![]() |
مدیریت مقسمی - نسخهی قابل چاپ |
مدیریت مقسمی - shayesteNEY - 23 آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ
سلام همگی با توجه به وقت کم تصمیم دارم برای مدیریت کتاب مقسمی رو بخونم یه کتاب رو خریدم که عنوانش هست : درس و کنکور اصول و مبانی مدیریت (که تست هست همراه با توضیحات تشریحی) اخه من همین کتابو واسه عنوانش اینترنتی خریدم !!دررررسس و کنکور (فک میکردم مث بقیه کتاباشه که پایان هر فصل تست موضوعی داره ولی کتاب که دستم رسید دیدم ای وای ![]() ![]() کتاب دیگه هم داره که فقط درس باشه و مبحث محور باشه ؟ اگه داره میشه لطفا لینک بدین تا تهیه کنم |
RE: مدیریت مقسمی - shayesteNEY - 23 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۷ ب.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: خب! این نوشتن "درس و کنکور" روی جلداز همین سایت فردا بوک خریدم گفتن نهایت ۴ روزه به دستم میرسه ۱۱ اذر سفارش دادم امروز رسیدش اداره پست! فک کنم این جلدشو اگه از سایت فردا بوک سفارش بدم تا کنکور برسه بهم! ![]() شما خوندید کتاب رو ؟ حجیمه؟ ممنونم از راهنمایتون |
مدیریت مقسمی - مونا۷۰ - ۲۵ آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
سلام منم دقیقا به همین مشکل برخوردم، درس و کنکور سفارش دادم ولی متاسفانه فقط سوالات کنکور هست و خلاصه دروس و تست تالیفی نداره!!! ولی جلد کتاب من زرد و مشکی هست؟ چاپ ۹۲ هست، امکان داره چاپ جدید رنگش عوض شده باشه؟ فرق کتاب های زرد و مشکی با نارنجی و مشکی چیه؟؟؟ |
مدیریت مقسمی - tanhatarin - 26 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ
سلام همین کتاب جوابهاش ر واقای پرچ نوشته واونها بهترین ومفیدترین نکات مدیریت هست |
مدیریت مقسمی - مونا۷۰ - ۲۷ آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ
بالاخره من نفهمیدم فرق کتاب های زرد و مشکی با نارنجی و مشکی چیه؟؟؟ |
مدیریت مقسمی - abji22 - 28 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۶ ب.ظ
یعنی فقط این کتابو بخونیم کافیه؟ |
مدیریت مقسمی - مونا۷۰ - ۱۷ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ
من کتاب مقسمی رو با رابینز مقایسه کردم، مقسمی حدود ۹۵% نکات مهم رو گفته و به نظرم واسه کسی که وقت نداشته باشه خیلی مفیده |
RE: مدیریت مقسمی - shayesteNEY - 18 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ)مونا۷۰ نوشته شده توسط: من کتاب مقسمی رو با رابینز مقایسه کردم، مقسمی حدود ۹۵% نکات مهم رو گفته و به نظرم واسه کسی که وقت نداشته باشه خیلی مفیده من بیخیال خوندن کتاب درسش شدم همین کتاب تست و درس رو که دارم میخام تازه شروع کنم . فقط خدا کنه بفهمم نمیدونم چرا نایاب شده کتابش .دوستان کتابشو گیر اوردن؟ |
مدیریت مقسمی - مونا۷۰ - ۲۵ دى ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ
کتاب اصول و مبانی مدیریت مقسمی شامل خلاصه درس و تست تالیفی هست درس و کنکور فقط تستای سراسری و آزاد هس و خلاصه دروس نداره من از شیراز گرفتم تو نت هم هست |