|
|
۲۶ معماری - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
۲۶ معماری - Falcon - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ب.ظ
سلام دوستان. فکر میکنم با ریاضی سفید و معدل ۱۳/۶۶ رتبه خوبیه امیدی به شریف هست؟
|
RE: 26 معماری - azarakhsh1986 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط: سلام دوستان. سلام!! خیلی تبریک آقا ! آره خیلی خوب شدید....انشاله که شریف حتمیه مال شما غصه ندارید که !! |
|
۲۶ معماری - Jooybari - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ق.ظ
سلام. تبریک میگم. به نظرم شریف قبولید. |
|
۲۶ معماری - unicornux - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ق.ظ
تبریکات فراوان
|
|
RE: 26 معماری - Falcon - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ق.ظ
ممنون از همه دوستان . (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. تبریک میگم. به نظرم شریف قبولید. اگر کسی نمره اکتسابیش ۸۰ درصده نمره من باشه و ۲۰% سهمیه رزمندگان یا ... داشته باشه بر من که سهله، بر رتبه ۱۰ ۱۵ هم اولویت پیدا میکنه . امیدوارم این اتفاق نیوفته ![]() (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط: تبریکات فراوان شما چیکار کردی؟
|
۲۶ معماری - unicornux - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ق.ظ)Falcon نوشته شده توسط: شما چیکار کردی؟اگه درخور توجه بود کاری میکردم رتبم و بزنن سر در مانشت. : )) متاسفانه رتبه خوبی نصیبم نشد. اما چاره چیه.خلاصه یکی باید بره شهرستان : )) |
|
۲۶ معماری - Falcon - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ق.ظ
بهتره سربازی که هست ؟
|
|
RE: 26 معماری - bahman2000 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ
تبریک دوست عزیز اگر به شکرانه ی موفقیتی که بدست آوردید می خواهید تجربیات خودتون رو به بقیه دوستان انتقال بدید در صورت تمایل به آدرس زیر مراجعه کنید؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: 26 معماری - Falcon - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ)bahman2000 نوشته شده توسط: تبریک دوست عزیز اگر به شکرانه ی موفقیتی که بدست آوردید می خواهید تجربیات خودتون رو به بقیه دوستان انتقال بدید در صورت تمایل به آدرس زیر مراجعه کنید؟ ممنون. به روی چشم. البته اگر بدرد کسی بخوره
|
RE: 26 معماری - سودابه م - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. تبریک میگم. به نظرم شریف قبولید. حتما قبولین تازه رتبه ۱نرم ۲۴ معماری بود یکی کم شد ))))))))خیلی خیلی تبریک
|
|
۲۶ معماری - Morris - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۹ ب.ظ
این رتبه بسیار عالی برازنده شماست. تبریک عرض می کنم .
|
|
۲۶ معماری - M4$0UD - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ
آقا خیلی خیلی مبارکت باشه. ایشالا موفقیت های بزرگتر |
|
۲۶ معماری - Falcon - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ق.ظ
ممنون از همه دوستان. ایشالا همه تو اون آزمونی که خدا ازمون میگیره موفق باشیم
|
۲۶ معماری - dot - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط: سلام دوستان.وای نه!! ![]() شاید رتبه تون یکم بیشتر بود بود امیدی بود!مثلا ده هزاری این حدودا!!! مبارکه دوست عزیز دوستان خواهشا ذوق زده میشید بدیهیات رو زیر سوال نبرید |
|
۲۶ معماری - A V A - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ
شریف، بازم بگم پارسال تا رتبه ٩٩ معماری رفتن شریف |