|
|
یه فرصتی هم به این دانشگاه ها بدین هیشکی راجع بهشون حرفی نمیزنه... - نسخهی قابل چاپ |
|
یه فرصتی هم به این دانشگاه ها بدین هیشکی راجع بهشون حرفی نمیزنه... - mhma_1367 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ق.ظ
لطفا هر کی راجع به وضعیت این دانشگاه ها چیزی میدونه بگه .... با تشکر پیش پیش - اراک - تبریز - قزوین - زنجان - کاشان - رشت - یزد - جامع امام حسین |
|
RE: یه فرصتی هم به این دانشگاه ها بدین هیشکی راجع بهشون حرفی نمیزنه... - sarehkar - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ق.ظ
من شنیدم یزد دانشگاه خوبی داره (از لحاظ اساتید) ولی خودم چیزی نمی دونم |
|
RE: یه فرصتی هم به این دانشگاه ها بدین هیشکی راجع بهشون حرفی نمیزنه... - saho - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ق.ظ
در مورد یزد تایید میشه. و خیلی هم سخت گیر ومقرراتی |
|
یه فرصتی هم به این دانشگاه ها بدین هیشکی راجع بهشون حرفی نمیزنه... - miss_mx - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ق.ظ
تبریز سخت گیر رشت متوسط گیر مایل به آسان گیر |
|
یه فرصتی هم به این دانشگاه ها بدین هیشکی راجع بهشون حرفی نمیزنه... - alinaser0412 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ق.ظ
سلام اگه موفق شدی تبریز چون استاد های خوبی داره مثلا دکتر آیاز عیسی زاده |
RE: یه فرصتی هم به این دانشگاه ها بدین هیشکی راجع بهشون حرفی نمیزنه... - kazhal@ - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ق.ظ)mhma_1367 نوشته شده توسط: لطفا هر کی راجع به وضعیت این دانشگاه ها چیزی میدونه بگه .... با تشکر پیش پیش من یه سوال درباره دانشگاه خودتون داشتم ![]() دانشگاه صنعتی شیراز هستین یا ارم؟ وضعیت رشته آی تی و کامپیوتر در چه حدیه؟ زمینه پژوهش فراهم هست؟ درباره دانشگاه رازی کرمانشاه هم کسی اگه اطلاعاتی داره بگه...لدفن
|