|
|
حل المسائل کتاب شبکه های کامپیوتری تننبام - نسخهی قابل چاپ |
|
حل المسائل کتاب شبکه های کامپیوتری تننبام - mm123456789 - 29 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ
سلام دوستان کسی حل المسائل شبکه های کامپیوتری تننبام به زبان فارسی رو نداره؟؟؟؟ |
RE: حل المسائل کتاب شبکه های کامپیوتری تننبام - mm123456789 - 29 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: من حل المسائل سیستم توزیعی تننبام فارسیشو دارم.. میخوای؟ من این ترم هم کتاب سیستم عامل پیشرفته دارم هم شبکه کامپیوتری پیش رفته شبکه کامپیوتری هم از تمرینای کتاب تننبام سوال میده منم هر چی دنبالش میگرم فقط انگلیسیش پیدا میشه ![]() سیستم عامل هم سیستم های توزیع شده تننبام درس میدن به فکر اون نبودم ![]() آره اگه زحمتی نمیشه ممنون میشم |
RE: حل المسائل کتاب شبکه های کامپیوتری تننبام - mm123456789 - 01 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: ای بابا..ای بابا... ![]() واقعا شرمنده شما رو توی زحمت انداختم
|
|
RE: حل المسائل کتاب شبکه های کامپیوتری تننبام - saeedehs - 02 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ق.ظ
سلام خانم خلیل پرور برای من هم ترجمه فارسی همین کتاب توزیعی که گفتید رو بفرستید saeideh.s149@gmail.com تشکر به نظرم یه تاپیک بزنیم برای ارشد شبکه و منابع و اسلاید و ارائه و.. رو به اشتراک بذاریم باهم |
|
حل المسائل کتاب شبکه های کامپیوتری تننبام - itplus - 05 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ ب.ظ
آقا این تننبام کتاب اصلیش خیلی سخته توضیح دادنش من که کلاً ۴۰ درصد مطالبشو میفهمم. من کتاب کوروس راس رو کامل خوندم و فهمیدم ولی یه مطالبی هست که حتماً فقط توی تننباوم وجود داره و نه معلم خصوصی دارم و نه هیچی ۱۰ بارم کتابو میخونم نمی فهمم بعضی مطالبشو |
|
RE: حل المسائل کتاب شبکه های کامپیوتری تننبام - purelove - 24 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ
سلام . میشه لطف کنید حل المسائل سیستم های توزیع شده رو برام ایمیل کنید . خیلی نیاز ذارم بهش . ممنونم . fatemehmohammadi40@yahoo.com سلام میشه لف کنید حل المسائل سیستم های توزیع شده رو برام ایمیل کنید ؟ خیلی نیاز دارم ممنونم . fatemehmohammadi40@yahoo.com |
|
RE: حل المسائل کتاب شبکه های کامپیوتری تننبام - hobab - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۷ ق.ظ
سلام . میشه لطف کنید حل المسائل سیستم های توزیع شده رو برام ایمیل کنید . خیلی نیاز ذارم بهش . ممنونم . hhobbabb@yahoo.com |