تالار گفتمان مانشت
زمان بندی برای اتمام پایان نامه و ورود به دکترا - نسخه‌ی قابل چاپ

زمان بندی برای اتمام پایان نامه و ورود به دکترا - pazis - 28 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۰۸ ق.ظ

سلام،

من ترم چهار ارشد هستم الآن و پایان نامه هنوز دفاع نکردم. دکتری هم امتحان دادم مجاز شدم. می خواستم ببینم تا کی وقت دارم دفاع کنم و چقدر طول می کشه تا فارغ التحصیل بشم؟ اگه تا آخر شهریور فارغ التحصیل نشم چی میشه تکلیفم!؟ Huh

ممنون

RE: زمان بندی برای اتمام پایان نامه و ورود به دکترا - Masoud05 - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ

(۲۸ فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۰۸ ق.ظ)pazis نوشته شده توسط:  سلام،

من ترم چهار ارشد هستم الآن و پایان نامه هنوز دفاع نکردم. دکتری هم امتحان دادم مجاز شدم. می خواستم ببینم تا کی وقت دارم دفاع کنم و چقدر طول می کشه تا فارغ التحصیل بشم؟ اگه تا آخر شهریور فارغ التحصیل نشم چی میشه تکلیفم!؟ Huh

ممنون

تا اخر شهریور باید فارغ التحصیل بشید والا شانس کمی دارید که قبولی تون رو نگه دارید. مگه اینکه رزومه خیلی خوبی داشته باشید و...
البته دفاع کردن و فارغ التحصیلی چیز سختی نیست. من خیلیا رو دیدم که بنا به مسائلی نتونستن رو تز اونطوری که باید کار کنن ولی چون بالاخره یه سری کارا کرده بودن، کارشون به مرحله تجدید دفاع نرسید اما خب نمره تزشون مثلا ۱۷-۱۸ شده که اصلا خوب نیست!! نمره تز زیر ۱۹ متوسطه زیر ۱۸ بده و زیر ۱۷ فاجعه هست.

RE: زمان بندی برای اتمام پایان نامه و ورود به دکترا - pazis - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ ب.ظ

(۲۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:  
(28 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۰۸ ق.ظ)pazis نوشته شده توسط:  سلام،

ممنون

تا اخر شهریور باید فارغ التحصیل بشید والا شانس کمی دارید که قبولی تون رو نگه دارید. مگه اینکه رزومه خیلی خوبی داشته باشید و...
البته دفاع کردن و فارغ التحصیلی چیز سختی نیست. من خیلیا رو دیدم که بنا به مسائلی نتونستن رو تز اونطوری که باید کار کنن ولی چون بالاخره یه سری کارا کرده بودن، کارشون به مرحله تجدید دفاع نرسید اما خب نمره تزشون مثلا ۱۷-۱۸ شده که اصلا خوب نیست!! نمره تز زیر ۱۹ متوسطه زیر ۱۸ بده و زیر ۱۷ فاجعه هست.

ممنون از پاسختون. من اگر تا آخر شهریور فارغ التحصیل نشم چه اتفاقی میفته؟؟؟

RE: زمان بندی برای اتمام پایان نامه و ورود به دکترا - Masoud05 - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۳۳ ب.ظ

(۲۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ ب.ظ)pazis نوشته شده توسط:  ممنون از پاسختون. من اگر تا آخر شهریور فارغ التحصیل نشم چه اتفاقی میفته؟؟؟
نمیشه دقیق گفت، بستگی داره که مثلا تا چند روز بعدش فارغ التحصیل میشید اما در کل خیلی استرس زا هست و اصلا بعید نیست هم اون سال رو از دست بدید و هم سال بعد محروم بشید. شما انتخاب شهر کن مصاحبه هم بده. در کنارش رو تز کار کن. تز چیز وحشتناکی نیست که نتونی تو این ۴-۵ ماه جمعش کنی.

RE: زمان بندی برای اتمام پایان نامه و ورود به دکترا - alamdarli - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۴:۳۴ ق.ظ

(۲۸ فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۰۸ ق.ظ)pazis نوشته شده توسط:  سلام،

ممنون

تا اونجایی که من میدونم شما تا آخر مهر وقت دارید. من یک نفر رو میشناسم که آخر مهر ماه دفاع کرد و همون سال هم دکتری رو ادامه داد.