|
|
سوال ۹۳ (جدول پرش) کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
|
سوال ۹۳ (جدول پرش) کنکور ۹۳ - m@hboobe - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ
[attachment=16884] روش حل این تست که باید بزرگترین برچسب رو از کوچکترین برچسب کم کنیم و در اخر بعلاوه یک بشه رو میدونم ولی میخوام بدونم اصل این ماجرا چیه؟ چرا اینجور حل میشه کامپایلر مدرسان هم تمامشو نگاه کردم متوجه اصل قضیه نشدم ممنون میشم یکی واسم توضیح بده. |
|
RE: سوال ۹۳ (جدول پرش) کنکور ۹۳ - Ametrine - 24 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ق.ظ
منم همین سوال رو دارم، من کتاب شاپوری رو خوندم، این مدل سوال رو توش ندیدم. لطفاً توضیح بدید این اندازه جدول پرش رو از کجا یاد بگیرم؟ اصلاً مربوط به کدوم فصل میشه؟! تولید کد میانی؟ |
|
RE: سوال ۹۳ (جدول پرش) کنکور ۹۳ - Hamid_0311 - 24 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ
با سلام این سوالات مربوط به درس طراحی زبان ها هستش و اصولا جدول پرش بیشتر سوالاتش توی درس طراحی زبان ها توضیح داده شده و مربوط به زبان های کامپایلری هستش توی فصل های که مربوط به کنترل ترتیب اجرا میشه می تونید در موردشون بخونید (دقیق یادم نیست) ولی خوب این مبحث توی ۲ تا درس مکمل هم هستن |
|
RE: سوال ۹۳ (جدول پرش) کنکور ۹۳ - gogooli - 24 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ب.ظ
این فرمول رو در کدام کتاب نوشته؟ |
|
RE: سوال ۹۳ (جدول پرش) کنکور ۹۳ - m@hboobe - 22 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ب.ظ
سلام این سوال شبیه کنکور سال ۹۰ هست... ![]() برای توضیحات بیشتر که این فرمول حل این سوال از کجا بدست اومده اینجا رو بخونید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: سوال ۹۳ (جدول پرش) کنکور ۹۳ - ana9940 - 22 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ)ستاره۷۰ نوشته شده توسط: روش حل این تست که باید بزرگترین برچسب رو از کوچکترین برچسب کم کنیم و در اخر بعلاوه یک بشه رو میدونم اندازه جدول پرش میشه ۳۳؟ یعنی گزینه ۴ درسته ؟ یا چون در صورت سوال حدود آورده گزینه ۲ جواب صحیحه؟ |
RE: سوال ۹۳ (جدول پرش) کنکور ۹۳ - m@hboobe - 22 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۲۲ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط:گزینه ۲ در کنکور صحیح اعلام شده احتمالا یادشون رفته با یک جمع بزنن(06 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ)ستاره۷۰ نوشته شده توسط: روش حل این تست که باید بزرگترین برچسب رو از کوچکترین برچسب کم کنیم و در اخر بعلاوه یک بشه رو میدونم ![]() وگرنه جواب صحیح تر ۳۳ است!
|