![]() |
تبریک عید نوروز ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
تبریک عید نوروز ۹۴ - vesta - 01 فروردین ۱۳۹۴ ۰۴:۴۰ ب.ظ
سلام خدمت همه دوستان عزیز و بزرگوار مانشتی انشاالله که سال خوبی رو آغاز کرده باشید عیدتوون مباااااااااااااااااااااااااااااارک ![]() ![]() سال تحویلی نمیدونم چرا قلبم داشت میومد تو دهنم همیشه لحظه سختی هست برام مخصوصا که با برنامه بهار نارنج همراهی کردم ( به هر نحوی بود ساعت ۱۲/۳۰ شب از بیمارستان زدیم بیرون و ۴۵ دقیقه قبل سال تحویل خونه بودیم ![]() ![]() ![]() سال تحویل به یادتون بودم، انشاالله یکی یکی بیاین و تو سال جدید خبر موفقیت هاتون و شادیهاتون و عروسیهاتون رو بدید... آمین از خداوند برای همه سلامتی و آرامش خاطر میخوام انشاالله حول حالنا الی احسن الحال براتون رخ بده دلم نوشتن بیشتر میخواد اما شانس آوردید که مجالش نیست ![]() این آهنگ زیبا هم تقدیم به شما مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. آنچه تکرار نگردد نفس رفته ی ماست، آنچه در یاد بماند یاد پر مهر شماست ![]() |
RE: تبریک عید نوروز ۹۴ - salam5 - 01 فروردین ۱۳۹۴ ۰۴:۴۹ ب.ظ
سلاااام سال نو مبارک، ایشالا سال خوبی باشه برای همگی وستا جان سر سال تحویل خیلی به یاد شما و البته ریمن که گفته بود یکی از اعضای خانوادش بیمار شده، بودم ایشالا سال جدید پر از خبرای خوب باشه برای هممون واسه لینک آهنگ م ممنون، الان دارم گوش میدم |
تبریک عید نوروز ۹۴ - خانه سبز - ۰۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۴:۵۹ ب.ظ
سال نو مبارک تبریک |
تبریک عید نوروز ۹۴ - MiladCr7 - 01 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۱۴ ب.ظ
سلام با تبریک سال نو خدمت همه دوستای گل مانشتی امیدوارم امسال سالی پر از موفقیت برای همتون باشه سلامت و تندرست در کنار خانوادتون باشید و سایه پدر و مادر بالای سر همون و هر چیزی که به صلاحمون هست رو بهش برسیم |
RE: تبریک عید نوروز ۹۴ - so@ - 01 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۲۳ ب.ظ
سال نو مبارک انشالله سالی توام با سلامتی و موفقیت پیش رو داشته باشید خب حالا عیدی منو بدید من برم ![]() ![]() ![]() |
RE: تبریک عید نوروز ۹۴ - Sadi_gh - 02 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۲۲ ق.ظ
دوستانِ عزیز و خوب مانشتی سال نو شما مبارک و همراه با موفقیت و کامیابی باشه ![]() همه به شما میگویند : سال خوبی داشته باشید ولی من به شما میگویم : "سال خوبی رو برای خودتان خلق کنید ... " به فکر اومدن روزهای خوب نباشید! آنها نخواهند آمد... به فکر ساختن باشید ، روزهای خوب رو باید ساخت آرزو میکنم بهترین معمار روزهای خود در سال جدید باشید . . . دوستای خوبم خواستن توانستن است اما بین خواستن و توانستن یک برخواستن وجود دارد. تو سال جدید هممون بخاطر خواسته ها و هدفمون برخیزیم و تلاش کنیم. اول موفقیت شما بعد موفقیت خودم رو میخوام. موفق باشید. ![]() |
تبریک عید نوروز ۹۴ - NP-Cσмρℓєтє - ۰۲ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۴۳ ق.ظ
رو دلم موند که لحظه ی بعد سال تحویل میومدم مینوشتم : واااااااای سال تحویل شده؟؟؟؟؟ حالا من چـــــــــــــــــــــــی بپوشم؟؟؟ ![]() ![]() |