![]() |
گرایش ۱ علوم کامپیوتر رتبه ۲۰۳ - نسخهی قابل چاپ |
گرایش ۱ علوم کامپیوتر رتبه ۲۰۳ - arshad93t - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ
سلام دوستای عزیز به نظرتون با ۲۰۳ علوم کامپیوتر گرایش ۱ کجاها رو بزنم احتمال قبولی داره؟ درصد هام هم اینا هستن ![]() ۲۶/۶۷ زبان عمومی وتخصصی ۹/۶۳ دروس پایه ۱ ۱۱/۶۷ دروس تخصصی ۱ به نظرتون به شبانه های تهران ، یا روزانه های شهرایی مثل یزد و تبریز و ... امیدی هست؟ (هرکی راهنمایی جامع تری کنه ، جاییزه داره!! ![]() |
گرایش ۱ علوم کامپیوتر رتبه ۲۰۳ - ۱آسمان - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ق.ظ
روزانه یزدو کرمان بنظرم میاری |
RE: گرایش ۱ علوم کامپیوتر رتبه ۲۰۳ - mf_79 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ)arshad93t نوشته شده توسط: سلام دوستای عزیز روزانه یزد اگه اشتباه نکنم پارسال با ۲۳۰ آورده بودن کلا روزانه شهرستانهایی غیر از زنجان و تبریز رو می آورید |
RE: گرایش ۱ علوم کامپیوتر رتبه ۲۰۳ - ppp1486 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ق.ظ)mf_79 نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ)arshad93t نوشته شده توسط: سلام دوستای عزیز آخرین رتبه (آموزشی و پژوهشی محور) که روزانه دانشگاه یزد گرفته من پرسیدم ۲۱۹ بوده ، البته باید اینو رو در نظر بگیریم که پارسال یزد کلا (روزانه و شبانه و آموزش محور و آموزشی - پژوهشی محور) ۲۸ نفر گرفته ولی امسال شده ۱۲ نفر(روزانه و شبانه و فقط آموزشی - پژوهشی محور) !!! با یه حساب سر انگشتی ۲۱۹ رو از ۱۶ (چون ۱۶ نفر ظرفیت نسبت به پارسال کمتر شده ) کم می کنیم می شه ۲۰۳ احساس می کنم رو مرزی توکلت به خدا باشه ولی رتبه ۲۰۰ و پایین تر از اون به نظرم قطعی روزانه یزد رو می یارن |
RE: گرایش ۱ علوم کامپیوتر رتبه ۲۰۳ - arshad93t - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)ppp1486 نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ق.ظ)mf_79 نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ)arshad93t نوشته شده توسط: سلام دوستای عزیز ممنون دوست عزیز به نظرت برای روزانه ی تبریز هیچ امیدی هست؟ حالا اگه بخوام از شبانه های خوب انتخاب کنم ، به نظرت کجا هارو مد نظر داشته باشم؟ مثلا" تو شبانه ی دانشگاه های تهران یا اصفهان و تبریز و مشهد چیزی هست که به رتبم بیاد؟ مرسی (۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ق.ظ)mf_79 نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ)arshad93t نوشته شده توسط: سلام دوستای عزیز مرسی دوست عزیز شبانه های دانشگاه های خوب کجاها به نظرت امکانش هست؟ |
گرایش ۱ علوم کامپیوتر رتبه ۲۰۳ - mahlad - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ
منم ۲۱۸ شدم اینطور که شما میگید شاید بتونم روزانه یزد و کرمان بیارم راستش کرمان رو ترجیح می دم چون گرایشش رو دوست دارم اما یزد شهرش بهتره ولی گرایش محاسبات علمی رو دوست ندارم بابلسر هم دوست دارم امامیگن دانشگاهش اعتبار نداره به اندازه یزد و کرمان آخه این دوتا دکتری دارن یک دلم میگه برم شبانه و سال بعد دوباره کنکور بدم آخه امسال اولین بار بود ![]() نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ |