|
|
حل رابطه بازگشتی - نسخهی قابل چاپ |
|
حل رابطه بازگشتی - arefeh.hp - 06 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ
سلام جواب رابطه بازگشتی زیر چی میشه؟ T(n)=T(n-1)+T(n/2)+n مرسی |
|
RE: حل رابطه بازگشتی - sharareh_moradi - 06 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ
جواب n^2 * Log n میشه آیا؟ نه ببخشید اشتباه شد |
|
RE: حل رابطه بازگشتی - kefsan - 06 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
این حل یه معادله نا همگنه. اگه کتاب طراحی نیپولیتان داری فصل آخر تو ضمیمه ها خیلی خوب گفته. مرتبش از نماییه |
|
RE: حل رابطه بازگشتی - ƊƦЄƛM - 06 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ
سلام اونیکه دیرتر به یک میرسه رو فقط درنظر میگیریم. بعدم از روش جایگذاری حل میشه. [tex]T(n)\: =\: T(n-1) n[/tex] که میشه از مرتبه [tex]\theta(n^2)[/tex] |
RE: حل رابطه بازگشتی - yagmur0022 - 06 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)kefsan نوشته شده توسط: این حل یه معادله نا همگنه.ببخشین کدوم صفحه هس؟پیداش نکردم
|
RE: حل رابطه بازگشتی - kefsan - 06 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط:(06 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)kefsan نوشته شده توسط: این حل یه معادله نا همگنه.ببخشین کدوم صفحه هس؟پیداش نکردم برا من سال ۸۹/ اما صفحش ۴۷۹ (۰۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ)Bahar_sh نوشته شده توسط: سلام من حل معادلرو گفتم. |
|
RE: حل رابطه بازگشتی - tm.viper - 06 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ
بابا کنکور ازینا نمیاد نا همگن فقط یکی دوبار اونم تو گسسته دادن! که اونم نکته ای بود تو ساختمان و طراحی الگوریتم که دیگه هیچی |
RE: حل رابطه بازگشتی - kefsan - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ)tm.viper نوشته شده توسط: بابا کنکور ازینا نمیاد پس سوال ۵۶ سال ۹۰ رو نیگا کن ![]()
|
RE: حل رابطه بازگشتی - tm.viper - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ)kefsan نوشته شده توسط:(06 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ)tm.viper نوشته شده توسط: بابا کنکور ازینا نمیاد کامپیوتر یا ایتی؟ اینا که من دارم میبینم همگنن! |
RE: حل رابطه بازگشتی - kefsan - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ)tm.viper نوشته شده توسط:(07 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ)kefsan نوشته شده توسط:(06 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ)tm.viper نوشته شده توسط: بابا کنکور ازینا نمیاد کامپیوتر. کجا همگنه؟؟؟؟؟
|
|
RE: حل رابطه بازگشتی - tm.viper - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ق.ظ
من عدد سوال رو ندارم دوتا هست اونسال یکی رادیمالی که همگنه اونیکی که اصلا معادلش دو متغیرست سیستمش فرق داره همگن نا همگن بحثش نیست |
RE: حل رابطه بازگشتی - arefeh.hp - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ق.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ)Bahar_sh نوشته شده توسط: سلام مرسی
|
RE: حل رابطه بازگشتی - yagmur0022 - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ)kefsan نوشته شده توسط:(06 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط:(06 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)kefsan نوشته شده توسط: این حل یه معادله نا همگنه.ببخشین کدوم صفحه هس؟پیداش نکردم |