش پنجم هستش؟ اگه هست لطف می کنین لینک اونو قرار بدید. |
نظریه زبانها و ماشینها (پیتر لینز) نگارش پنجم - اورین - ۳۰ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ
دوستان کسی این کتاب لینز نداره مال سال ۲۰۱۱ هر چی میگردم پیدا نمیکنم لطفا اگر کسی داره بزاره ممنون میشم |
نظریه زبانها و ماشینها (پیتر لینز) نگارش پنجم - kashti - 30 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ
سلام. ویرایش ۴ رو من کلی گشتم نبود در نت این که جدیده فکر نمی کنم پیدابشه. من کتاب linz , کتاب sudkamp کلی گشتم نبود بنظر من دنبال pdf این دو تا کتاب نباشید. آخر لینز ویرایش ۵ آفستشو که انتشارات صفار چاپ کرده خریدم. ترجمه ویرایش ۵ هم انتشارات نص داره. |
RE: نظریه زبانها و ماشینها (پیتر لینز) نگارش پنجم - hirsoft - 25 آبان ۱۳۹۶ ۰۱:۱۹ ب.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ)sina_r11 نوشته شده توسط: حل تمرین نظریه زبانها و ماشینها (پیتر لینز) نگارش پنجمموقع دانلود رمز میخواد، دوستان کسی راهنمایی میکنه باید چکار کرد؟ |
RE: نظریه زبانها و ماشینها (پیتر لینز) نگارش پنجم - marlinmanson - 26 آبان ۱۳۹۶ ۰۹:۰۹ ب.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ)sina_r11 نوشته شده توسط: حل تمرین نظریه زبانها و ماشینها (پیتر لینز) نگارش پنجم bebakhshid password va username ro chi bayad vared konim baraye dl |
نظریه زبانها و ماشینها (پیتر لینز) نگارش پنجم - testik - 06 اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۲:۱۱ ق.ظ
ممنون بابت فایل حل تمرین. اینکه بعضی تمرینها رو ایده برای حل کردنشون میداد و مستقیم حل نمیکرد خیلی خوب بود و همچنین کاملا منطبق با ویرایش پنجم (چاپ ۲۰۱۱) بود. |
RE: نظریه زبانها و ماشینها (پیتر لینز) نگارش پنجم - gillda - 02 خرداد ۱۳۹۹ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ)sina_r11 نوشته شده توسط: حل تمرین نظریه زبانها و ماشینها (پیتر لینز) نگارش پنجم دانلود نمیشه!!! |
نظریه زبانها و ماشینها (پیتر لینز) نگارش پنجم - Z78khosrow_kh - 11 خرداد ۱۳۹۹ ۰۲:۲۸ ب.ظ
سلام. لینک باز نمیشه اصلا. |