|
|
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ! - نسخهی قابل چاپ |
|
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ! - computerman - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ب.ظ
سلام بچه ها شما برای نرم افزار بین یزد و تبریز به کدوم اولویت میدین؟ ای خدا ینی میشه ما امسال روزانه نزدیکای پونز نقشه قبول میشیم عآیا؟ و اینکه من الان یکم دو دل شدم به نظرتون شبانه اصفهان و شیراز رو بزنم جلوی روزانه های مثل یزد؟ |
RE: هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ! - npour - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ب.ظ)computerman نوشته شده توسط: سلاممحل زندگیتون کجاست؟ وشرایطتون؟ سر کار میرید یا نه؟ |
RE: هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ! - azarakhsh1986 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ب.ظ)computerman نوشته شده توسط: سلام خخخخخخ همه یازی سبز میخوان ![]() ![]()
|
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ! - computerman - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: وشرایطتون؟ سر کار میرید یا نه؟برام دوری و نزدیکیش مهم نیس این مهمه که پس فردا بشه با این مدرک ای که میگیرم بشه با اتکا بهش ادامه داد حالا به نظرتون شبانه اصفهان و شیراز رو بزنم بالاتر از روزانه یزد و گیلان و اراک و زنجان و تبریز و این جور جاها؟ |
RE: هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ! - npour - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ب.ظ)computerman نوشته شده توسط:رتبه تون چند شده بود؟(27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: وشرایطتون؟ سر کار میرید یا نه؟برام دوری و نزدیکیش مهم نیس |
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ! - computerman - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: رتبه تون چند شده بود؟حدود ۳۳۰
|
RE: هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ! - npour - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب.ظ)computerman نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: رتبه تون چند شده بود؟حدود ۳۳۰ شبانه اصفهان و صنعتی و فردوسی مشهد رو رد میکنید، توی یکی از انتخابای گیلان و یزد گرفتار میشید.. اینطور که دوستان میگن یزد بهتر از گیلانه |
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ! - computerman - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: شبانه اصفهان و صنعتی و فردوسی مشهد رو رد میکنید، توی یکی از انتخابای گیلان و یزد گرفتار میشید.. اینطور که دوستان میگن یزد بهتر از گیلانهینی احتمال قبولی توی یزد روزانه رو دارم؟ |
RE: هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ! - npour - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ)computerman نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: شبانه اصفهان و صنعتی و فردوسی مشهد رو رد میکنید، توی یکی از انتخابای گیلان و یزد گرفتار میشید.. اینطور که دوستان میگن یزد بهتر از گیلانهینی احتمال قبولی توی یزد روزانه رو دارم؟ بله جهت اطمینان روزانه اراک رو هم بعد از یزد و گیلان بزنید و شبانه یکی از همینها رو |
|
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ! - chahianm - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ
پارسال دوست من با ۳۲۰ روزانه یزد قبول شد اما آیا اصفهان رو ول میکنید میرید سراغ بقیه شهرستانها البته پارسال یکی دیگه از دوستام با ۲۶۰ شبانه اصفهان نیاورد |
RE: هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ! - bng - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ)chahianm نوشته شده توسط: پارسال دوست من با ۳۲۰ روزانه یزد قبول شد اما آیا اصفهان رو ول میکنید میرید سراغ بقیه شهرستانها سلام ، از رتبه فردوسی مشهد (روزانه و شبانه) و شیراز اطلاع داری؟ |
RE: هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ! - chahianm - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۹ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)bng نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ)chahianm نوشته شده توسط: پارسال دوست من با ۳۲۰ روزانه یزد قبول شد اما آیا اصفهان رو ول میکنید میرید سراغ بقیه شهرستانها یکی دیگه از دوستام با ۲۰۰ روزانه فردوسی آورد ![]() اما از شیراز آمار دقیقی ندارم ![]()
|