تالار گفتمان مانشت
اصلاحیه سنجش منتشر شد / شبکه و امنیت به IT برگشت... - نسخه‌ی قابل چاپ

اصلاحیه سنجش منتشر شد / شبکه و امنیت به IT برگشت... - Milestone - 26 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ب.ظ

سلام، این اتفاق "خیلی خوب" رو به همه تبریک میگم. جهت اطلاع‌رسانی افرادی که تاپیک مربوط به این بحث رو نمی‌بینند و لازم هست تا اطلاعات خودشون رو ویرایش کنند: دو گرایش امنیت و شبکه از مجموعه مهندسی کامپیوتر به مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات منتقل شد.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: اصلاحیه سنجش منتشر شد / شبکه و امنیت به IT برگشت... - hesam_aria - 26 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ

با تبریک خدمت همه دوستان رشته فناوری اطلاعات امید وارم همگی در کنکور موفق باشید .
برای من یه سوالی پیش اومده میخواستم بدونم برای سال بعد این گرایشها به کامپیوتر منتقل میشه مجددا ؟
کسی که رشته خودش فناوری اطلاعاته باید برای کنکور سال آینده دروس رشته کامپیوتر رو بخونه ؟

اصلاحیه سنجش منتشر شد / شبکه و امنیت به IT برگشت... - amirrrrrrr - 26 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۲۸ ب.ظ

(۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ)hesam_aria نوشته شده توسط:  با تبریک خدمت همه دوستان رشته فناوری اطلاعات امید وارم همگی در کنکور موفق باشید .
برای من یه سوالی پیش اومده میخواستم بدونم برای سال بعد این گرایشها به کامپیوتر منتقل میشه مجددا ؟
کسی که رشته خودش فناوری اطلاعاته باید برای کنکور سال آینده دروس رشته کامپیوتر رو بخونه ؟
دوست عزیز اینجا هیچکس از فرداشم خبر نداره. چه برسه به سال آینده.
تنها کاری که میشه کرد اینه که امیدوار بود

موفق باشید

RE: اصلاحیه سنجش منتشر شد / شبکه و امنیت به IT برگشت... - M o h m m @ d - 26 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ

(۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ)hesam_aria نوشته شده توسط:  با تبریک خدمت همه دوستان رشته فناوری اطلاعات امید وارم همگی در کنکور موفق باشید .

سلام
اگه طبق مقررات پیش برن بله سال اینده گرایش های امنیت و شبکه میره زیر مجموعه مهندسی کامپیوتر.همونجوری که امسال خود مهندسی فناوری اطلاعات در مقطع کارشناسی رفته به عنوان یکی از گرایشهای مهندسی کامپیوتر.
دروس منابع زیاد باهم فرقی نداره فقط همون ریاضیات بود با انتقال داده بقیه دروس بین دو رشته مشترک در مقطع کارشناسی

RE: اصلاحیه سنجش منتشر شد / شبکه و امنیت به IT برگشت... - avril22 - 26 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ب.ظ

بچه ها واقعا تبریک می گم بهتون و واقعا اونایی که پیگیری کردن گل کاشتن.من خودم ارشد می خونم اما این خبرهارو که شنیدم خیلی اصابم خورد شد که هرکاری رلشون می خواد می کنن اونم ۲ماه مونده به کنکور، کلا رشته ی ایتی رو بردن زیر سوال،خیلیا به عشق شبکه رشته ی ایتی رو تو دانشگاه انتخاب کردن حالا تکلیفشون چیه..مسخرست. مگه توی کشورای دیگه گرایشای ایتی چی هست..کامپیوتر اون همه گرایش داشت بعد ایتی شده بود ۲تا،خنده دار بود..اما واقعا گل کاشتین بهتون تبریک میگم،چون به عنوان کسی که کارشناسی ایتی خونده الانم با اینکه تجارت می خونم اما بهم برخورده بود ..کاش که دیگه تغییر نکنه..اما مهم اینه که امسال همین موند ایشالا که همتون نتیجه ی زحمتاتونو می گیرید .دیگه هم دنبال حاشیه نرید بشینید حسابی بخونید موفق باششییییسد Wink

اصلاحیه سنجش منتشر شد / شبکه و امنیت به IT برگشت... - albaloo - 26 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۵۶ ب.ظ

به نظر من خیلی هم "اتفاق" نبود ، بچه ها خیلی زحمت کشیدن تا اینجوری بشه ، دمشون گرم D:

تو اون نامه ای که ضمیمه شده نوشته : ضمنا" تاکید می گردد رشته های رایانش امن و شبکه های کامپیوتری در آزمون سال ۹۵ در مجموعه مهندسی کامپیوتر لحاظ و از مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات حذف خواهد شد.
پس این تغییرات فقط برای امسال بوده به لطف و تلاش دوستان...

اصلاحیه سنجش منتشر شد / شبکه و امنیت به IT برگشت... - amirrrrrrr - 26 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ب.ظ

کدوم نامه ی ضمیمه؟ میشه لینک بدید لطفا؟

اصلاحیه سنجش منتشر شد / شبکه و امنیت به IT برگشت... - goodbye - 27 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ

بچه ها ممنوون من خ درس خوندم میدونم رتبم زیر ۱۰۰ میشه ب امید خدا.خداروشکر درس شد خ اعصابم خراب شد. بخونید ک وقت تنگه...معلوم نیس سال بعد چی پیش بیاد.

RE: اصلاحیه سنجش منتشر شد / شبکه و امنیت به IT برگشت... - sahar salehi - 28 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ق.ظ

باورم نمی شه همچین اتفاقی افتاده
ولی خوب قدرت مانشت و قدرت بچه های IT رو می رسونه این قضیه.
افتخار می کنم به داشتن همچین هم رشته ای هایی.
الان می دونن که نمی تونن همین جوری الکی حق بچه های IT رو ضایع کنن.

اصلاحیه سنجش منتشر شد / شبکه و امنیت به IT برگشت... - friends - 03 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ

تبریک می گم برای به نتیجه رسیدن تلاش دوستان.... با اینکه هیج چیز رو نمیشه صد در صد گفت ولی اول امسال مدیر گروه ما گفت که تصویب شده این که امنیت بره جز گرایشهای کامپیوتر و احتمالا از سال دیگه اجرا بشه....

اصلاحیه سنجش منتشر شد / شبکه و امنیت به IT برگشت... - niktana - 04 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۳ ب.ظ

سلام دوستان کسی اطلاع نداره سال دیگه گرایش شبکه بالاخره زیر مجموعه کامپیوتر میشه یا ای تی دوستی گفتن توی سایت سنجش نوشته که سال دیگه میره زیر مجموعه کامپیوتر اما من همچین چیزی تو سایت پیدا نکردم اگه کسی اطلاع داره لطفا جواب بده
ممنون