|
|
[دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
[دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - Farzamm - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ
روی لینک زیر کلیک کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - پاسخ درس سیستم عامل (حقیقت): مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - پاسخ سوالات معماری کامپیوتر (گزینه ها طبق دفترچه F): ۹۴: ۲ ۹۵: ۳ ۹۶: ۱ ۹۷: ۴ ۹۸: تا دقایقی دیگر ۹۹: ۱ ۱۰۰: ۲ ۱۰۱: ۱ ۱۰۲: ۴ ۱۰۳: ۴ ۱۰۴: ۱ (و/یا ۴) ۱۰۵: ۳ |
|
[دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - فانوووس - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۴ ب.ظ
سوال ۹۵ مطمعنید؟ من گزینه ۳ درآوردم |
RE: [دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - Farzamm - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۴ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط: سوال ۹۵ مطمعنید؟ من گزینه ۳ درآوردم بله / من طبق دفترچه F حل کردم. چطوری حل کردید؟ |
|
[دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - hosein70 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۳ ب.ظ
سوال ۹۶ به نظر من ۴ میشه ، میشه روش حلتون رو بگید |
RE: [دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - فانوووس - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ)Farzamm نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۴ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط: سوال ۹۵ مطمعنید؟ من گزینه ۳ درآوردم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اشتباه حل کردم؟؟؟ ![]() عکسو وقتی میذارم خیلی بزرگ میشه بی زحمت خودتون به آدرس عکس برید روش حلمو ببنید ممنون
|
RE: [دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - Farzamm - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط: درست حل کردید / مرسی |
RE: [دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - فانوووس - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ ب.ظ)Farzamm نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط: خداروشکر ممنوووون سوال ۹۸ من اینجوری تحلیل کردم که ۶ بیت برای قطعه ۸ بیت برای شماره صفحه و چون گفته بلوک های حافظه اصلی چهار کیلو بایته ، ۱۲ بیت برای آفست با یه بیت valid میشه ۲۷، ولی از طرفی بخاطر اون ۲کیلوبایت که تو ادامه ی سواله شک دارم درست حل کردم یا نه. |
RE: [دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - Farzamm - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۳ ب.ظ)hosein70 نوشته شده توسط: سوال ۹۶ به نظر من ۴ میشه ، میشه روش حلتون رو بگید این هم پاسخ |
RE: [دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - فانوووس - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ)Farzamm نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۳ ب.ظ)hosein70 نوشته شده توسط: سوال ۹۶ به نظر من ۴ میشه ، میشه روش حلتون رو بگید ببخشید ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ باید توی بلوک ۲ باشن نه ۳ ، که در اونصورت ۹ تا h میشه. ۰-۳ بلوک ۰ ۴-۷ بلوک ۱ ۸-۱۱ بلوک ۲ ۱۲-۱۵ بلوک ۳ نه؟ |
RE: [دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - Farzamm - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط: ببخشید ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ باید توی بلوک ۲ باشن نه ۳ ، که در اونصورت ۹ تا h میشه. بله / دقیقاً (۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط: سوال ۹۸ من اینجوری تحلیل کردم که ۶ بیت برای قطعه ۸ بیت برای شماره صفحه و چون گفته بلوک های حافظه اصلی چهار کیلو بایته ، ۱۲ بیت برای آفست با یه بیت valid میشه ۲۷، ولی از طرفی بخاطر اون ۲کیلوبایت که تو ادامه ی سواله شک دارم درست حل کردم یا نه. من هم اول همین طور حل کردم / ولی مطمئن نیستم (یعنی یادم رفته) / باید یه مروری کنم |
|
[دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - erf4n - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ
دوست عزیز، در مورد سوال ۱۰۴ باید گفت گزینه ۱ نادرست است چرا که طبق تمامی منابع معماری کامپیوتری کامپیوترهای RISC تعداد دستورات کمی دارند |
RE: [دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - Farzamm - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ)erf4n نوشته شده توسط: دوست عزیز، در مورد سوال ۱۰۴ باید گفت گزینه ۱ نادرست است چرا که طبق تمامی منابع معماری کامپیوتری کامپیوترهای RISC تعداد دستورات کمی دارند صحبت شما کاملاً درست و واضح است و در واقع معنی واژه RISC به همین معنی است / ولی گزینه یک، حرفی از تعداد دستورات (Instruction) نزده / فک کنم منظورتون "تعداد عملیات (Operation) بالا" باشه که با دستورالعمل متفاوت هست، Operation مثل انتقال داده، عملیات محاسباتی و منطقی، کنترلی و عملیات ممیز شناور، که در پردازنده های RISC این تعداد کم هستند و گزینه ۱ می توونه غلط باشه. البته من به گزینه ۴ هم شک دارم، چون تعریف سازماندهی سیستم کامپیوتر مشخص نیست. |
|
[دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - mohamad moo - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ق.ظ
سؤال ۱۰۴ من ۲ زدم برنامه نویس آن رانمی بیند فقط تحلیل میکند سؤال ۱۰۴ گزینه ۱و۴ و۳درستند( جزوه معماری کامپیوتر پارسه ) و ۲ غلط |
RE: [دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - Farzamm - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ق.ظ)mohamad moo نوشته شده توسط: سؤال ۱۰۴ من ۲ زدم برنامه نویس آن رانمی بیند فقط تحلیل میکند خیر غلط زدید / وجه تمایز معماری و ریزمعماری همین ویژگی است / ویژگی هایی که برای برنامه نویس (زبان ماشین) visible است، جزء معماری کامپیوتر هستند (کتاب پترسون هنسی / نه جزوات و کتاب های غیرمتعبر کنکوری / البته منظورم کتاب دکتر صفری نیست / ایشون کارشون درسته). (۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ق.ظ)m.zeinali نوشته شده توسط: سلام ببخشید جواب درست سوال ۹۸چی میشه؟ هنوز حلش نکردم / یعنی حقیقتش یادم رفته / باید برم جزوه هامو یه مروری کنم / الان جزوه هام پیشم نیست. |
RE: [دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - afrooz-OMD - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۴ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط: سوال ۹۵ مطمعنید؟ من گزینه ۳ درآوردم منم گزینه ۳ رو زدم ولی فک کنم ما به ترتیب عددها دقت نکردیم... |