تالار گفتمان مانشت
خریدار سوالات آزمونهای آزمایشی امسال ماهان و مهستان و مدرسان شریف رشته آی تی - نسخه‌ی قابل چاپ

خریدار سوالات آزمونهای آزمایشی امسال ماهان و مهستان و مدرسان شریف رشته آی تی - behnaz110 - 05 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ

سلام دوستان. اگر از دوستان عزیز کسی هست که در آزمونهای هر کدوم از این موسسات امسال شرکت کرده و سوالات و پاسخنامه اونها رو می تونه در اختیار من بذاره ممنون میشم با ایمیل b_meshkboo60@yahoo.com تماس بگیره. قیمت هم خودتون بفرمایید تا با هم توافق کنیم. ممنون عزیزان

خریدار سوالات آزمونهای آزمایشی امسال ماهان و مهستان و مدرسان شریف رشته آی تی - sheriff - 05 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ب.ظ

بنده آزمون های ماهان رو دارم اگر خواستید در خدمتم.
mrkalantar67@yahoo.com

خریدار سوالات آزمونهای آزمایشی امسال ماهان و مهستان و مدرسان شریف رشته آی تی - M.Amin.M - 05 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ

سلام

خب تو مانشت هست که ، چرا برین بخرین!!!
سوالات سال قبل هم هست.به نظرم خرید سوالای این موسسات اصلا ارزش نداره!!! کنکور های ده سال گذشته رو بگیر و دقیق بخونی خیییییییییییییییییییییلی بهتره و بیشتر جواب میگیری.(البته نظر شخصی منه!!!)

اینم آدرسش:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

موفق باشید.

خریدار سوالات آزمونهای آزمایشی امسال ماهان و مهستان و مدرسان شریف رشته آی تی - behnaz110 - 05 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ب.ظ

سلام. ممنون که جواب دادین. سوالی داشتم شما الان چند تا از آزمونها رو دادین؟؟ قیمت رو هم خودتون پیشنهاد بفرمایید.

RE: خریدار سوالات آزمونهای آزمایشی امسال ماهان و مهستان و مدرسان شریف رشته آی تی - sheriff - 05 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۴۳ ب.ظ

(۰۵ دى ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ب.ظ)behnaz110 نوشته شده توسط:  سلام. ممنون که جواب دادین. سوالی داشتم شما الان چند تا از آزمونها رو دادین؟؟ قیمت رو هم خودتون پیشنهاد بفرمایید.
اگر خواستید با من در تماس باشید :mrkalantar67@yahoo.com