|
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - slx12345677 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ
................ |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - z.hosseinkhani - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ
سلام. من رتبم ۶۵۶ شده. زبان ۲۷ مشترک ۲۱ مدیریت ۳۵ تخصصی ۲۳ شانسی دارم آیا؟ |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - f_8169 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۸ ب.ظ
کلیدای اولیه عوض شده بود؟ چرا من درصدام از اون چیزی ک حساب کرده بودم با کلید اولیه سنجش اینقد تفاوت داره :|||| اصلن باورم نمیشه :|| |
|
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - masume_ml - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ
۴۴۲ شبکه امیدی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - shahram.nasaji - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ
۱۲۹ (گرایش ۱ و ۴) کجا قبول میشم ؟ |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - sara-it - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ
دوستان ای تی دفترچه رو اگر دانلود کردید حتما دیدید که امسال شریف از گرایش ۱و۴ نمیگیره!!! کسی میدونه چطور باید اعتراض کنیم؟! |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - uouo - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ب.ظ
۴۲۳ گرایش ۱و۴ آیا شبانه قبول میشوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خاک تو سر من کنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن تو رو خدا جواب بدین یهجوونو از نگرانی درآرینننننننننننننننننننننننننننننننننن!!!!!!!!!! |
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - CATIGA - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ)shahram.nasaji نوشته شده توسط: ۱۲۹ (گرایش ۱ و ۴) کجا قبول میشم ؟ خوب قبول میشی شاید حتی روزانه های تهرانم بیاری نتایج پارسال رو نگاه کن متوجه میشی |
|
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - sadafak7 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ
۱۲ تجارت ۲۳ امنیت و شبکه دوس داشتم امنیت امیرکبیر برم ولی فک کنم نشه با این ظرفیت. راضیم به رضای خدا درصدام: زبان: ۳۶ مشترک: ۳۵ مدیریت: ۷۵ تخصصی: ۵۷ معماری: ۳۹ |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - Narges_rainbow - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ
من معماری با کلید سنجش ۳۵ درصد میشدم، الان زده ۳!!! مگه میشه؟؟؟ اصن باورم نمیشه!! این چه وضعیه!! با این وضعیت رتبم شده ۱۱۹!! نمیدونم تهران قبول میشم یا نه؟ |
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - uouo - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ب.ظ)uouo نوشته شده توسط: 423 گرایش ۱و۴ آیا شبانه قبول میشوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی جواب منو نمیده لطفا جواب بدید شانسی دارم |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - PardisMaster - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ق.ظ
من فقط از مهر ماه که بیکار شدم درس خوندم تا کنکور زبان و دروس مشترک رو نخوندم (سفید) مدیریت هم فقط تو تستایی که میزدم نگاه کردم ۱۷ معماری ۲۸ دروس تخصصی ۴۲ لازم به ذکره سخت افزاری بودمو تغییر رشته هم دادم. خودم خوشحالم چون با ۴ ماه خوندن این شد اونم بعد ۵ سال از فارغ التحصیلی که نگاه به درسا نکرده بودم چون فقط کار می کردم و طرف درس نرفته بودم . حتی اگه قبول نشم جایی ))) خیلی خوشحالم ![]() فقط رتبه م بنظرم عجیب بود .... ۲۸۰۰ .... سال های پیش با درصدایی کم تر از من رتبه ها بهتر بودن اما بازم توکل بخدا .... خودش منو تا اینجا رسونده
|
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - aidingh1 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ق.ظ
زبان ۳۴ مشترک ۷ مدیریت ۵۱ تخصصی ۲۹ رتیه ۱۲۰۰ مجازی و یام نور و غیر انتفاعی شانسی دارم؟ |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - AY69 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ق.ظ
آقا با ۱۹۰۰ هیج جا قبول نمیشم دیگه؟ خیالم راحت باشه؟ برم دفترچه سربازی پر کنم؟ |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - neda.h - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ
بچه ها! من یه سوال دارم! هیچی غیر طبیعی نیس؟؟ همه چی روبراهه؟!عادیه؟! این رتبه ها عجیب نیستن؟! امسال رتبه ها با توجه به درصدا مث هرسال بود؟؟؟! رتبه های امسال با توجه به سالای قبل قابل پیش بینی بودن؟؟؟! |