|
|
نرم افزار شریف یا هوش مصنوعی شریف - نسخهی قابل چاپ |
|
نرم افزار شریف یا هوش مصنوعی شریف - shahryar711 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ
از لحاظ امکانات و اساتید و ... هوش مصنوعی شریف قویتره یا نرم افزار شریف با تشکر |
RE: نرم افزار شریف یا هوش مصنوعی شریف - reza6966 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: از لحاظ امکانات و اساتید و ... هوش مصنوعی شریف قویتره یا نرم افزار شریفایشون گویا میخوان برای سال ۹۴ برنامه ریزی کنند بحث هوش یا نرم افزار , بستگی به علاقه هر فرد داره اگر از نظر بازار کار بخوای , نرم افزار بازار کار بهتری داره |
RE: نرم افزار شریف یا هوش مصنوعی شریف - Behnam - ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: از لحاظ امکانات و اساتید و ... هوش مصنوعی شریف قویتره یا نرم افزار شریف از امکانات که سر در نمیارم، چون نمیدونم یه دانشجوی هوش مصنوعی یا نرمافزار اساساً چه امکاناتی نیاز داره ولی به طور کلی چه از دانشجویان هوش و چه از دانشجویان نرمافزارمون بپرسید میگن که هوش مصنوعی شریف کمی بهتره. ظاهراً از لحاظ سطح استادها مقایسه میکنند. |
|
نرم افزار شریف یا هوش مصنوعی شریف - EhsanChess - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ
من شنیده بودم نرم در شریف و هوش در شیراز. |
|
نرم افزار شریف یا هوش مصنوعی شریف - matt2007 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۲ ب.ظ
دوست عزیز من به شما قول میدم اگر از نظر سطح اساتید گفته باشند صد در صد سطح اساتید نرم افزار بالاتر هست. امثال موقر، رامسین، میریان و ... منتها ذات گرایش نرم افزار طوری هست که شاید فکر کنن که اساتید داره قصه تعریف میکنن. باید واقعا نرم افزار رو دوست داشته باشی تا اینطور فکر نکنی. به طور کل هوش و نرم دو تا دنیای متفاوت هستند. نمیشه گفت شریف تو کدوم قوی تر هست شاید بهتر باشه بگید مثلا فاصله نرم امیرکبیر و شریف بیشتره یا فاصله هوش امیرکبیر و شریف ؟ |