۴۶ معماری + در صد های رتبه ی ۱۱ نرم - نسخهی قابل چاپ |
۴۶ معماری + در صد های رتبه ی ۱۱ نرم - saeeed69 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ق.ظ
به خاطر تاخیر ببخشید اینم کارنامه من . در صدای رتبه ی ۱۱ نرم هم که دوستمه به این صورت : زبان : ۱۵ ریاضی : ۵۰ مشترک : ۵۰ تخصصی : ۵۳ |
۴۶ معماری + در صد های رتبه ی ۱۱ نرم - mohsen100 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ق.ظ
سلام تبریک میگم هم به شما هم به دوستتون به نظر میرسه دوستتون با توجه به درصداش تو هوشم رتبه خوبی داشته باشه شما اطلاعی ندارید؟ |
RE: 46 معماری + در صد های رتبه ی ۱۱ نرم - Behnam - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ق.ظ)saeeed69 نوشته شده توسط: به خاطر تاخیر ببخشید اینم کارنامه من . اگر امکانش هست لطفاً رتبهی دوستتون در هر ۳ گرایش رو هم بذارید. |
۴۶ معماری + در صد های رتبه ی ۱۱ نرم - saeeed69 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ق.ظ
متشکرم اما رتبه های دوستم تو گرایشاته دیگه : هوش :۱۰۹ معماری : ۶۴ امیدوارم یکی دیگه از رقیباتون به خاطر همپوشانی از بین رفته باشه :دی |
۴۶ معماری + در صد های رتبه ی ۱۱ نرم - robert - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ق.ظ
اونوقت من با زبان ۳۳ و ریاضی ۱۸ اصلا مجاز نشدم.... به هر حال مبارکتون باشه.... |
۴۶ معماری + در صد های رتبه ی ۱۱ نرم - saeeed69 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ق.ظ
robert حق تو این نبود تایید میکنم :| |
RE: 46 معماری + در صد های رتبه ی ۱۱ نرم - reza6966 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ق.ظ)saeeed69 نوشته شده توسط: متشکرم مطمئن هستید ۱۰۹ شده ؟ چون یه کاربر دیگه همین فروم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هم ۱۰۹ شده بودند گویا |
RE: 46 معماری + در صد های رتبه ی ۱۱ نرم - Behnam - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:(31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ق.ظ)saeeed69 نوشته شده توسط: متشکرم این اتفاق عجیب نیست و ممکنه رخ بده، اما اینطوری که پیداست امسال یکمی زیاد رخ داده! |
RE: 46 معماری + در صد های رتبه ی ۱۱ نرم - saeeed69 - 01 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ
مطمئن هستید ۱۰۹ شده ؟ چون یه کاربر دیگه همین فروم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هم ۱۰۹ شده بودند گویا [/quote] بله تقریبا مطمئنم خودش این رتبه ها رو برام فرستاده . |