![]() |
حساب لاندا ... کمک در اثبات..... کمک - نسخهی قابل چاپ |
حساب لاندا ... کمک در اثبات..... کمک - maryam.iii - 25 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۴۸ ق.ظ
سلام. وقت تمام اساتید و مهندسین بخیر..... کمکم کنید... یه عکسی گذاشتم از کتاب طراحی و پیاده سازی زبان های برنامه سازی ..... من نمیدونم true و false را چطوری اثبات کرده ... لطفا توضیح بدین... و همین طور تعریف هایی که برای not.... or ...... and اورده شده چطوری اثبات میشه؟؟؟؟؟؟ تو رو خدا کمک کنیدددددد ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: حساب لاندا ... کمک در اثبات..... کمک - maryam.iii - 25 فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۵۱ ب.ظ
دوستان کمککککککک خط اولی که برای t رو نوشته حداقل توضیح بدین |
RE: حساب لاندا ... کمک در اثبات..... کمک - maryam.iii - 26 فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۳۰ ب.ظ
از پاسختون بی نهایت ممنونم.... فقط جایی که مشخص دارم: F(x)=λy.x این تابع..... چرا شده لاندا y نقطه x ????? چرا لاندا x را در نظر نگرفته؟؟؟؟ بازم ممنونم..... یه زحمت هم دارم میشه and و or را هم توضیح بدین....... |
RE: حساب لاندا ... کمک در اثبات..... کمک - maryam.iii - 27 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۳ ب.ظ
میشه حداقل and یا or را بنویسید فردا امتحان دارممم هر کدوم راحته به خدا دعاتون می کنم |
RE: حساب لاندا ... کمک در اثبات..... کمک - saeid_masoumi_88 - 23 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۰۳ ب.ظ
λx. x F T یعنی یک پارامتر از نوع bool میگیرد و اگر true بود عبارت false را بر می گرداند و اگر false بود عبارت true را برمیگرداند. این می شود تعریف not and , or هم بدین شکل هستند ولی دو تا پارامتر می گیرند |
RE: حساب لاندا ... کمک در اثبات..... کمک - vahidsamimi - 14 اسفند ۱۳۹۴ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۰۳ ب.ظ)saeid_masoumi_88 نوشته شده توسط: λx. x F Tچطوری حساب کردین |