|
|
مرتبه مرتبسازی - CE92 - نسخهی قابل چاپ |
|
مرتبه مرتبسازی - CE92 - mahmood1 - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ب.ظ
سلام دوستان جواب این سوال گزینه ۴ شده (در کلید نهایی سنجش) پارسه گزینه ۳ رو جواب اعلام کرده من خودم هم متوجه نیستم که چرا مورد اولی درسته؟ ممکنه توضیح بدید؟ ![]() ممنونم |
|
RE: مرتبه مرتبسازی - CE92 - nazanin_sh - 03 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ق.ظ
این سوال گفته میانگین زمان اجرا انقد هستش... حالا ممکنه یه ورودی داشته باشیم که برای >A بدترین حالت رو ایجاد کنه و مرتبه زمانیش گزینه ۱ هم بشه |
RE: مرتبه مرتبسازی - CE92 - Riemann - 03 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ب.ظ)mahmood1 نوشته شده توسط: سلام بعد حالت میانگین این الگوریتم میشه [tex]\Theta(n^2)[/tex] بعد صورت سوال گفته یه الگوریتم تصادفی این چه کمکی و یا تاثیری در مسئله داره؟ |
|
RE: مرتبه مرتبسازی - CE92 - izadan11 - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ
اینو یکی پرسید نظر من این بود برای هر آرایه n فاکتوریل حالت وجود داره جمع تمام این حالت ها تقسیم بر n فاکتروریل میشه متوسط حالات ما وقتی متوسط ما n به توان ۲ هست یعنی ممکنه جایگشتی وجود داشته باشه که با زمان ثابت و خطی حل بشه ولی درمورد n به توان ۳n اگر این جمله در صورت قرار بگیره و تقسیم بر n فاکترویل بشه جاصل از n به توان ۲ حتما بیشتر خواهد شد پس حق با پارسه است |
RE: مرتبه مرتبسازی - CE92 - zahra412 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: این سوال گفته میانگین زمان اجرا انقد هستش... حالا ممکنه یه ورودی داشته باشیم که برای >A بدترین حالت رو ایجاد کنه و مرتبه زمانیش گزینه ۱ هم بشه اگه اینطور باشه خب پس هرچی تابع به غیر از توابع ترکیبی و مثلثاتی باید ج این سوال بشه من که نمیفهمم سنجش چرا گفته همش درسته!!! |