![]() |
هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - نسخهی قابل چاپ |
هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 18 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ
هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ چه جوری پیش میرن.؟ از چه منابعی میخونم؟ بیایید با هم بخونیم . من خودم از چهارشنبه ۱۵ مرداد جدی شروع کردم. ۷ ساعت معماری کامپیوتر خوندم. فصول ۲-۳-۴-۵-۶- مانو رو تموم کردم. میخوام یک دور هم مرور کنم. بعد از حل تمرینات کتاب برم تست گیر بیارم. ۳/۵ ساعت هم مدار منطقی باز فقط خوندم. ۱ ساعت هم گرامر زبان خوندم/ بچه ها من شاغلم و بین ارشد و دکتری فاصله افتاده. مجبورم از مراجع بخونم که یاد آوری بشه. بنظرتون میتونم برسونم با این روند؟؟؟ البته موقع تحصیل الف دانشکده البته تو مکاترونیک بودما. ![]() بچه ها من برای معماری کامپیوتر میخونم . اگه کسی بتونه راهنماییم کنه دعاش میکنما. ![]() برم بعد از شام باز بخونم. خانم و بچه ها نیستن فرصت مناسبیه. اگه میتونید بیایید با هم بخونیما خوبه فکر کنم. |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 19 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۸ ب.ظ
با سلام الان از سر کار اومدم. واقعا وقتم کمه . اما من می جنگم. یه چایی مخورم و شروع میکنم. آخر شب میگم چیا خوندم و چقدر. دوستان شما هم بنویسید لطفا. من نمیخوام کم بیارم....پس تلاش میکنم. |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 19 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ
با سلا امروز ۳/۵ ساعت خوندم مدار منطقی و معماری البته از خانمم ممنونم که تشویقم میکنه. چون واقعا برام بعد این مدت سخته. |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 21 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۵۳ ب.ظ
دیروز دوشنبه ۳/۵ ساعت معماری و زبان خوندم امروز شروع نکردم هنوز |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ
دیروز ۳ ساعت معماری rtl خوندم. امروز هم تا الان ۱ ساعت معماری طراحی data path و c.u. رو خوندم. ۵ تا لغت جدید زبان هم مرور کردم. توکل به خدا ![]() ![]() |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ
بچه ها امروز مدار منطقی رو تونستم تا انتهای LSI تا الان بخونم. امروز راضیم از کارم. موارد درسی هم دارن یادم میوفتن. |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 25 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ق.ظ
امروز مهمون داشتیم نشد خوب بخونم ولی باز ۲ ساعت مدار منطقی خوندم و الن هم زبان لغت مرور میکنم. شما هم بیایید بگید چی و چقدر کار کردید لطفا... |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Masoud05 - 25 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ق.ظ
سلام. حجم خوندنتون برام خیلی عجیبه!! خوبه که این همه پشتکار دارید اما حس میکنم روش مطالعه تون باید ایرادی داشته باشه یا اینکه مثلا بنابه دلایلی کاری یا خانوادگی نمیتونید یه برنامه بریزید که مطمئن باشید میتونید انجامش بدید (یهو مثلا ماموریت پیش بیاد) چون بنظرم دکتری از الان با این حجم مطالعه خیلی زوده!! البته خودتون میدونید. ممکن من اشتباه کنم و اصلا نمیخوام سردتون کنم بلکه میخوام تشویقتون کنم که با خوندن موثر انشاالله قبول بشید تا تلاش های همسرتون رو تا حدی جبران کرده باشید. |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۵۸ ب.ظ
بچه ها من دیروز کلا ۳ ساعت مطالعه داشتم. مدار منطقی و معماری کامپیوتر. (۲۵ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط: [quote='Architecture2015' pid='289976' dateline='1407937174'] میشه در مورد خواندن زبان راهنمایی بکنید. چجوری ۲ درس ۵۰۴ رو ۱ روزه تموم میکنید؟ اصلا واسه زبان چی کارا بکنیم. دوستان لطفا روش ها و منابع مطالعه رو هم به اشتراک و نقد بزاریم. ![]() (۲۵ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: سلام. حجم خوندنتون برام خیلی عجیبه!!مهندس جان کاملا درست حدس زدید. من هم این مشکل رو دارم. هم هم اینکه فوق مکاترونیک هستم و ۷ سال که فارغ التحصیل شدم. من اینجوری تازه نصف فارغ التحصیل های جدید معماری کامپیوتر هم نیستم. ![]() (۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط: امروز تا اخرای فصل اول سیستم عامل پیشرفته خوندم. ![]() ![]() |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Masoud05 - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ب.ظ
به عنوان توصیه دوستان از طرف کسی که به خیلیا مشاوره داده!! بهتون میگم که هوشمندانه درس بخونید. زیاد خوندن اصلا ملاک نیست. برا ساختمان و الگوریتم تست محور بخونید. اصلا حجم رو ملاک قرار ندید به کیفیت فکر کنید. برای استعداد تحصیلی هم حتما تست محور پیش برید |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: به عنوان توصیه دوستان از طرف کسی که به خیلیا مشاوره داده!! بهتون میگم که هوشمندانه درس بخونید. زیاد خوندن اصلا ملاک نیست. برا ساختمان و الگوریتم تست محور بخونید. اصلا حجم رو ملاک قرار ندید به کیفیت فکر کنید. من الان مقدمات شبکه رو یکم مرور کردم. البته بخاطر کنکور دانشگاه آزاد. بنظرم خوب بود. مباحث یادم میافته. اما منابع تست واسه دروس معماری کامپیوتر نمیدونم چی بخونم. چون زمان ما اصلا اینجوری نبود. حتی برای دکتری هم کلاس کنکور دارن الان. ![]() بچه ها بنظرتون من از الان تست بزنم یا از مهر.لطفا راهنماییم کنید.میترسم نتونم. شرایطمم که گفتم. |
هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - am7217 - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ق.ظ
سلام دوستان همگی خسته نباشید می دونم اینجا جاش نیست اما دو هفته است که تو منابع گیر کردم می خواستم از Architecture2015 و ppositiveenergy عزیز بپرسم سیستم عامل کی رو می خونید؟تننبام جلد مشکی؟ترجمه کیه؟پدرام یا حقیقت یا زارع پور؟ پایگاه و مهندسی نرم افزار رو از کی می خونید؟ زبان عمومی تافل ۵۰۴ بخونم کافیه؟کتاب خاصی مد نظرتون هست مثلا برای گرامر؟ بچه ها لطفا راهنماییم کنید تا منم مثل شماها از فردا شب بتونم بیام و بگم که چقدر تونستم بخونم |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ق.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ق.ظ)am7217 نوشته شده توسط: سلام کتاب گرامر زبان beti azer هم خوبه. من سخت افزاریم. در مورد سیستم عامل در دوره ارشد جزوه دکتر حقیقت و خوندم. خوب بود. من دیروز یکم hardwiere دستورات کامپیوتر پایه رو خوندم. ولی رضایت بخش نبود. امروز دوباره میخونم. |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ب.ظ
بچه ها من دستورات دسترسی به ثبات و حافظه , i/o را مجددا به همراه mop هاش از کتاب مانو خوندم ولی یکم پیچیده هست. کسی راهی برای یادگیری بهتر اینها داره؟ من تنها یک را پیدا کردم اونم اینکه آموخته هامو به حالت فلو چارت رسم کنم. کسی نظری نداره؟؟؟؟ ۱/۵ ساعت معماری از مانو خوندم. فردا میرم تمریناشو با مرور از مرجع حل کنم. البته ما مانو رو از معماریخسته شدم میرم یکم زبان کار کنم. راستی تصمیم گرفتم مدار منطقی و معماری رو تا ۱۵ شهریور یکبار از کتاب مرجع تمام کنم. شما چی؟ اون وسط ها هم حین خسته شدن زبان و شبکه کار کنم. فقط یکم خسته ام. ۷ عصر اومدم. ۷:۱۰ شروع کردم . هر روز من این اتاقم و خانم بچه ها اون یکی اتاق . ولیدارم از نظر روحی یکم کم میارم. البته خدا حفظش کنه خانمم خیلی روحیه میدن بهم ![]() ![]() |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 28 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب.ظ
سلام بچه ها این مدار منطقی خیلی درس خوبیه. عاشقش هستم. میشه گفت دیشب مبحث ترکیبی ها رو تموم کردم. واسه هر کدوم یکی دو تا مثال حل کردم. ![]() ![]() ![]() |