![]() |
معرفی نرم افزارهای مفید برای یادگیری زبان انگلیسی - نسخهی قابل چاپ |
معرفی نرم افزارهای مفید برای یادگیری زبان انگلیسی - زهرا سادات - ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۹ ب.ظ
با سلام در این تاپیک به معرفی نرم افزارهای آموزشی و مفید می پردازیم . ![]() ۱)نرم افزار SuperMemo UX Extreme English مجموعه ای از لغات و اصطلاحات است که در ۴ سطح آموزش داده می شود. شما می تونید تعداد لغات جدید هر روز و تعداد تکرا و ... رو خودتون تنظیم کنید . برای هر لغت هم چند روش یادگیری داره که شما می تونین یکی و یا همه ی اونا رو انتخاب کنید . ۲)نرم افزار Pronunciation for Grammar این نرم افزار از انتشارات آکسفورد است که هم گرامر و هم تلفظ رو به خوبی آموزش میده .این نرم افزار از سطح مقدماتی تا پیشرفته است . البته دوستان دقت کنید که لهجه ی این نرم افزار بریتیش است. ۳) نرم افزار Learn to Speak English Deluxe نرم افزار معروف و محبوبی برای آموزش زبان از سطح مقدماتی است . در این نرم افزار محیط کاربر پسندی داره و شامل فیلم و آموزش لغت و ... هم میشه . ۴) نرم افزار Rosetta Stone یکی از نرم افزارای محبوب آموزش زبان است . شما یک بار این نرم افزار رو نصب می کنید و می تونین تا ۲۸ زبان رو بهش اضافه کنید . محیط این نرم افزار فوق العاده جذابو کاربرپسند است امیدوارم مفید باشه و دوستان هم در صورت تمایل نرم افزار های محبوب و مفید رو اینجا معرفی کنن. |
معرفی نرم افزارهای مفید برای یادگیری زبان انگلیسی - زهرا سادات - ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ)ماهنوش نوشته شده توسط: سلام خواهش می کنم دوست خوبم. حجم این نرم افزار ها زیاده و من امکان آپلودشون رو ندارم اما می دونم که سایت مرجع زبان ایرانیان به صورت کاملا رایگان محصولات آموزشی زبان رو برای دانلود قرار داده. امیدوارم کمکی کرده باشم . ![]() (۱۴ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(14 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۹ ب.ظ)زهرا سادات نوشته شده توسط: ۴) نرم افزار Rosetta Stone یکی از نرم افزارای محبوب آموزش زبان است . شما یک بار این نرم افزار رو نصب می کنید و می تونین تا ۲۸ زبان رو بهش اضافه کنید . محیط این نرم افزار فوق العاده جذابو کاربرپسند استرزتا خیلی خوب نیست! من روسیش رو داشتم خیلی روی اعصاب بود و پیشرفت هم خیلی خیلی کم بود! مثلا من تا وسطاش رفتم، هنوز الفبای روسی رو بلد نبودم! فقط مثه بلبل باید میگفتم: جیاوجکا! مایلچیک و .....( دختر و پسر و ...) من درباره زبان های دیگه اطلاعی ندارم اما خودم زبان انگلیسی رو دارم ازش راضی ام . چون واقعا به تلفظ من کمک کرده مخصوصا اوایل یادگیری. به نظر من نرم افزار خوبیه چون هم کاربرپسنده هم باگ نداره و هنگ نمی کنه. البته نظر شما کاملا محترمه ![]() ![]() |
RE: معرفی نرم افزارهای مفید برای یادگیری زبان انگلیسی - زهرا سادات - ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ
سایت هایی هم هستند که این نرم افزار ها رو به صورت رایگان برای دانلود گذاشتن اون هم در چند پارت که کاربرا به مشکل بر نخورن ![]() (۱۴ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ)ماهنوش نوشته شده توسط: دقیقا چگونه است مثل نارسیس است یا با تصاویر است؟ من چند تا عکس براتون گذاشتم از سیستم خودم ![]() ![]() ![]() ![]() |
معرفی نرم افزارهای مفید برای یادگیری زبان انگلیسی - hamid88 - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ب.ظ
سادات خانوم واقعا تشکر میکنم از معرفی همچین نرم افزاری |
معرفی نرم افزارهای مفید برای یادگیری زبان انگلیسی - ali_nemo - 16 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ق.ظ
میشه بیشتر توضیح بدین در مورد این نرم افزار ...چی هست...فارسی هست؟ |
معرفی نرم افزارهای مفید برای یادگیری زبان انگلیسی - amiramiri - 16 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ق.ظ
به دوستانی که تازه می خوان شرو کنن پیشنهاد می کنم مجموعه ی صوتی "نصرت" رو گوش بدن . ۹۰ تا فایل صوتی نیم ساعتیه . برا کسی که بخواد از اول شرو کنه و منظم هم پیش بره به نظرم بهترین گزینه همین نصرته . نرم افزارهایی که دوستان معرفی کردن خوبن منتها یه مقدار طاقت فرسا ![]() |
RE: معرفی نرم افزارهای مفید برای یادگیری زبان انگلیسی - aamitis - 16 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ب.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ق.ظ)amiramiri نوشته شده توسط: به دوستانی که تازه می خوان شرو کنن پیشنهاد می کنم مجموعه ی صوتی "نصرت" رو گوش بدن . ۹۰ تا فایل صوتی نیم ساعتیه . برا کسی که بخواد از اول شرو کنه و منظم هم پیش بره به نظرم بهترین گزینه همین نصرته . نرم افزارهایی که دوستان معرفی کردن خوبن منتها یه مقدار طاقت فرسا تا چه میزان زبان آدم قوی میشه این که خیلی الکی بود اولش |
معرفی نرم افزارهای مفید برای یادگیری زبان انگلیسی - atenaa - 16 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ب.ظ
شما کدوم یکی از این نرم افزارها رو نوصیه میکنید؟ |
معرفی نرم افزارهای مفید برای یادگیری زبان انگلیسی - sybarite - 16 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ب.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: شما کدوم یکی از این نرم افزارها رو نوصیه میکنید؟به نظرمن این لیست ایشون خیلی خوب هست . معلومه روش کار کرده و میدونسته چیا رو بگه . اما عالی نیست . دوتای اول رو خیلی عالی پیشنهاد داده و اصلا اونایی که دارن حرفه ای کار میکنن میشناسن . من به شخصه خیلی روی SuperMemo UX Extreme English تا کید دارم . اما دوتا ی آخر بیشتر بازاری هست . منظورمو میگیرین که ! همینجوریه . برای کار آکادمیک نیست . هدف مشخصی ندارن . تاکید روی افزایش مهارت خاصی ندارن . برنامه های خوشگلی هستن که همه کار میکنن . دوتای اول vocab , grammar , accent شما رو در هر جایی باشه به سطح خیلی خوب می رسونه . ضمن اینکه کمی با تست و تمرین و هم سر کار خواهید داشت . نظر باقی دوستان هم محترم است ![]() |
RE: معرفی نرم افزارهای مفید برای یادگیری زبان انگلیسی - amiramiri - 16 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ ب.ظ
اره خوب راست می گید . من یادم رفت عرض کنم خدمتتون که نرم افزار یا مجموعه ای که آدم استفاده می کنه بستگی داره به کاربردی که می خاد . این مجموعه ی نصرت برا کسی خوبه که ابتداییه و می خاد توان یه مکالمه ی ساده رو داشته باشه . نصرت تقریبا بر روی لغت تمرکز نکرده. اما مثلا اگه کسی بخواد روی listening کار کنه طبیعیه که نصرت و خیلی دیگه از مجموعه ها بدرد نمی خوره ![]() ![]() اما اگه کسی بخاد رو لغت کار کنه (که کار زیاد جالبی نسیت ) دیگه من نمی تونم راهنمایی بکنم . بازم میگم دوستانی که تازه می خوان شرو کنن و می خوان کاربردی باشه یاد گرفتنشون بی خود خودشونو درگیر انتخاب این نرم افزارا نکنن . اگه ادم بشینه رو مکالمه و لسنینگش کار کنه هر نرم افزاری باشه یا حتی با کانال های تلویزیون زبان انگلیسی هم میشه . خیلی ها بودن خیلی از این نرم افزار ها رو کار کردن و حتی کلاس هم رفتن ولی وقتی یه مکالمه ی کوتاه نیتیو براش می زاری هنگ می کنه . پس سعی کنید از هر روشی استفاده می کنید کاربردی به مساله نگا کنید. موفق باشید. |
RE: معرفی نرم افزارهای مفید برای یادگیری زبان انگلیسی - زهرا سادات - ۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ب.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ب.ظ)sybarite نوشته شده توسط:(16 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: شما کدوم یکی از این نرم افزارها رو نوصیه میکنید؟به نظرمن این لیست ایشون خیلی خوب هست . معلومه روش کار کرده و میدونسته چیا رو بگه . اما عالی نیست . دوتای اول رو خیلی عالی پیشنهاد داده و اصلا اونایی که دارن حرفه ای کار میکنن میشناسن . من به شخصه خیلی روی SuperMemo UX Extreme English تا کید دارم . اما دوتا ی آخر بیشتر بازاری هست . منظورمو میگیرین که ! همینجوریه . برای کار آکادمیک نیست . هدف مشخصی ندارن . تاکید روی افزایش مهارت خاصی ندارن . برنامه های خوشگلی هستن که همه کار میکنن . ممنون از شما . بله من با دو تا نرم افزار اول کار میکنم و خیلی هم به پیشرفت من کمک کرده اما من تازه کارم و ۶ ماه که دارم به طور جدی رو زبان کار می کنم . به نظر من ۲ نرم افزار اول واسه کسایی خوبه که یه منبع آموزشی اصلی دارن و زبان رو به صورت اصولی و پایه ای از اون منبع یاد میگیرن و تقریبا راه افتادن، در این صورت این نرم افزارا کمک می کنه اما برای کسی که زبان رو پراکنده خونده و سطح زبانش پایینه وحالا میخواد یه سر و سامانی به زبانش بده ممکنه خیلی مفید نباشه . کسی که از منبع اصلی استفاده نمی کنه و فقط می خواد یه کم تلفظش بهتره شه یا جملات ساده و روزمره رو درک کنه خب چاره ای نداره جز استفاده از نرم افزارهایی مثل رزتا یا Learn to Speak English Deluxe . دلیل این حرفم اینکه این جور نرم افزارا تقریبا هر ۴ مهارت رو در بر می گیرن و یه جانبه نیستن. البته خیلی هم مبتدی هستن به درد کسایی میخورن که سطح زبانشون پایینه . دوستانی که فقط دنبال درک مکالمات هستن پیشنهاد می کنم از فیلم های آموزشی مثل Extra استفاده کنن چون خیلی ساده حرف می زنن و شما با جملات روزمره آشنا می شین . |