![]() |
راهنمایی برای نوشتن توصیه نامه خارج کشور - نسخهی قابل چاپ |
راهنمایی برای نوشتن توصیه نامه خارج کشور - k1.technology - 03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ
درود در مورد توصیه نامه دارم تحقیقات انجام میدم . کسانی که خازج کشور هستن یا اطلاع دارن راهنمای کنن ممنون معایب و مزایا نوشتن توصیه نامه جیه ؟ چطوری میشه توصیه نامه را اپدیت کرد . توصیه نامه کجا به درد میخوره؟ یا هر چیزی که در مورد توصیه نامه میدونید راهنمای کنید . سپاس |
راهنمایی برای نوشتن توصیه نامه خارج کشور - sa.ghasemi - 03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ق.ظ
منم سوالم اینه واسه توصیه نامه مهر دانشگاه میخاد ؟چون الان تعطیله دانشگاه منم نا ۱۱ فروردین لازم دارم منتظرم |
راهنمایی برای نوشتن توصیه نامه خارج کشور - sa.ghasemi - 03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ ب.ظ
بنظرتون چرا بمن توصیه نامه نمیدن ؟خوب من چه کنم استادام همشهریم نیستن چه خوش شانس ام من |
RE: راهنمایی برای نوشتن توصیه نامه خارج کشور - arefeh.hp - 03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۰۳ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط: بنظرتون چرا بمن توصیه نامه نمیدن ؟خوب من چه کنم استادام همشهریم نیستن مگه اساتید به همشهری بودن دانشجو نگاه میکنند؟ ![]() |
RE: راهنمایی برای نوشتن توصیه نامه خارج کشور - sa.ghasemi - 03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ ب.ظ
(۰۳ فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۳۵ ب.ظ)arefeh.hp نوشته شده توسط:نه من یه شهر دیگه خوندم از استاد هام خبر ندارم به بقیه هم میگن میگن شاگردم نیستی تا ۱۱ فروردین هم وقت دارم(03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط: بنظرتون چرا بمن توصیه نامه نمیدن ؟خوب من چه کنم استادام همشهریم نیستن |
RE: راهنمایی برای نوشتن توصیه نامه خارج کشور - codin - 03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۳۹ ب.ظ
(۰۳ فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط:توصیه نامه برای کجا میخواین؟(03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۳۵ ب.ظ)arefeh.hp نوشته شده توسط:نه من یه شهر دیگه خوندم از استاد هام خبر ندارم به بقیه هم میگن میگن شاگردم نیستی تا ۱۱ فروردین هم وقت دارم(03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط: بنظرتون چرا بمن توصیه نامه نمیدن ؟خوب من چه کنم استادام همشهریم نیستن |
RE: راهنمایی برای نوشتن توصیه نامه خارج کشور - sa.ghasemi - 03 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۰۵ ب.ظ
(۰۳ فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۳۹ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:ترکیه بالاخره موفق شدم توصیه رو بگیرم(03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط:توصیه نامه برای کجا میخواین؟(03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۳۵ ب.ظ)arefeh.hp نوشته شده توسط:نه من یه شهر دیگه خوندم از استاد هام خبر ندارم به بقیه هم میگن میگن شاگردم نیستی تا ۱۱ فروردین هم وقت دارم(03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط: بنظرتون چرا بمن توصیه نامه نمیدن ؟خوب من چه کنم استادام همشهریم نیستن ![]() |
RE: راهنمایی برای نوشتن توصیه نامه خارج کشور - codin - 03 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۰۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۰۵ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط:خدارو شکر.منظورم این بود برای دانشگاه ها لزومی نداره حتما از استاد بگیرید(03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۳۹ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:ترکیه بالاخره موفق شدم توصیه رو بگیرم(03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط:توصیه نامه برای کجا میخواین؟(03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۳۵ ب.ظ)arefeh.hp نوشته شده توسط:نه من یه شهر دیگه خوندم از استاد هام خبر ندارم به بقیه هم میگن میگن شاگردم نیستی تا ۱۱ فروردین هم وقت دارم(03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط: بنظرتون چرا بمن توصیه نامه نمیدن ؟خوب من چه کنم استادام همشهریم نیستن |
RE: راهنمایی برای نوشتن توصیه نامه خارج کشور - sa.ghasemi - 04 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۲۹ ق.ظ
(۰۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۰۶ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:نه نمیخاد فقط واسه دکنری(03 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۰۵ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط:خدارو شکر.منظورم این بود برای دانشگاه ها لزومی نداره حتما از استاد بگیرید(03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۳۹ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:ترکیه بالاخره موفق شدم توصیه رو بگیرم(03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط:توصیه نامه برای کجا میخواین؟(03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۳۵ ب.ظ)arefeh.hp نوشته شده توسط: مگه اساتید به همشهری بودن دانشجو نگاه میکنند؟نه من یه شهر دیگه خوندم از استاد هام خبر ندارم به بقیه هم میگن میگن شاگردم نیستی تا ۱۱ فروردین هم وقت دارم |