سوال ۵۸ فصل ۳ کتاب دکتر قدسی (هرم بیشینه) - نسخهی قابل چاپ |
سوال ۵۸ فصل ۳ کتاب دکتر قدسی (هرم بیشینه) - so@ - 13 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ
سلام دوستان اگه کمک کنید و راهنماییم کنید ممنون میشم فرض کنید که هرم بیشینه حاوی ۱۰۲۳ عدد متمایز ۱ تا ۱۰۲۳ است حداکثر چند تا از اعداد بیش تر از ۱۰۰۰ ممکن است(باهم یانه)در پایین ترین سطح درخت قرار گیرند؟ جواب ۱۴ من توضیحشو اصن متوجه نمیشم چرا از عدد ۱۰۰۱ تا ۱۰۱۴ رو گفته ممکن در برگ باشند ولی ۱۰۱۵ و بعد از اون نمی تونه ؟؟ باتشکر |
RE: سوال ۵۸ فصل ۳ کتاب دکتر قدسی (هرم بیشینه) - hamedfayez - 13 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط: سلام دوستان اگه کمک کنید و راهنماییم کنید ممنون میشم منظور سوال اینه که کدوم اعدادو میشه در برگ قرار داد مثلا ۱۰۲۳ رو به هیچوجه نمی تونن برگ قرار بدید یا مثلا ۱۰۱۵ رو هم همینطور ولی از ۱۰۱۴ به بعد رو میتونید درختو جوری بکشید که یکی از برگاشون این اعداد باشند. |
RE: سوال ۵۸ فصل ۳ کتاب دکتر قدسی (هرم بیشینه) - so@ - 13 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ)hamedfayez نوشته شده توسط:(13 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط: سلام دوستان اگه کمک کنید و راهنماییم کنید ممنون میشم آخه میدونی مکس هیپ درخت دودویی کاملیه ک هر پدری از از فرزند چپو راستش بزرگتر پس گره های برگ باید کوچکترین ها باشن ولی اعداد ۱۰۰۱ تا ۱۰۱۴ که جز اعداد دسته های بالاست من این کارو برا ۱ تا ۱۵ تا انجام دادم ولی هرجوری اعداد وارد میکنم بازم اعداد کوچیک داخل برگا قرار میگیره میشه لطفا بیشتر توضی بدید |
RE: سوال ۵۸ فصل ۳ کتاب دکتر قدسی (هرم بیشینه) - ehsansjs - 14 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ق.ظ
به نظرم سوال گنگه!یا جوابش اشتباست! چون واسه کشیدن هیپ اگه همه ی اعداد در دسترس باشن میشه درخت بهینه با حداقل سطحو کشید که همیشه کوچکترین اعداد پایین ترین سطح هستند ویا اینکه به روش درجی بریم جلو و هیHeapifyکنیمش!که در این صورت باید ترتیب درج رو قید کنه!(ولی بازم اعداد ۱۰۱۵ ب بعد تو برگها میتونن باشن |
RE: سوال ۵۸ فصل ۳ کتاب دکتر قدسی (هرم بیشینه) - so@ - 14 آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ق.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ق.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: به نظرم سوال گنگه!یا جوابش اشتباست! نه دوست عزیز سوال کامل حالا اگه گزینه های دیگه هم خواستی ایناست ۱۰ ۱۲ ۱۳ من یه جای دیگه از این تیپ سوال دیدم ولی یادم نمیاد ... |
RE: سوال ۵۸ فصل ۳ کتاب دکتر قدسی (هرم بیشینه) - MiladCr7 - 14 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ
سلام.ببینید هرم بیشینه رو به تریتیب اعداد نباید رسم کنید.مثلا ۱۰۲۳ رو بذارید ریشه و توی سطح بعدی ۱۰۲۲ و ۱۰۲۱ و.... چون با این کار جواب ۰ میشه. به یه روشی میشه درخت رو رسم کرد اونم اینه که توی هر سطح [tex]n[/tex]امین ماکزیمم فقط قرار بگیره یعنی چی؟؟ یعنی ریشه که میشه ۱۰۲۳ و توی سطح اول دومین ماکزیمم رو فقط داشته باشیم یعنی ۱۰۲۲ و توی سطح ۳ هم ۱۰۲۱ و.... دقت کنید که هرم رو مورب نمیکشیم چون باید دودویی کامل باشه منظورم این بود که توی هر سطح یکی از ماکزیمم ها رو میذاریم و بقیه رو با نودهای کوچکتر پر میکنیم.الان ۱۰۲۳ نود داریم پس ۱۰ تا سطح داریم.توی ۹ سطح اول ۹ تا ماکزیمم اول باید قرار بگیرن یعنی: ۱۰۲۳،۱۰۲۲،۱۰۲۱،۱۰۲۰،۱۰۱۹،۱۰۱۸،۱۰۱۷،۱۰۱۶،۱۰۱۵ پس توی سطح ۱۰م یا همون سطح اخر هم اعداد ۱۰۰۱ تا ۱۰۱۴ میتونن قرار بگیرن.بقیه نودها رو هم میتونیم توی سطوح جا بدیم |
RE: سوال ۵۸ فصل ۳ کتاب دکتر قدسی (هرم بیشینه) - Aurora - 22 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ
جوابش اینجا هست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |