|
|
حذف عناصر لیست حلقوی تا n بار - نسخهی قابل چاپ |
|
حذف عناصر لیست حلقوی تا n بار - hoomanab - 24 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ
سلام دوستان کسی یه راه حل قطعی برای این سوال میدونه؟! به غیر از حذف گزینه ![]() Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
|
RE: حذف عناصر لیست حلقوی تا n بار - masoud67 - 24 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۷ ب.ظ
مگه اینجا جواب نداده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینا رو ظاهرا بهش میگن شمارنده جانسون اگه از دو شروع میشه حذف شدن شما باید این کار رو بکنی عدد را باینری بنویسی و بعد چرخش به چپ میدی یعنی مثلا اگه حلقه ۴ تا از اینا باشه و از دو شروع میکنه به حذف شدن اینو واسه خودت بکش اساسی تو مغزت جا میشه ۴ = ۱۰۰ وبعد از چرخش به چپ میشه ۱ = ۰۰۱ اول ۲ حذف میشه و بعد ۴ و بعد ۳ یا مثلا اگه ۵ باشه ۵ = ۱۰۱ بعد از چرخش میشه ۰۱۱ = ۳ اول دو ، بعد چهار ، بعد یک ، بعد ۵ یه فرمول هم داره به این شکل [tex]out = 2 * (n - 2^{\left \lfloor log \right \rfloor}) 1[/tex] اگر جایی بود که مثلا از ۳ حذف میشد باید این out را یه دونه بیشترش کنی مثلا واسه همون ۴ که خروجی یک میداد اگه از ۳ شروع کنه حذف شدن یه دونه به یک اضافه میکنی ترتیب حذف: اول ۳ بعد یک ، بعد ۴ یعنی میشه ۲ اینجا هم هزار را باینری بنویس بعد چرخش به چپ بده ۱۱۱۱۱۰۱۰۰۰ بعد از چرخش به چپ ۱۱۱۱۰۱۰۰۰۱ میشه ۹۷۷ |
RE: حذف عناصر لیست حلقوی تا n بار - masoud67 - 24 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۵۸ ب.ظ
(۲۴ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۵۳ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: احیانا" می خواهید المپیاد کهکشانی شرکت کنید !؟کهکشان کجا بود، ما همین سازمان سنجشو رد کنیم خودش خیلیه من اون فرمول رو حفظ نبودم از تو کتاب نوشتم. فقط بحث چرخش به چپ را بلد بودم که هر چی تست این ریختی بوده با همین چرخش به چپ زدم |
Re: RE: حذف عناصر لیست حلقوی تا n بار - hoomanab - 24 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۳۹ ب.ظ
(۲۴ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۷ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: مگه اینجا جواب نداده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مرسی بابت فرمول [BLACK HEART SUIT] Sent from my SM-T210R using Tapatalk (۲۴ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۵۳ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: احیانا" می خواهید المپیاد کهکشانی شرکت کنید !؟ نه بابا ولی اگه الان ثبت نام کنکور بود، المپیاد شرکت میکردم ![]() ۱-رو میز درس میخونم ۲-اون رو میزیه نه رو فرشی ![]() ۳-با حالم خودتی ![]() از کمک شما هم ممنونم Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
|
RE: حذف عناصر لیست حلقوی تا n بار - kaviresabz - 24 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ
سلام یه نگاه به این هم بندازید فکر کنم به همون فرمول برسه |
Re: RE: حذف عناصر لیست حلقوی تا n بار - hoomanab - 24 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۰۸ ب.ظ
(۲۴ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ)kaviresabz نوشته شده توسط: سلام ممنون Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: حذف عناصر لیست حلقوی تا n بار - mhma_1367 - 24 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ب.ظ
(۲۴ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۷ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: مگه اینجا جواب نداده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مهندس میشه بیشتر راجع به فرمول بگید مثلا n چیه و log از چی و تو چه پایه ای گرفتین... |
RE: حذف عناصر لیست حلقوی تا n بار - masoud67 - 24 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ب.ظ
(۲۴ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ب.ظ)mhma_1367 نوشته شده توسط: [tex]out = 2 * (n - 2^{\left \lfloor log \right \rfloor}) 1[/tex]تقریبا واضحه. n میشه مقدار آخر لیست دوری. مثلا تو این شکل میشه ۱۰۰۰ و log هم در پایه ۲ هست دیگه (قرارداده که پایه ۲ را ننویسیم) فرمول را من خودم هم حفظ نیستم ولی سعی کنید اون چرخش به چپ را در نظر داشته باشید که راحتتر هست |
RE: حذف عناصر لیست حلقوی تا n بار - mhma_1367 - 24 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ب.ظ
(۲۴ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(24 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ب.ظ)mhma_1367 نوشته شده توسط: [tex]out = 2 * (n - 2^{\left \lfloor log \right \rfloor}) 1[/tex]تقریبا واضحه. n میشه مقدار آخر لیست دوری. مثلا تو این شکل میشه ۱۰۰۰ تشکر عزیز... |