|
|
سوال سیستم عامل آی تی ۸۰ - مبحث بن بست - نسخهی قابل چاپ |
|
سوال سیستم عامل آی تی ۸۰ - مبحث بن بست - احسان مومنی - ۲۸ آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ب.ظ
سلام دوستان واسه این سوال راه حلی دارید ؟ من جواب پارسه رو درک نمیکنم ... آی تی ۸۰ ) سیستمی را که شامل ۴ پردازنده همزمان و ۲ منبع قابل استفاده مجدد است در نظر بگیرید. به شرط این که هر پردازه حداکثر به ۲ منبع نیاز داشته باشد ، تعداد وضعیت های بن بست در این سیستم حداکثر چندحالت است ؟ شبیه این سوال تو سال ۸۴ آی تی اومده که تو اون سوال ما ۵ فرایند همروند و ۲ منبع یکسان قابل استفاده مجدد داریم به شرط آن که حداکثر به ۲منبع نیاز داشته باشد ، تعداد وضعیت های بن بست در این سیستم حداکثر چند حالت است ؟ (البته در صورت سوال چون گفته منابع غیر انحصاری هستند بن بست نداریم ولی سوال من اینه با فرض انحصاری بودن به چه صورت میشه ؟ با راه حل پارسه که برای سوال بالا ارائه داده چجوری میشه حلش کرد ؟ ) ممنون |
|
RE: سوال سیستم عامل آی تی ۸۰ - مبحث بن بست - Elena_71 - 28 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ
سلام واضحه؛ببینید ۴تا فرایند داریم دوتا منبع؛ وقتی n فرایند ، m منبع رو اشتراکی استفاده کنن گرفتن وازاد کردن منبع یک به یکه ... حالا دوتا منبع رو باید ب ۴تا فرایند اختصاص بدیم ؛مثلا به ۱و۳ یا ۲و۴ یا ۱و۴ به همین ترتیب... پس میشه ترکیب ۲از ۴ ک اگه حساب کنی میشه ۶تا |
RE: سوال سیستم عامل آی تی ۸۰ - مبحث بن بست - احسان مومنی - ۲۸ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: سلام مرسی یعنی واسه سوال دوم میشه ۲ تا از ۵ تا ؟ |
RE: سوال سیستم عامل آی تی ۸۰ - مبحث بن بست - Elena_71 - 29 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ)x86 نوشته شده توسط:(28 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: سلام ![]() ![]() نه استاد، بچمونو گیج نکن من با اون قسمت که اضافه کردم درست شد(۲۸ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ)احسان مومنی نوشته شده توسط:(28 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: سلام بله برا غیر انحصاری صفره برا انحصاری میشه ۲از ۵ ک میشه ۱۰ |