تالار گفتمان مانشت
چرا این زبان مستقل از متن نیست؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

چرا این زبان مستقل از متن نیست؟ - EGALE - 11 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ

سلام
سوال صفحه ۲۴۷ سوال ۴ قسمت d
من تونستم گرامر این سوال را به دست بیارم اما صورت سوال میگه مستقل از متن نیس چرا؟

RE: چرا این زبان مستقل از متن نیست؟ - Jooybari - 11 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۵۴ ب.ظ

سلام. لطفاً تصویر سوال رو ضمیمه کنید.

RE: چرا این زبان مستقل از متن نیست؟ - EGALE - 11 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۳۲ ب.ظ

(۱۱ دى ۱۳۹۳ ۰۳:۵۴ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:  سلام. لطفاً تصویر سوال رو ضمیمه کنید.
سلام
نمیدونم چرا ضمیمه نکرد، الان شد

RE: چرا این زبان مستقل از متن نیست؟ - moloodi - 11 دى ۱۳۹۳ ۰۵:۰۵ ب.ظ

من همیشه تو ذهنم سعی می کنم واسش ماشین بسازم البته آدم باید حسابی حواسش جمع باشه ولی باز هم از گرامر راحت تره . در باره این مثال هم با ماشین به راحتی میشه فهمید چرا. اما گرامری که شما نوشتید این زبان و تولید نمیکنه یک مثال ساده مثلا رشته :
a^5 b^5 c^6
طبق سوال عضوی از زبان است ولی توسط گرامر شما قابل تولید نیست

علت هم این است که زمانی که شما دارید از اشتقاق
c'---> bc'c
استفاده میکنید نمی دونید که قبلا چندتا c به خاطر a بوجود اومده و b ما می تونه بدون تولید c اون تعداد ظاهر بشه و بعد از اون مقدار نیاز هست که هر بار که b بخواهد ظاهر شود یک c هم با خودش تولید کند.

در واقع گرامر شما شرطی که در نظر گرفته n+j<k هستش

RE: چرا این زبان مستقل از متن نیست؟ - EGALE - 11 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۵۳ ب.ظ

مرسی ،‌من دقیقا با ماشبن ردش کردم آما واسم جالب بود گرامرس پس قلقش واسم در اومد
(۱۱ دى ۱۳۹۳ ۰۵:۰۵ ب.ظ)moloodi pid=v'324446 نوشته شده توسط: من همیشه تو ذهنم سعی می کنم واسش ماشین بسازم البته آدم باید حسابی حواسش جمع باشه ولی باز هم از گرامر راحت تره . در باره این مثال هم با ماشین به راحتی میشه فهمید چرا. اما گرامری که شما نوشتید این زبان و تولید نمیکنه یک مثال ساده مثلا رشته :
a^5 b^5 c^6
طبق سوال عضوی از زبان است ولی توسط گرامر شما قابل تولید نیست

علت هم این است که زمانی که شما دارید از اشتقاق
c'---> bc'c
استفاده میکنید نمی دونید که قبلا چندتا c به خاطر a بوجود اومده و b ما می تونه بدون تولید c اون تعداد ظاهر بشه و بعد از اون مقدار نیاز هست که هر بار که b بخواهد ظاهر شود یک c هم با خودش تولید کند.

در واقع گرامر شما شرطی که در نظر گرفته n+j<k هستش

RE: چرا این زبان مستقل از متن نیست؟ - ریحان - ۱۱ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ب.ظ

برای اینکه c د ر پشته دسترسی نداره به a که حواسش باشه ازش بیشتر باشه و تعدادش را چک کنه...فقظ به bها دسترسی داره