|
|
۳۸۳ هوش ... خوارزمی یا اصفهان و میارم؟؟؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
۳۸۳ هوش ... خوارزمی یا اصفهان و میارم؟؟؟؟؟ - parinaz_st70 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ
انتظارشو نداشتم یعنی کلن از مهندسی قطع امید کرده بودم ...[attachment=15828] |
|
۳۸۳ هوش ... خوارزمی یا اصفهان و میارم؟؟؟؟؟ - berkeley - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ب.ظ
مبارک باشه. شاهرود و چمران و اینا رو احتمالا بیاری |
|
۳۸۳ هوش ... خوارزمی یا اصفهان و میارم؟؟؟؟؟ - parinaz_st70 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ب.ظ
مرسی . من فقط تهران و اصفهان میخوام انتخاب رشته کنم.
|
|
RE: 383 هوش ... خوارزمی یا اصفهان و میارم؟؟؟؟؟ - nazanin_sh - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ب.ظ
سلام دوست عزیز منم ۳۷۰ شدم ![]() ولی اصلا نمیدونم کجاها ممکنه قبول بشم. آخه امسال با توجه به بالا رفتن ضریب تخصصی ها گرایشا تقریبا تفکیک شدن و مثل سالای قبل نیست که بگیم تعداد زیادی میرن نرم افزار و ظرفیت هوش خالی میمونه. ولی یه پیشنهاد دوستانه دارم . چمران اصلا دانشگاه خوبی نیست گروه کامپیوترش فوق العاده ضعیف و آزاردهنده هست .... ان شاءالله موفق باشی |
RE: 383 هوش ... خوارزمی یا اصفهان و میارم؟؟؟؟؟ - parinaz_st70 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز خیلی بد شده با این حساب . من با فکر اینکه کلی آدم میزنن معماری و نرم و جا باز میشه خوشحال شدم و به همه گفتم قبول میشم....! ![]() الان که دارم میبینم چیزی به نام همپوشانی وجود نداره امسال. باید باور کنم رسمن سیصد نفر قبل منن .....
|
RE: 383 هوش ... خوارزمی یا اصفهان و میارم؟؟؟؟؟ - nazanin_sh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ق.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: خیلی بد شده با این حساب . من با فکر اینکه کلی آدم میزنن معماری و نرم و جا باز میشه خوشحال شدم و به همه گفتم قبول میشم....! آره واقعا بد شده. ولی چه میشه کرد. دیگه باید هرچی زودتر از این فکرا بیرون بیایم و درست و منطقی مسیر پیش رومونو مشخص کنیم و براش برنامه ریزی کنیم. کنکور ارشد یک راه بود . راه های زیادی وجود داره
|
|
۳۸۳ هوش ... خوارزمی یا اصفهان و میارم؟؟؟؟؟ - ahoo_vahshi93 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ
واسم جای تعجبه که چطور مشترک اینقدر کم زدین در حالی که تخصصی و ریاضی رو خوب زدین!!!!!!!! |
RE: 383 هوش ... خوارزمی یا اصفهان و میارم؟؟؟؟؟ - parinaz_st70 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: واسم جای تعجبه که چطور مشترک اینقدر کم زدین در حالی که تخصصی و ریاضی رو خوب زدین!!!!!!!! غلط زیاد داشتم.... منم تعجب کردم !. تو آزمایشی ها دیگه کمش بیست درصد و میزدم همیشه.... |
RE: 383 هوش ... خوارزمی یا اصفهان و میارم؟؟؟؟؟ - ahoo_vahshi93 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: واسم جای تعجبه که چطور مشترک اینقدر کم زدین در حالی که تخصصی و ریاضی رو خوب زدین!!!!!!!! عجیبه!! تخصصی اینقدر بالا ولی مشترکی که سوالاش آسونتره نسبت به تخصصی اینطوری ... به هر حال موفق باشید |
RE: 383 هوش ... خوارزمی یا اصفهان و میارم؟؟؟؟؟ - parinaz_st70 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: واسم جای تعجبه که چطور مشترک اینقدر کم زدین در حالی که تخصصی و ریاضی رو خوب زدین!!!!!!!! دیگه اینقدرم تعجب! نداره. من تو ای تی هم تخصصی رو زدم ۴۵ درصد مشترکم ۵ ! دقیقن همین طوری ! چون تخصصیا رو بیشتر خوندم. شما هم موفق باشین من که شدم سال بعد |