![]() |
چاپ جزوات پارسه - نسخهی قابل چاپ |
چاپ جزوات پارسه - hanif - 08 شهریور ۱۳۸۹ ۰۷:۴۸ ق.ظ
سلام دوستان یه خبر جالب. چند روز پیش برای دریافت بعضی از جزوات پارسه به موسسه رفته بودم با نکته جالبی مواجه شدم پارسه از امسال جزواتش رو در قالب کتاب برای فروش اماده می کنه ولی قیمت هاش گرونه. |
چاپ جزوات پارسه - yasemi - 08 شهریور ۱۳۸۹ ۱۱:۵۶ ق.ظ
اگه خبری شد لطفا اطلاع بدید ممنون |
چاپ جزوات پارسه - hanif - 08 شهریور ۱۳۸۹ ۰۵:۵۰ ب.ظ
حتما. |
RE: چاپ جزوات پارسه - SarahArshad - 09 شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۱۱ ق.ظ
من تماس که گرفتم گفتن که فقط برای کسایی هستش که ثبت نام میکنن و فروش آزاد ندارن یعنی همون جزوات پارسال به صورت کتاب |
RE: چاپ جزوات پارسه - ss252 - 11 شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۴۲ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۱۱ ق.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: من تماس که گرفتم گفتن که فقط برای کسایی هستش که ثبت نام میکنننمی دونید کتابای it رو چند می فروختن؟ آخه من می خوام کتابامو بفروشم اما نمیدونم قیمتشون چنده. |
چاپ جزوات پارسه - hanif - 13 شهریور ۱۳۸۹ ۰۸:۴۴ ب.ظ
من امروز به انتشارات پارسه زنگ زدم و گفتن کتاب هایی که قیمت دارن فروشیه. من فعلا کتابهای سیستم عامل و زبان تخصصی و ریاضی مهندسی رو با قیمت پشت جلد دارم. پس فروشیند. |
چاپ جزوات پارسه - Mozhgan - 13 شهریور ۱۳۸۹ ۰۸:۵۵ ب.ظ
ممنون، لطف کردید فقط دوست عزیز یعنی ما هایی که تهران هستیم باید از اون دفتر پخش جزوش که تو همون خ ولیعصر-ک دانش کیان هست تهیه کنیم یا تو هر مغازه و انتشاراتی پخش شده؟ |
چاپ جزوات پارسه - hanif - 14 شهریور ۱۳۸۹ ۰۸:۵۷ ب.ظ
من خودم شهرستانیم نمی دونم ولی اگه بخوای می تونی از این شماره بپرسی (قسمت انبار)۸۴۳۸۸ |
چاپ جزوات پارسه - Mozhgan - 15 شهریور ۱۳۸۹ ۱۲:۵۱ ق.ظ
بازم ممنون، درسته خودم دیروز به این شماره تماس گرفتم فعلا گفتن باید به همون انتشارات(انبار) خودشون که کنار همون شعبهی مرکزی پارسه سمت خ ولیعصر هست مراجعه کنیم. |
چاپ جزوات پارسه - karostami - 15 شهریور ۱۳۸۹ ۰۵:۲۸ ب.ظ
من تعدادی از کتابها( آمار طورانی و مهندسی معتقدی) را در کتاب فروشی های خ انقلاب دیدم! شهرستان را نمی دونم |
RE: چاپ جزوات پارسه - mahdieh-Z - 15 شهریور ۱۳۸۹ ۰۵:۴۱ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۸۹ ۰۵:۲۸ ب.ظ)karostami نوشته شده توسط: من تعدادی از کتابها( آمار طورانی و مهندسی معتقدی) را در کتاب فروشی های خ انقلاب دیدم! شهرستان را نمی دونم پارسه چند سالی هست که چند تا از کتابهای ریاضی (مثل ریاضی مهندسی )رو تو بازار آزاد!! هم می فروشه که احتمالا به شهرستانها هم رسیده ولی ظاهرا چند تا از کتابهای دیگه رو هم از امسال شروع به این کار کرده... در ضمن پارسه تو بعضی شهرستانها نمایندگی داره که ممکنه نماینده هاشون هم این کتابهارو بفروشن.... یکی از دوستان من با وجودیکه تو کلاسها و آزمونهای پارسه ثبت نام نکرده بود تونسته بود با صحبت!! با مسئول انتشارات جزوهها رو بخره...(البته دفتر مرکزی) |
RE: چاپ جزوات پارسه - hanif - 15 شهریور ۱۳۸۹ ۱۱:۱۱ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۸۹ ۰۵:۴۱ ب.ظ)mahdieh-Z نوشته شده توسط:(15 شهریور ۱۳۸۹ ۰۵:۲۸ ب.ظ)karostami نوشته شده توسط: من تعدادی از کتابها( آمار طورانی و مهندسی معتقدی) را در کتاب فروشی های خ انقلاب دیدم! شهرستان را نمی دونم درسته حتی بعضیها که تو ازمونها شرکت کردند جزوه هاشون رو می فروشند. |