|
|
راهنمایی در مورد خوندن زبان - نسخهی قابل چاپ |
|
راهنمایی در مورد خوندن زبان - maryam.z - 06 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۹ ب.ظ
با سلام من زبانم خیییییییلی ضعیفه و تازه میخوام شروع کنم به خوندنش ۱.کسی میدونه از چه منابعی شروع کنم بهتره؟ ۲.بودجه بندی سوالات زبان فناوری اطلاعات چه جوریه؟ |
|
راهنمایی در مورد خوندن زبان - fa_shinobi - 06 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ
سلام. ۳۰ تا سوال هست. ۱۰ تا جمله واسه زبان عمومی هست به صورت جا خالی. ۵ تا گرامر به صورت Cloze Test و ۱۵ تا تخصصی که سه تا درک مطلبه. برای تخصصی من کتاب راهیان ارشد رو پیشنهاد میدم.سوالات سالای قبله. معمولا کلمه های زبان تخصصی تکرار میشن. عمومی هم اول ۵۰۴ و بعدش Essential words for the toefle (فقط کلمه ها و مثالها). زبان عمومی یکم سختتره و بیشتر وقت میبره. تخصصی آسونتره و سوالاتشم ۱۵ تاست |
|
راهنمایی در مورد خوندن زبان - maryam.z - 06 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۴ ب.ظ
دوست عزیز از راهنمایی جامع و کاملت ممنون |
|
راهنمایی در مورد خوندن زبان - ka arman - 07 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ق.ظ
سلام... برای زبان عمومی علاوه بر کتابایی که دوستمون گفتن من پیشنهاد می کنم از همین الان شروع کنید به خوندن لغتای ۷-۸ سال آخر آی تی و کامپیوتر(البته سعی کنید لغتارو داخل جمله استفاده کنید تا کاربرد لغتای هم معنی دستتون بیاد)... از لایتنر هم حتما استفاده کنید... برای ریدینگ هم کتاب دکتر شاهین شریفی و عبدالرضا تالانه رو بخونید و با توجه به مطالبی که از این کتاب می خونید ریدینگای کنکور های سال های قبل رو بزنید... برای گرامر هم من کتاب پارسه رو پیشنهاد می کنم که غلط داره ولی از بقیه کتابا بهتره... موفق باشید... |
راهنمایی در مورد خوندن زبان - fa_shinobi - 07 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ق.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ق.ظ)ka arman نوشته شده توسط: برای زبان عمومی علاوه بر کتابایی که دوستمون گفتن من پیشنهاد می کنم از همین الان شروع کنید به خوندن لغتای ۷-۸ سال آخر آی تی و کامپیوتربله درسته باید خونده بشن. کتاب زبان تخصصی راهیان ارشد سوالات عمومی و گرامر هم جواب داده و معنی کرده. سوالات کنکور فکر کنم از سال ۸۶ به بعد رو داره و شامل هر سه رشته کامپوتر، آی تی و علوم کامپیوتر میشه. |