|
|
زمان انتظار و بازگشت-سوال ۷۵ کنکور ۹۰ کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
|
زمان انتظار و بازگشت-سوال ۷۵ کنکور ۹۰ کامپیوتر - MiladCr7 - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ب.ظ
سلام.بچه ها میشه اینو توضیح بدید؟؟؟
|
RE: زمان انتظار و بازگشت - bluebaran - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: سلام.بچه ها میشه اینو توضیح بدید؟؟؟ این سوال طولانی هستش و جوابم تو گزینه ها نیست فقط نکته اش اینه که همین طوری بر اساس کوانتم ۵ میری جلو تا زمانی که پردازش یک میشه صفر و وارد کد دو میشه و چون این یک قسمت بحرانی هست پردازش ۳ و ۴ نمیتونن وارد بخش بحرانیشون بشن تا زمانی که پردازش ۱ زمان ۱۵ اش صفر نشه یکم طولانی هستش وقتی ۳ هم بره تو بخش بحرانی باز ۴ نمیتونه بره |
|
RE: زمان انتظار و بازگشت - MiladCr7 - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
سلام.من اینجاشو مشکل دارم که وقتی wait میدیم کدوم فرایند باید بلاک شه؟ |
RE: زمان انتظار و بازگشت - bluebaran - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: سلام.من اینجاشو مشکل دارم که وقتی wait میدیم کدوم فرایند باید بلاک شه؟ مقدار سمافور ما ۱ هست طبق تعریف سمافور پردازش اول میاد و یک میبینه و صفرش میکنه مشکلی پیش نمیاد میره داخل بحرانی پردازش ۳ حالا هر وقت موقع اش شد که بره داخل میاد میره چک میکنه میگه آیا سمافور مقدارش بیشتر از یک هست یا نه میبینه صفر هست پس بلاک میشه ، حالا مثلا پردازش ۴ هم میخواد بیاد داخل اونم میره باز چک میکنه سمافور و که آیا مقدارش بیشتر از صفر خو نیست پس اونم بلاک میشه |
|
RE: زمان انتظار و بازگشت - MiladCr7 - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ
بسیار ممنونم |
|
RE: زمان انتظار و بازگشت - tm.viper - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ
همچین سوالی بدن سوت زنان محل کنکور را ترک کرده و خود را به نظام وظیفه معرفی میکنم
|
RE: زمان انتظار و بازگشت - MiladCr7 - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ)tm.viper نوشته شده توسط: همچین سوالی بدن سوت زنان محل کنکور را ترک کرده و خود را به نظام وظیفه معرفی میکنم کنکور ۹۰ کامپیوتر بودش این |