|
|
ساخت توابع ترکیبی - نسخهی قابل چاپ |
|
ساخت توابع ترکیبی - masoud67 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۴ ب.ظ
جواب این سوال گزینه ۲ هست گزینه یک را که ملتفت هستم ولی نمیدونم چرا گزینه ۲ انتخاب شده ، خودم نظرم گزینه ۳ هست . نظر شما ؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. نکته: سوال گفته کدام گزینه غلط است |
|
RE: ساخت توابع ترکیبی - alagh - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۸ ب.ظ
۳ چرا؟؟؟ ۳ که کلا غلطه! (۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۸ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: ۳ چرا؟؟؟ ۳ که کلا غلطه! آیم ساری گفته کدوم غلطه اره به نظر منم ۳ هست
|
|
RE: ساخت توابع ترکیبی - unicornux - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ
مثلا اگه ۴ تا ورودی داشته باشیم ۲ تا میرن خطوط کنترل. پس ۳ درسته. Sent from my ME172V using Tapatalk درسته ، اشتباه کردم. Sent from my ME172V using Tapatalk |
|
RE: ساخت توابع ترکیبی - azarakhsh1986 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ
اگه خطوط select و با یک ورودی ماکس در نظر بگیریم برای ورودی به نظرم ۳ درسته و جواب گزینه ۲ میشه یعنی ۲ غلطه با مقداردهی به این نتیجه رسیدم
|
RE: ساخت توابع ترکیبی - masoud67 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: مثلا اگه ۴ تا ورودی داشته باشیم ۲ تا میرن خطوط کنترل. پس ۳ درسته.فیلم کردی مارو؟ حالا درسته یا غلط؟ ![]() تشکر از همه بالاخره به جواب رسیدم اینجا منظورش دی مالتی پلکسر بوده که من اشتباهی فکر کردم مالتی پلکسر را میگه چون گفته یک به ۲به توان n اینجوری باشه همون گزینه ۲ غلط میشه چون n تا ورودی داریم که یکیش برای ورودی Demux میره و n-1 تا واسه خطوط select و تعداد خروجی برابر با ۲ به توان n-1 میشه |
Re: RE: ساخت توابع ترکیبی - unicornux - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: مثلا اگه ۴ تا ورودی داشته باشیم ۲ تا میرن خطوط کنترل. پس ۳ درسته.فیلم کردی مارو؟ حالا درسته یا غلط؟ نکته ظریفی بود، بهش دقت نکردم! خوب بود! Sent from my ME172V using Tapatalk |
RE: ساخت توابع ترکیبی - masoud67 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۶ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: نکته ظریفی بود، بهش دقت نکردم! خوب بود!باز فیلم کردی ما رو ؟ تو اگه نگفته بودی بیت واسه کنترل و بقیه ورودی که من عیب سوال را نمیفهمیدم |
RE: ساخت توابع ترکیبی - unicornux - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۰ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۶ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: نکته ظریفی بود، بهش دقت نکردم! خوب بود!باز فیلم کردی ما رو ؟ من میدونستم گزینه ۳ منظورش چیه اما نمیدونستم واسه دیماکسه. واسه همین اول گفتم بعد حرفمو عوض کردم.سوال و نخوندم گفتی ماکس ندیده پذیرفتم!
|
RE: ساخت توابع ترکیبی - izadan11 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: مثلا اگه ۴ تا ورودی داشته باشیم ۲ تا میرن خطوط کنترل. پس ۳ درسته.فیلم کردی مارو؟ حالا درسته یا غلط؟ منطقی رو نقطه قوتم می دونستم الان به چه زبونی حرف می زنید من نمی فهمم
|
RE: ساخت توابع ترکیبی - masoud67 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: منطقی رو نقطه قوتم می دونستم الان به چه زبونی حرف می زنید من نمی فهمممنطقیالیسم |
RE: ساخت توابع ترکیبی - ایزدی - ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: مثلا اگه ۴ تا ورودی داشته باشیم ۲ تا میرن خطوط کنترل. پس ۳ درسته.فیلم کردی مارو؟ حالا درسته یا غلط؟ منم دقیقا همین ![]() حالا می فهمم هیچی بلد نیستم از منطقی
|