تالار گفتمان مانشت
سوال از فصل آرایه و ماتریس و نگاشت - نسخه‌ی قابل چاپ

سوال از فصل آرایه و ماتریس و نگاشت - tayebeh1991 - 14 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ب.ظ

دوستان گلماین مبحث کاوش خطی رو کسی بلده؟

در حل این تست کمکم کنید اصلا نمیفهمم

اگر آرایه [tex]S[0...7][/tex]و عناصر A تا Eبه آدرس هاس جدول زیر با روش کاوش خطی نگاشت شوند متوسط تعداد مقایسه ها برای جستجوی موفق (s) و ناموفق (U) کدام است؟ ‌
آدرس ** عنصر
A ** 3
B ** 5
C ** 4
D ** 3
E ** 1

جواب s برابر [tex]\frac{8}{5}[/tex] و U برابر [tex]\frac{19}{8}[/tex]
در بدست آوردن [tex]u(n)[/tex] مشکل دارم کسی بلده؟؟
من اصلا این مبحث رو درک نکردم فقط تا تصادف فهمیدم دیگه از رفع تصادف به بعد نفهمیدم

یا مثلا این مساله
اگر [tex]s(n)[/tex] متوسط تعداد مقایسه ها برای جستجوی موفق در یک آرایه مرتب با طول n و [tex]u(n)[/tex] متوسط تعداد مقایسه ها برای جستجوی نا موفق در این آرایه با استفاده از روش جستجوی دودیی باشد . کدام یک از گزینه های نادرست است؟
[tex]s(n)=\theta(u(n))[/tex]
[tex]s(n)=(1 \frac{1}{n})u(n)-1[/tex]
[tex]s(n)=u(n)-1[/tex]

RE: سوال از فصل آرایه و ماتریس و نگاشت - tayebeh1991 - 14 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ

(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  
(14 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ب.ظ)tayebeh1991 نوشته شده توسط:  دوستان گلماین مبحث کاوش خطی رو کسی بلده؟

در حل این تست کمکم کنید اصلا نمیفهمم

اگر آرایه [tex]S[0...7][/tex]و عناصر A تا Z به آدرس هاس جدول زیر با روش کاوش خطی نگاشت شوند متوسط تعداد مقایسه ها برای جستجوی موفق (s) و ناموفق (U) کدام است؟ ‌
آدرس ** عنصر
A ** 3
B ** 5
C ** 4
D ** 3
E ** 1

جواب s برابر [tex]\frac{8}{5}[/tex] و U برابر [tex]\frac{19}{8}[/tex]
من اصلا این مبحث رو درک نکردم فقط تا تصادف فهمیدم دیگه از رفع تصادف به بعد نفهمیدم
کسی بلده؟؟

یا مثلا این مساله
اگر [tex]s(n)[/tex] متوسط تعداد مقایسه ها برای جستجوی موفق در یک آرایه مرتب با طول n و [tex]u(n)[/tex] متوسط تعداد مقایسه ها برای جستجوی نا موفق در این آرایه با استفاده از روش جستجوی دودیی باشد . کدام یک از گزینه های نادرست است؟
[tex]s(n)=\theta(u(n))[/tex]
[tex]s(n)=(1 \frac{1}{n})u(n)-1[/tex]
[tex]s(n)=u(n)-1[/tex]
شما توی ارایتون بیشتر ۸ تا عنصر نمیتونید جا بدید حالا چطور میخواید آ تا ز رو قرار بدید

واسه سوال دوم با کشیدن یه درخت میشه اثباتش کرد توی کتاب پوران کامل گفته، یه خورده سخته

ببخشید اشتباه تایپی بود E بود نه Z
سوال اول در بدست آوردن [tex]U(n)[/tex] مشکل دارم
کتاب ساختمان داده پوران؟صفحه چندمش؟
واقعا سخته