|
|
مرتبه های بازگشتی توابع - نسخهی قابل چاپ |
|
مرتبه های بازگشتی توابع - ana9940 - 02 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ب.ظ
چند تابع بازگشتی هستند که کلافه ام کردن اولی رو میدونم که میشه n log logn ولی توی حل کردنش به جواب نمیرسم:[tex]T(n)\: =\: 2T(\frac{n}{2})\: \: \frac{n}{\log\: n}[/tex] این مورد رو هم اینجوری حل کردم که به نظر خیلی دقیق نیست. [tex]T(n)=T(\frac{n}{3}) \: T(\frac{n}{6}) \: n^{\sqrt{\log n}}[/tex] من گفتم توی درختش که میکشیم مسیر T(n/3) دیرتر به پایان میرسه پس زمان معادله بالا کوچکتر از زمانیه که به جای T(n/6) هم T(n/3) بگذاریم و بعد از قضیه Master این قسمت میشه [tex]n^{^{\log^{2_{_3}}}}[/tex] که طبیعتا زمان تابع نمایی بیشتره . جواب هم میشه [tex]n^{\sqrt{\log n}}[/tex] مورد بعدی رو اصلا نمیفهمم که چرا جواب میشه : [tex]\sqrt{2^{(n^2 n)}}[/tex] [tex]T(n)\: =\: 2^nT(n-1)[/tex] |
RE: مرتبه های بازگشتی توابع - flowerirani - 02 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: چند تابع بازگشتی هستند که کلافه ام کردن ============= لطفا عکس بزارید مشخص نیست |
RE: مرتبه های بازگشتی توابع - ana9940 - 02 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: لطفا عکس بزارید مشخص نیست عکس سوالات یا راه حلم؟؟ اگه صورت texها نمیاد، یه refresh کنید حل میشه. |
|
RE: مرتبه های بازگشتی توابع - MiladCr7 - 02 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ
سلام برای پاسخ به سوال اولتون ببینید. درختشو رسم میکنیم.من به صورت سطح سطح براتون مینویسم: سطح اول(فقط ریشه)[tex]\leftarrow[/tex][tex]\frac{n}{Logn}[/tex] سطح دوم[tex]\leftarrow[/tex][tex]\frac{\frac{n}{2}}{\log(\frac{n}{2})},\frac{\frac{n}{2}}{\log(\frac{n}{2})}[/tex] سطح سوم[tex]\leftarrow[/tex] 4 تا عبارت [tex]\frac{\frac{n}{4}}{Log(\frac{n}{4})}[/tex] داریم سطوح بعدی هم همین ریتم رو داره.حالا باید مقادیر تمام سطوح رو با هم جمع بزنیم: [tex]\frac{n}{\log(n)} \frac{n}{\log(\frac{n}{2})} \frac{n}{\log(\frac{n}{4})} \frac{n}{\log(\frac{n}{8})} ......[/tex] که حالا اینجری ساده میکنیم: [tex]\: n(\frac{1}{\log(n)} \frac{1}{\log(n)-1} \frac{1}{\log(n)-2} \frac{1}{\log(n)-3} ......)[/tex] که این عبارت همین عبارته زیره و ما اونو برعکس نوشتیم: [tex]n(\frac{1}{1} \frac{1}{2} \frac{1}{3} .... \frac{1}{Log(n)})[/tex] و این رابطه رو هم میدونیم: [tex](\frac{1}{1} \frac{1}{2} \frac{1}{3} .... \frac{1}{EveryThing})=Ln(EveryThing)[/tex] پس برای رابطه بالا داریم: [tex]n(\frac{1}{1} \frac{1}{2} \frac{1}{3} .... \frac{1}{Log(n)})=n\ast Ln(Log(n))=(n)LogLog(n)[/tex] __________________________________________________________________________________________ سوال دوم همینه که خودتون گفتید __________________________________________________________________________________________ حل سوال سوم از روش جایگزینی استفاده میکنیم ببینید: [tex]T(n)=2^nT(n-1)=2^n\ast2^{n-1}\ast T(n-2)=2^n\ast2^{n-1}\ast2^{n-2}\ast T(n-3)....[/tex] و همین طور ادامه میدیم تا به حالت پایه برسیم که اخر کار به یه همچین شکلی میرسیم: [tex]T(n)=2^n\ast2^{n-1}\ast2^{n-2}\ast2^{n-3}\ast2^{n-4}\ast2^{n-5}\ast.......\ast2^0=2^{0 1 2 3 4 ....n-2 n-1 n}=2^{\frac{n(n 1)}{2}}=\sqrt{2^{(n^2 n)}}[/tex] |
|
RE: مرتبه های بازگشتی توابع - ana9940 - 02 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ ب.ظ
مـــــــــــرسی الان که حل شدن به نظرم خیلی آسونه، نمیدونم چرا خودم نمیتونستم حلشون کنم.
|
|
RE: مرتبه های بازگشتی توابع - MiladCr7 - 02 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ
خواهش میکنم کاری نکردم |