تالار گفتمان مانشت
مشخصات زبانهای خاص رو لازمه بلد باشیم؟! - نسخه‌ی قابل چاپ

مشخصات زبانهای خاص رو لازمه بلد باشیم؟! - ehsansjs - 07 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ

باسلام
میخاستم ببینم این کتاب پوران هر قسمتی رو که آورده چند مثال از زبانهای مختلف آورده براش که مثلا کنترل نوع در زبان C چجوره،توی پایتون چطوره و...
به نظرتون آیا لازمه همشو بلد باشیم یا فقط مفهوم اصلی(کنترل نوع)رو بچسبیم یا اگه این چیزارو حذف کنیم مثلا از ۴تا سوال چندتا میتونیم بزنیم؟!!
باتشکر

RE: مشخصات زبانهای خاص رو لازمه بلد باشیم؟! - zobde - 09 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ق.ظ

سلام
کنکور ۸۳ تا ۹۳ رو بررسی کردم. از سال ۸۷ تا الان از مجموع ۳۱ تست فقط یک تست به این صورت از شناخت ویژگی یک زبان خاص داشتیم.
فاصله سالهای ۸۳ تا ۸۶ از مجموع ۲۵ سوال، ۵ تا از زبان خاص بوده. پس اگر با روال سالهای اخیر پیش بره فکر می کنم بشه حذفش کرد.

اما سه تا نکته به نظرم می رسه
اول اینکه باید آشنایی مقدماتی با کد زبان c و پاسکال داشته باشید. خیلی از سوالها به این موضوع وابسته هستند.
دوم اینکه بعضی از تست‌ها به این شکل طراحی شدن که در زبان x که خاصیت y را دارد.... در چنین تست‌هایی موضوع دونستن خاصیت زبان ذکر شده نیست. موضوع شناخت و درک خاصیت y هست. پس بدون دونستن اون زبان می تونین به تست جواب بدین و دیدن اسم یک زبان خاص نباید شما رو فراری بده.
نکته سوم اینکه می تونین فقط مواردی که قبلا سوال شده یاد بگیرین.
سال ۹۲: garbage collection
۸۶: compiler, interpreter
۸۵: early binding, late binding
۸۴: هزینه کشف خطا
روش پیاده سازی داده
۸۳: polymorphism

RE: مشخصات زبانهای خاص رو لازمه بلد باشیم؟! - ehsansjs - 09 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ق.ظ

(۰۹ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ق.ظ)zobde نوشته شده توسط:  سلام
کنکور ۸۳ تا ۹۳ رو بررسی کردم. از سال ۸۷ تا الان از مجموع ۳۱ تست فقط یک تست به این صورت از شناخت ویژگی یک زبان خاص داشتیم.
فاصله سالهای ۸۳ تا ۸۶ از مجموع ۲۵ سوال، ۵ تا از زبان خاص بوده. پس اگر با روال سالهای اخیر پیش بره فکر می کنم بشه حذفش کرد.

اما سه تا نکته به نظرم می رسه
اول اینکه باید آشنایی مقدماتی با کد زبان c و پاسکال داشته باشید. خیلی از سوالها به این موضوع وابسته هستند.
دوم اینکه بعضی از تست‌ها به این شکل طراحی شدن که در زبان x که خاصیت y را دارد.... در چنین تست‌هایی موضوع دونستن خاصیت زبان ذکر شده نیست. موضوع شناخت و درک خاصیت y هست. پس بدون دونستن اون زبان می تونین به تست جواب بدین و دیدن اسم یک زبان خاص نباید شما رو فراری بده.
نکته سوم اینکه می تونین فقط مواردی که قبلا سوال شده یاد بگیرین.
سال ۹۲: garbage collection
۸۶: compiler, interpreter
۸۵: early binding, late binding
۸۴: هزینه کشف خطا
روش پیاده سازی داده
۸۳: polymorphism

یک دنیا سپاس به خاطر وقتی که گذاشتینBlush
شما خودتون منبع چی میخونید(خوندید)؟؟ من مقسمی داشتم که حجمش کم بود میشد ی هفته ای جمعش کرد!الآن پوران خریدم حتی از مقسمی هم به نظرم جاهایی که به قول شما ی مفهومو توضیخ داده کمتره!!فقط حجمش به خاطر مثالهای چرت و پرت از زبانهای مختلفهDodgy
وگرنه مفاهیم کلی مثل شی گرایی و وراثت و حوضه پویا و... رو بلدم ولی اگر از ویژگی زبان خاصی بخان بدن که ممکنه ۶۵۰ص پوران هم به دادم نرسهUndecided پس شما میگید رو پاسکال و سی تسلط داشته باشم بهترهIdea آره این ۲تا حسابشون با بقیه جداست تو ساختمان داده و الگوریتمو هرجا سخن از کد است نام سی و پاسکال می درخشدWink

بازم تشکرHeart

RE: مشخصات زبانهای خاص رو لازمه بلد باشیم؟! - zobde - 09 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ

خواهش می کنم. :)
منم کتاب مقسمی رو می خونم. کتاب چند سال پیش پارسه رو هم داشتم. شروع کردم خیلی بد بود گذاشتم کنار.اما توی فکرم هست که تست‌های یک منبع دیگه رو هم بزنم. بیشتر بچه های پارسال پوران رو توصیه کردن . چند نفر هم کتاب راهیان رو. اگر زمان اجازه بده تست این دو تا رو هم می زنم.

RE: مشخصات زبانهای خاص رو لازمه بلد باشیم؟! - ehsansjs - 09 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۳۱ ب.ظ

(۰۹ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ)zobde نوشته شده توسط:  خواهش می کنم. Smile
منم کتاب مقسمی رو می خونم. کتاب چند سال پیش پارسه رو هم داشتم. شروع کردم خیلی بد بود گذاشتم کنار.اما توی فکرم هست که تست‌های یک منبع دیگه رو هم بزنم. بیشتر بچه های پارسال پوران رو توصیه کردن . چند نفر هم کتاب راهیان رو. اگر زمان اجازه بده تست این دو تا رو هم می زنم.

راهیان خلیلی فر که کپی برابر اصل مقسمی هستشConfused من دارمش
آره منم به خاطر تینکه نمونه تستهای این درس کمه ، رفتم سراغ پوران

RE: مشخصات زبانهای خاص رو لازمه بلد باشیم؟! - ehsansjs - 13 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ق.ظ

(۰۹ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۵۰ ب.ظ)software1393 نوشته شده توسط:  من پوران رو خوندم خیلی حجیم هست، اما چاپ سوم جدید راهیان ارشد با چاپ دوم خیلی فرق داره به طور کامل عوض شده و فوق العاده متن روان و خوبی داره پاسخ تست ها هم که عالی هست، حتی یه فصل داره با عنوان مدیریت نخ، که فقط این کتاب داشت، پارسال هم دیدم تو کتاب از بحث نخ یک سوال تو زبان برنامه سازی اومده

ممنون
شمارو به خدا نگید برو راهیان ارشدو بگیرSad
حالا با پوران و مقسمی یعنی نمیشه کاری کرد؟؟!!

RE: مشخصات زبانهای خاص رو لازمه بلد باشیم؟! - Ametrine - 26 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ب.ظ

(۰۹ آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۳۱ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:  راهیان خلیلی فر که کپی برابر اصل مقسمی هستشConfused من دارمش
آره منم به خاطر تینکه نمونه تستهای این درس کمه ، رفتم سراغ پوران
سلام، منظورتون راهیان چاپ ۹۳ هست؟
واقعاً شبیه به کتاب مقسمی هست؟
یعنی نرم دنبال کتاب مقسمی دیگه؟

RE: مشخصات زبانهای خاص رو لازمه بلد باشیم؟! - Ametrine - 27 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ ب.ظ

(۲۶ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ب.ظ)software1393 نوشته شده توسط:  معلومه شما خود مقسمی هستی که بی کار هم هستی، مقسمی کی هست که بخواد کپی بشه خود مقسمی و کتاب هاش کپی هست و پر غلط ، انسان نادان، هیچ شباهتی وجود نداره بین این دو کتاب، کتاب راهیان ارشد چاپ سوم عالی هست
توهین نکنید لطفاً.
دوست عزیز شما چرا انقد تعصب داری رو این کتاب راهیان؟
کتابش خوبه ولی خلاصه هست و به نظرم برای جمع بعدی و مرور خوبه.
البته من ۴ فصلش رو تا الان خوندم.

RE: مشخصات زبانهای خاص رو لازمه بلد باشیم؟! - Bache Mosbat - 28 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ

لطف کنید طرفداری بدون دلیل و منطق از هیچ کتابی نکنید و بدون دلیل و با تعصب هم از چیزی بد نگین. این کتاب عالی هست و اون افتضاح هست و اینا اصلا هیچ مبنا و پایه ای نداره.