تالار گفتمان مانشت
ترم اول مرخصی میدن؟؟ لطفا کمــــــــــــــک کنید! - نسخه‌ی قابل چاپ

ترم اول مرخصی میدن؟؟ لطفا کمــــــــــــــک کنید! - ali01 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ

سلام دوستان
من احتمال خیلی زیاااد غیر انتفاعی قبول شم ولی درسم تموم نشده! یه ترم دیگه دارم بنظرتون بهم مرخصی میدن؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
باتشکر

کسی نیست؟؟؟؟؟؟ مشاورای محترم سایت کجاااایین؟؟؟@@! Confused

الووو!

RE: ترم اول مرخصی میدن؟؟ لطفا کمــــــــــــــک کنید! - M*Gh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ)ali01 نوشته شده توسط:  سلام دوستان
من احتمال خیلی زیاااد غیر انتفاعی قبول شم ولی درسم تموم نشده! یه ترم دیگه دارم بنظرتون بهم مرخصی میدن؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
باتشکر

الووو!

تا اونجاییکه میدونم، مرخصی میدهند.
مثلا آزاد اینطوریه که شهریه ثابتو میگیرند و اون ترمو مرخصی رد می کنند.
غیر انتفاعی هم اگر مرخصی رد کنند، یک مقداری از شهریه را میگیرند و مرخصی رد می کنند.

ولی باز هم بهتره از یک دانشگاه غیر انتفاعی سوال کنید.

موفق باشید.

RE: ترم اول مرخصی میدن؟؟ لطفا کمــــــــــــــک کنید! - ali01 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ)mar_zieh نوشته شده توسط:  
(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ)ali01 نوشته شده توسط:  سلام دوستان
باتشکر

الووو!

تا اونجاییکه میدونم، مرخصی میدهند.
مثلا آزاد اینطوریه که شهریه ثابتو میگیرند و اون ترمو مرخصی رد می کنند.
غیر انتفاعی هم اگر مرخصی رد کنند، یک مقداری از شهریه را میگیرند و مرخصی رد می کنند.

ولی باز هم بهتره از یک دانشگاه غیر انتفاعی سوال کنید.

موفق باشید.
ممنوووووون ایشالا که همینطوری باشه

از دوستان کسی چیزی نمیدووووونه؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنین من چکااار کنم!؟؟؟؟ انتخاب رشته کنم؟؟؟ بذارم بمونه واسه تکمیل ظرفیت؟؟؟؟ چکااااار کنم؟؟؟؟؟

RE: ترم اول مرخصی میدن؟؟ لطفا کمــــــــــــــک کنید! - ali01 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ

کسی نیست یه راهنماااای کنه!!؟؟؟؟؟؟؟؟

ترم اول مرخصی میدن؟؟ لطفا کمــــــــــــــک کنید! - A V A - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۱ ب.ظ

مرخصی نمیدن اینطوری( اسمش رزرو محسوب میشه)
من چند بار از سنجش پرسیدم و فک کنم عکسشو قبلا گذاشتم
گفتن باید حتما تا شهریور همون سال فارغ التحصیل بشین.یعنی تا شهریور ۹۳

RE: ترم اول مرخصی میدن؟؟ لطفا کمــــــــــــــک کنید! - ali01 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۱ ب.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط:  مرخصی نمیدن اینطوری( اسمش رزرو محسوب میشه)
من چند بار از سنجش پرسیدم و فک کنم عکسشو قبلا گذاشتم
گفتن باید حتما تا شهریور همون سال فارغ التحصیل بشین.یعنی تا شهریور ۹۳

ممنون، مطمئنین شما؟؟ من شنیدم میگن نصف شهریه ثابتو میگیرن و رزرو میکنن! برا تکمیل ظرفیت چی؟؟ تا اونموقع مدرکمو گرفتم!

RE: ترم اول مرخصی میدن؟؟ لطفا کمــــــــــــــک کنید! - A V A - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۶ ق.ظ

نصف شهریه ثابت جریانش برای مرخصی هست،نه مرخصیه شرایط شما
بازم زنگ بزنین بپرسین

Sent from my C6603 using Tapatalk

RE: ترم اول مرخصی میدن؟؟ لطفا کمــــــــــــــک کنید! - ali01 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ

بسیار ممنونم از دوستانی که راهنمایی کردن Heart امروز به چنتا موسسه زنگیدم گفتن برای مهرماه نمیتونیم ثبت نام کنیم ولی تو تکمیل ظرفیت مشکلی نیست