|
|
نرم افزار یا مطالب جانبی لازم برای ارشد - نسخهی قابل چاپ |
|
نرم افزار یا مطالب جانبی لازم برای ارشد - انرژی مثبت - ۱۲ خرداد ۱۳۸۹ ۰۶:۲۳ ب.ظ
سلام یه سوال داشتم و اونم اینه که واسه ارشد چه مطالب جانبی لازمه که بلد باشیم اگه لطف کنید واسه معماری هم بگید ممنون می شم. |
|
مطالب جانبی لازم برای ارشد - Soheil - 12 خرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۰۳ ب.ظ
واسه گروه ریاضیات فقط یکم ریاضیات پایه(البته اگه فکر میکنید ضعیف هستید) کار کنید بد نیست. ولی واسه تخصصیها چیزی به ذهنم نمی رسه، به خودشون برسیم کلیه! ![]() به نظرم مهترین کار جانبی برای درس خوندن(مخصوصا برای رشد) یه برنامه ریزی درست و پشتکار میتونه باشه. |
|
مطالب جانبی لازم برای ارشد - انرژی مثبت - ۱۳ خرداد ۱۳۸۹ ۱۰:۳۴ ب.ظ
نمی دونم منظورم رو درست گفتم یانه! منظورم اینه که اگه ارشد قبول بشیم چه مطلب یا نرم افزار یا زبان خاصی به دردمون می خوره که الان که وقت دارم یاد بگیرم.بازم ممنون |
|
مطالب جانبی لازم برای ارشد - Soheil - 13 خرداد ۱۳۸۹ ۱۰:۵۸ ب.ظ
آها فکر کردم تازه میخواید شرکت کنید! این سوال خودمم هست!!!!!!
|
RE: مطالب جانبی لازم برای ارشد - Mahjub24 - 13 خرداد ۱۳۸۹ ۱۱:۱۳ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۸۹ ۱۰:۳۴ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: نمی دونم ونظورم رو درست گفتم یانه! منظورم اینه که اگه ارشد قبول بشیم چه مطلب یا نرم افزار یا زبان خاصی به دردمون می خوره که الان که وقت دارم یاد بگیرم.بازم ممنون فکر کنم بد نباشه که MATLAB کار کنید |
|
مطالب جانبی لازم برای ارشد - bright - 09 تیر ۱۳۸۹ ۰۲:۴۳ ب.ظ
بهتره تو یه زبان برنامه نویسی مثل جاوا یا سی شارپ تسط داشته باشید . |
|
RE: مطالب جانبی لازم برای ارشد - انرژی مثبت - ۱۵ تیر ۱۳۸۹ ۰۴:۰۲ ب.ظ
اگه لطف کنید یه کتاب خوب و کامل درمورد سی شارپ بهم معرفی کنید ممنون می شم. اگه لطف کنید یه کتاب خوب و کامل درمورد سی شارپ بهم معرفی کنید ممنون می شم. اگه لطف کنید یه کتاب خوب و کامل درمورد سی شارپ بهم معرفی کنید ممنون می شم. |
RE: مطالب جانبی لازم برای ارشد - hamidkhl - 15 تیر ۱۳۸۹ ۰۵:۳۱ ب.ظ
(۱۵ تیر ۱۳۸۹ ۰۴:۰۲ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: اگه لطف کنید یه کتاب خوب و کامل درمورد سی شارپ بهم معرفی کنید ممنون می شم. کتاب فارسی اگه می خواید، کتاب هاشمیان، تو گوگل سرچ کنی پیدا میشه کتابهای زبان اصلی خوب زیاده یکیش Pro C# 2008 and the .NET 3.5 Platform انتشارات Apress نوشتهی Andrew Troelsen |
|
مطالب جانبی لازم برای ارشد - Soheil - 15 تیر ۱۳۸۹ ۰۵:۴۲ ب.ظ
اینا همشون کتاب سی شارپ هستن!!! فکر کنم بالای ۱۰۰تا بشن مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ولی اگه کار کردی میخوای حرفه ایتر دنبال کنی اینو پیشنهاد می کنم(اینام ۳ لینک از یک کتاب هستن): مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: مطالب جانبی لازم برای ارشد - roz1 - 14 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۱۵ تیر ۱۳۸۹ ۰۴:۰۲ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: اگه لطف کنید یه کتاب خوب و کامل درمورد سی شارپ بهم معرفی کنید ممنون می شم. سی شارپ خوبه ولی برای کسی که برنامه نویسی اش خوب باشه و کمی شناخت از sql server و توابع برنامه نویسی شی گرا داشته باشه چرا که درهر صفحه اش برای ارتباط با دیتابیس باید یه سری کد نویسی انجام بدی که البته کسی که وقت داشته باشه و علاقه مند هم باشه براش راحته.قبل از شروع هم اول باید نصب آن رو بطور کامل انجام بدی چرا که اگه ناقص نصب بشه در اواسط کار ارتباطهای که بین صفحات میخوای صورت نمی گیره. موفق باشی |
RE: مطالب جانبی لازم برای ارشد - SarahArshad - 14 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۴۲ ق.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۳۹ ق.ظ)roz1 نوشته شده توسط:(15 تیر ۱۳۸۹ ۰۴:۰۲ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: اگه لطف کنید یه کتاب خوب و کامل درمورد سی شارپ بهم معرفی کنید ممنون می شم. این طوری هم نیس که برای یادگیری سی شارپ باید حتمی اس کیو ال بلد باشه از لحاظ پایه یادگیری ربطی به ندارن . یکی از کابرد های برنامه نویسی نوشتن برنامه های بانک اطلاعاتی (تحت وب یا ویندوز )است که شاید پر کاربردترین باشد اما تنها ترین نیس در ضمن حتی اگر قرار باشد در همین زمینه کارشود باز هم تنها نرم افزار اس کیو ال نیس . به نظر من یکی از لذت بخشترین شغلهای دنیا برنامه نویسی است مثل لذت حل کردن یک مسئله ریاضی یا مثل لذت نقاشی . برای شروع کار با سی شارپ به نظر من بهترین کتاب ترجمه به جرات بتوانم بگویم کتاب الکترونیکی هاشمیان در رمینه سی شارپه است این کتاب واقعا کارشده و پر است از نکات ونمونه کدهای زیبا برای شروع این کتاب رو به تمام بچه هایی که می خواهند سی شارپ رو شروع کنن پیشنهاد مید م اما قبلش اگه خیلی احساس غریبی میکنید و بسیاری از اصطلاحات برنامه نویسی رو فراموش کردید کتاب الگوریتم شهریار رسولی رو پیشنهاد میدم بهتون که اگه اشتباه نکنم مال انتشارات شهرداری اصفهان هستش. بعد از یادگیری بفاهیم اولیه باید تصمیم بگیرید که می خواهید تخت وب کا ر خود را ادامه دهید یا می خواهید بر روی مباحث تحت ویندوز کار کنید اگر تحت وب است: یعنی اصول پیاده سازی وب سایتها وبرنامه های کاربردی تحت وب (که علاوه برزبان سی شازپ به مولفه های دیگری نیز نیاز دارد و تکنولوژی که با استفاده از زبان سی شارپ شما را در استفاده شی گرا از ابزار های مجموعه دات نت کمک می کند ASP.NETاست نا گفته نماند که در این حوره برای اینکه بتوان برای اطلاعات خود بانک اطلاعاتی ایجاد کنیم باید با تکنولوژی ADO.NET نیز آشنا باشیم که در این قسمت حرفهای دوستمان مصداق می یابد وباید مسلط به زبان SQL بود و بتوان با نرم افزار قدرتمند ودر عین حال بسیار راحت SQLSERVER کارکرد و ارتباطات را ایجاد نمود البته درست است که به کد نویسی زیادی نیاز دازد اما از یک جایی بعد البته به شرط اینکه بدانی داری چه می کنی تکذری است وکار تبدیل میشود به کد کپی کردن ویک سری ایجاد تغییر البته می گویم که نیاز به این دارد که بدانی داری چه می کنی نه فقط یک کپی و پیست ساده .) البته همان طور که گفتم برای کار در حوزه برنامه نویسی تحت وب علاوه بر ASP.NETبه:پ CSS HTML FLASH jQuery ,... نیاز خواهد بود البته همه اینها ابزارهایی هستند که بعد مدتی کار برای برنامه نویس تبدیل به یک ابزار می شوند یعنی به حدی از تسلط می رسد که تفاوتها رو حس نمی کنه . |
|
مطالب جانبی لازم برای ارشد - yasemi - 14 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۴۵ ق.ظ
البته توی ایران ما بیشتر کارا همراه بانکه و یاد گرفتن SQL هم یه وظیفه برای درامد در ایران ! |
|
RE: مطالب جانبی لازم برای ارشد - SarahArshad - 14 مهر ۱۳۸۹ ۰۳:۱۴ ق.ظ
دوستان دیگه هم نطر بدن |
|
مطالب جانبی لازم برای ارشد - ف.ش - ۱۴ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۲۹ ق.ظ
به نظر من php کار کنید خیلی بازار کار داره. |
|
مطالب جانبی لازم برای ارشد - Maryam-X - 20 آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۲۵ ق.ظ
من کتاب هاشمیان را می پرستم.... احتمالا اگر یه روز این شخص رو ببینم صورتش رو می بوسم و ازاش تشکر می کنم. نرم افزار های مورد نیاز ارشد رو نمی دونم ولی اگر قصد دارید در آینده توی یه شرکت کامپیوتری (ساخت نرم افزار) مشغول به کار بشید یادگیری نرم افزار های:c#-php-visual studio-sql server- و( asp.net توی شرکتهای طراحی سایت )و صد البته مقداری زبان انگلیسی از واجباته... اصلا تا اینارو یاد نگرفتی نرو جایی فرم پر کن...فقط آبروت می ره.... |