![]() |
بررسی سوالات ساختمان داده و الگوریتم علوم سال ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
بررسی سوالات ساختمان داده و الگوریتم علوم سال ۹۳ - iman_n21 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ب.ظ
سلام سئوالای امروز صبح ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
RE: سئوالای ۱۸۴ و ۱۸۵ علوم ۱۳۹۳ - alagh - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ب.ظ)iman_n21 نوشته شده توسط: سلام معذرت میخوام خودتون ععععکسس گرفتین؟ ![]() |
سئوالای ۱۸۴ و ۱۸۵ علوم ۱۳۹۳ - iman_n21 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۲ ب.ظ
آره ، برگه رو جدا کردم آوردم خونه دوستان اگه میتونن راهنمایی کنن که چطور حل میشن مرسی Sent from my iPhone using Tapatalk |
RE: سئوالای ۱۸۴ و ۱۸۵ علوم ۱۳۹۳ - npour - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۲ ب.ظ)iman_n21 نوشته شده توسط: آره ، برگه رو جدا کردم آوردم خونهسلام من این دوتا رو نزدم ولی به نظرم :سوال ۱۸۴ :۲ سوال ۱۸۵ :گزینه ۱ کاشکی دوستان نظر بدن شاید سوال فردا باشه ،سوال عدد رنگی گراف رو چی زدی؟ من هرجور حساب کردم رادیکال n در اومد |
سئوالای ۱۸۴ و ۱۸۵ علوم ۱۳۹۳ - iman_n21 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۴ ب.ظ
من هم این ۲ تا رو نزدم ولی خیلی ذهنمو مشغول کرده صب تا حالا. سئوالی که فرمودین خاطرم نیست :-( اینم چنتا دیگه درخت مین مکس هه هم اعصابمو بهم ریخت بنظرم ۱و۳ هر دو درسته. ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
سئوالای ۱۸۴ و ۱۸۵ علوم ۱۳۹۳ - mehdi.m2 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۲ ب.ظ)iman_n21 نوشته شده توسط: آره ، برگه رو جدا کردم آوردم خونهکار بسیار پسندیده ای کردید ![]() |
سئوالای ۱۸۴ و ۱۸۵ علوم ۱۳۹۳ - gholamreza jalili - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ
با سلام ۱۸۴ ۲گزینه و۱۸۵ گزینه۱ البته سوال ۱۸۵ جواب ۱ توی گزینه ۳ بود ۱۸۱ ۳زدم ۱۸۷ ۴ ۱۸۶هم زدم ولی یادم نیست |
سئوالای ۱۸۴ و ۱۸۵ علوم ۱۳۹۳ - iman_n21 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ)gholamreza jalili نوشته شده توسط: با سلام ۱۸۴ ۲گزینه و۱۸۵ گزینه۱ البته سوال ۱۸۵ جواب ۱ توی گزینه ۳ بود ۱۸۱ ۳زدم ۱۸۷ ۴ ۱۸۶هم زدم ولی یادم نیست راه حلتون رو هم بفرمایید برای ۱۸۴-۱۸۵ Sent from my iPhone using Tapatalk |
سئوالای ۱۸۴ و ۱۸۵ علوم ۱۳۹۳ - admin - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ
۱۸۲ به نظر گزینه دوم درست هست. البته همینطوری نگاه کردم. کاغذ قلم میخواد. |
RE: سئوالای ۱۸۴ و ۱۸۵ علوم ۱۳۹۳ - admin - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ
۱۸۴ به نظر من فقط گزینه ۴ میتونه درست باشه. برای حل ساده فرمول رو ساده کنید به [tex]T(n)=T(\frac{n}{2}) n^2[/tex] در این حالت به گزینه ۴ میرسید! پس سایر گزینهها منطقاً نمیتونن درست باشن! |
سئوالای ۱۸۴ و ۱۸۵ علوم ۱۳۹۳ - admin - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ق.ظ
۱۸۵ قطعناً گزینه ۱ درسته. |
RE: بررسی سوالات ساختمان داده و الگوریتم علوم سال ۹۳ - thxli - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ)gholamreza jalili نوشته شده توسط: با سلام ۱۸۴ ۲گزینه و۱۸۵ گزینه۱ البته سوال ۱۸۵ جواب ۱ توی گزینه ۳ بود ۱۸۱ ۳زدم ۱۸۷ ۴ ۱۸۶هم زدم ولی یادم نیست سوال ۱۸۱ گزینه ی ۴ نمیشه؟!آیا؟چرا ۳ زدی؟ |
RE: بررسی سوالات ساختمان داده و الگوریتم علوم سال ۹۳ - npour - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: ۱۸۴ به نظر من فقط گزینه ۴ میتونه درست باشه. برای حل ساده فرمول رو ساده کنید به [tex]T(n)=T(\frac{n}{2}) n^2[/tex] با سلام، دقیقاً اگه این دو جمله رو بگیریم بر طبق قاعده اصلی که a یک هست و b دو هست و kهم دو هست. پس aکوچکتر از bبه توان k میشه و مرتبه زمانی این دوجمله میشه nبه توان ۲ ، به نظرتون من چیزیو فراموش کردم که به این جواب میرسم؟! |
بررسی سوالات ساختمان داده و الگوریتم علوم سال ۹۳ - ppp1486 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ق.ظ
من سوالایی که زدم جوابش رو اینا زدم سوال ۱۸۱ - گزینه ۳ سوال ۱۸۲ - اشتباه بود سوال ۱۸۳ - گزینه ۴ سوال ۱۸۴ - گزینه ۲ سوال ۱۸۵ - گزینه ۱ سوال ۱۸۶ - گزینه ۴ رو زدم فک کنم یادم نیست سوال ۱۸۷ - گزینه ۴ در ضمن برای سوال ۱۸۴ : اگه به کتاب طراحی الگوریتم مدرسان شریف که تازه چاپ شده یه نگاه بندازید یه قضیه ای هست به اسم akra - bazzi دقیقا برای این نوع حالات هست و من از هم این راه رفتم که می شه گزینه ۲ درضمن اگه از راهی که شما خودتون فرمودید هم بریم T(n)=T(n/2)+n^2 اگه از طریق قضیه Master - Slave حلش کنیم هم به گزینه ۲ می رسیم |
بررسی سوالات ساختمان داده و الگوریتم علوم سال ۹۳ - mashaheer - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ق.ظ
در مورد ۱۸۴ میشه کران بالاش T(n/2)*3+ n^2 که بعد منم به n^2 رسیدم. در مورد درخت avl الگوریتمش مثل پیدا کردن ارتفاع درخت می مونه فقط کافیه اونقسمتی که ریترن میکنه ماکزیمم ارتفاع زیردرخت چپ و راست بعلاوه ۱ رو .شرط بذاریم که چک کن ببین شرط توازن برقرار یا نه.من زدم ازO(n) . |