تالار گفتمان مانشت
مرتبه مرتب‌سازی - CE92 - نسخه‌ی قابل چاپ

مرتبه مرتب‌سازی - CE92 - mahmood1 - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ب.ظ

سلام
دوستان جواب این سوال گزینه ۴ شده (در کلید نهایی سنجش)
پارسه گزینه ۳ رو جواب اعلام کرده

من خودم هم متوجه نیستم که چرا مورد اولی درسته؟ ممکنه توضیح بدید؟

[تصویر:  239426_ce-92.png]

ممنونم

RE: مرتبه مرتب‌سازی - CE92 - nazanin_sh - 03 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ق.ظ

این سوال گفته میانگین زمان اجرا انقد هستش... حالا ممکنه یه ورودی داشته باشیم که برای >A بدترین حالت رو ایجاد کنه و مرتبه زمانیش گزینه ۱ هم بشه

RE: مرتبه مرتب‌سازی - CE92 - Riemann - 03 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ

(۰۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:  
(01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ب.ظ)mahmood1 نوشته شده توسط:  سلام
دوستان جواب این سوال گزینه ۴ شده (در کلید نهایی سنجش)
پارسه گزینه ۳ رو جواب اعلام کرده

من خودم هم متوجه نیستم که چرا مورد اولی درسته؟ ممکنه توضیح بدید؟

[تصویر:  239426_ce-92.png]

ممنونم

سلام
میشه بگید چرا فرض کردید که این سوال فقط میتونه مرتبه مرتب سازی باشه؟؟؟؟
ما میدونیم که یکی از عوامل تاثیر گذار روی یه الگوریتم پارامتر ورودی هستش
یک سوال برای مثال: فرض کنید ما میخوایم بدونیم یه زیر مجموعه خاص (که به عنوان پارامتر ورودی الگوریتم در نظر گرفته میشه) بین تمام زیرمجموعه های یک مجموعه n عضوی چندمین زیر مجموعه هستش ؟ (با توجه به نظمی که الگوریتم برای تولید زیرمجموعه ها در نظر میگیره)
خب اینجا واضحه که ما میتونیم:
زیرمجموعه ای به عنوان ورودی بدیم که اولین زیر مجموعه تولید شده باشه (از مرتبه [tex]O(1)[/tex]

زیر مجموعه ای به الگوریتم بدیم که آخرین زیرمجموعه تولیدی باشه (از مرتبه [tex]\Omega (2^{n})[/tex]

زیر مجموعه ای به الگوریتم بدیم که nامین زیرمجموعه تولیدی باشه (از مرتبه [tex]\Theta (n)[/tex]

بعد حالت میانگین این الگوریتم میشه [tex]\Theta(n^2)[/tex] بعد صورت سوال گفته یه الگوریتم تصادفی این چه کمکی و یا تاثیری در مسئله داره؟

RE: مرتبه مرتب‌سازی - CE92 - izadan11 - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ

اینو یکی پرسید نظر من این بود
برای هر آرایه n فاکتوریل حالت وجود داره جمع تمام این حالت ها تقسیم بر n فاکتروریل میشه متوسط حالات ما وقتی متوسط ما n به توان ۲ هست یعنی ممکنه جایگشتی وجود داشته باشه که با زمان ثابت و خطی حل بشه ولی درمورد n به توان ۳n اگر این جمله در صورت قرار بگیره و تقسیم بر n فاکترویل بشه جاصل از n به توان ۲ حتما بیشتر خواهد شد
پس حق با پارسه است

RE: مرتبه مرتب‌سازی - CE92 - zahra412 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ

(۰۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط:  این سوال گفته میانگین زمان اجرا انقد هستش... حالا ممکنه یه ورودی داشته باشیم که برای >A بدترین حالت رو ایجاد کنه و مرتبه زمانیش گزینه ۱ هم بشه

اگه اینطور باشه خب پس هرچی تابع به غیر از توابع ترکیبی و مثلثاتی باید ج این سوال بشه من که نمیفهمم سنجش چرا گفته همش درسته!!!