|
|
کدام زبان منظم است؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
کدام زبان منظم است؟ - fulgent - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ب.ظ
سلام لطفا اگر سوال زیر تکراری است لینک بدین تا اینو حذف کنم.. و گرنه در حل آن راهنمایی بفرمایید. ![]() به نظر خودم هم گزینه ۲ و هم گزینه ۴ . نظر دوستان چیه؟ |
RE: کدام زبان منظم است؟ - hosshah - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: سلام گزینه ۱: در مورد مستقل از متن بودن این زبان بحث شده بود گزینه ۲: اگر [tex]w\epsilon \{a,b\}^{*}[/tex] که زبانمون همون [tex]\sum ^{ }[/tex] میشد اما اینجوری باید بین دو رشته یا aa یا bb باشه که میشه با DFA تشخیص داد گزینه ۳: این هم مستقل از متنه گزینه ۴: شما اگر شک داری که این منظمه ببین میتونی هر طور که رشته رو شکسته این ww برقرار باشه؟ (مثلا ab چجور میتونه ww باشه) این زبان هم به نظرم حساس به متنه |
|
RE: کدام زبان منظم است؟ - mahsalove - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ب.ظ
گزینه ۲ مستقل از متنه؟! ![]() reverso که نمیشه با DFA تشخیص داد ولی بقیه رو درست گفتید!
|
RE: کدام زبان منظم است؟ - hosshah - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط: گزینه ۲ مستقل از متنه؟! ما که لازم نیست reverse رو تشخیص بدیم ما کافیه فرضمون رو بر این بزاریم که طول رشته w برابره ۱ هستش اونوقت [tex]WW^{R}[/tex] طولش ۲ هست و میتونه aa یا bb باشه
|
RE: کدام زبان منظم است؟ - sara_omd - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: سلام من توی گزینه ٢ و٣ و ٤ باهات موافقم اما گزینه ی ١ رو شک دارم و فکر می کنم حساس به متنه آخه وقتی w با معکوسش نباید برابر باشه زبان هم منظم میشه هم مستقل از متن اما اینجا که w1 با w2 نباید مساوی باشه نه با معکوسش به نظرم حساس به متنه در مورد گزینه ٢میشه بگی dfaش دقیقا چطوری میشه |
RE: کدام زبان منظم است؟ - hosshah - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۵ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ)sara_omd نوشته شده توسط: من توی گزینه ٢ و٣ و ٤ باهات موافقم اما گزینه ی ١ رو شک دارم و فکر می کنم حساس به متنه آخه وقتی w با معکوسش نباید برابر باشه زبان هم منظم میشه هم مستقل از متن اما اینجا که w1 با w2 نباید مساوی باشه نه با معکوسش به نظرم حساس به متنه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. این لینک رو چک کن واسه گزینه ۱ ( برای گزینه۲: در حالت ۰ یه دونه a یا b ببین برو حالت ۱تو حالت ۱ با a,b رو خودش loop میزنه (u) اگه aa یا bb دید میره به حالت بعد ([tex]ww^{r}[/tex] ، البته توی دو تا state این انجام میشه دیگه فقط گفتم یه دید کلی بدم) در این حالت پهم یه دونه a یا b میبینه و میره به حالت پایانی و تو حالت پایانی هم با a,b رو خودش loop میزنه (v) البته این NFAشه) |
RE: کدام زبان منظم است؟ - Jooybari - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: گزینه ۱: در مورد مستقل از متن بودن این زبان بحث شده بود کاملاً موافقم. |
RE: کدام زبان منظم است؟ - npour - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:سلام نظر من:گزینه ۱و گزینه ۳:مستقل از متن،گزینه ۴ حساس به متن، گزینه ۲ منظم(17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط: گزینه ۲ مستقل از متنه؟! |
RE: کدام زبان منظم است؟ - hosshah - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: کاملاً موافقم. با تشکر |
|
RE: کدام زبان منظم است؟ - izadan11 - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ ب.ظ
چرا زبان سوم منظم نیست ؟ |
RE: کدام زبان منظم است؟ - sara_omd - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۵ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ)sara_omd نوشته شده توسط: من توی گزینه ٢ و٣ و ٤ باهات موافقم اما گزینه ی ١ رو شک دارم و فکر می کنم حساس به متنه آخه وقتی w با معکوسش نباید برابر باشه زبان هم منظم میشه هم مستقل از متن اما اینجا که w1 با w2 نباید مساوی باشه نه با معکوسش به نظرم حساس به متنه مرسی درسته چون u v اول و آخرش اومده می تونیم این کارو بکنیم اما واسه w و عکسش بدون u وvنمیشه این کارو کرد و واسه همینه که اونو می گیم منظم نیست اما این منظمه ممنون |
|
RE: کدام زبان منظم است؟ - fulgent - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۳ ب.ظ
خیلی خیلی از وقتی که گذاشتین ممنونم
|
RE: کدام زبان منظم است؟ - Jooybari - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: چرا زبان سوم منظم نیست ؟ چون شرط [tex]n\neq k-1[/tex] رو نمیتونه بدون پشته چک کنه. این شرط همپوشانی با شرط قبلی هم نداره. |
RE: کدام زبان منظم است؟ - izadan11 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: چرا زبان سوم منظم نیست ؟ یک شرطش گفته n>k و دیگری گفته n<>k-1 در شرط دوم فقط یک حالت قبول نیست که در شرط اول پوشش داده شده پس گرامر ما میشه a^n .b^m و n و m هیچ ربطی به هم ندارن
|
RE: کدام زبان منظم است؟ - hosshah - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ق.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: یک شرطش گفته n>k و دیگری گفته n<>k-1 در شرط دوم فقط یک حالت قبول نیست که در شرط اول پوشش داده شده پس گرامر ما میشه a^n .b^m من میگم کلا این هارو که ترکیب کنیم اون a^n.b^m که شما گفتی باید شرط n!=m-1 به هرحال برقرار باشه |