![]() |
معدل زیر چند در دانشگاه آزاد مشروط محسوب میشه؟ - نسخهی قابل چاپ |
معدل زیر چند در دانشگاه آزاد مشروط محسوب میشه؟ - isfTeams - 22 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ
کسب معدل ۱۴ برای برای هر ترم هست ؟ یا معدل کلی ؟ ( دانشگاه ازاد ) معدل زیر چند مشروط محصوب میشه و ترم بعد چند واحد درسی میتونه بگیره ؟ ( دانشگاه ازاد ) |
معدل - A V A - 23 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ
کارشناسی؟ معدله ترم زیر ١٢ مشروط و ترم بعد ١٤ واحد میشه برداشت |
معدل زیر چند در دانشگاه آزاد مشروط محسوب میشه؟ - isfTeams - 23 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۲۳ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط: کارشناسی؟برای کارشناسی ارشد (۲۳ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط: کارشناسی؟برای کارشناسی ارشد منظور من اینه در کارشناسی ارشد معدل چند باشه در هر ترم مشروط حساب میشه ؟ |
RE: معدل زیر چند در دانشگاه آزاد مشروط محسوب میشه؟ - good-wishes - 24 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۲۳ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ب.ظ)isfTeams نوشته شده توسط: منظور من اینه در کارشناسی ارشد معدل چند باشه در هر ترم مشروط حساب میشه ؟ طبق آیین نامه ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
معدل زیر چند در دانشگاه آزاد مشروط محسوب میشه؟ - isfTeams - 24 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ق.ظ
(۲۴ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:یعنی پس کلا مشروطی نداره و کلی دو نیمسال رو در نظر میگیرند که کمتر از ۱۴ نباشه درسته؟(23 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ب.ظ)isfTeams نوشته شده توسط: منظور من اینه در کارشناسی ارشد معدل چند باشه در هر ترم مشروط حساب میشه ؟ |