![]() |
حدس بزن رتبت چند میشه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
حدس بزن رتبت چند میشه - Haj Reza - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۶ ب.ظ
دوستان عزیز تو این تاپیک رتبتون رو به صورت دقیق حدس بزنید و بعد از اعلام نتایج رتبه خودتونو بزارید ببینیم چه نتیجه ای میشه ازش گرفت، خلاصه از بیکاری که بهتره من خودم به نظرم رتبم ۱۲۳ میشه ![]() درضمن کسی که کمترین اختلاف رو داشته باشه ۲۰ تومن به مانشت هدیه میده |
حدس بزن رتبت چند میشه - faza - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ
۶۶ هوش ویرایش: شرایط ۲۰ تومن رو قبول ندارم به هیچ وجه! نهایتا خیلی اصرار کنید شاید مصاحبه کنم. اونم کوتاه. |
RE: حدس بزن رتبت چند میشه - NP-Cσмρℓєтє - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۶ ب.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط: رتبتون رو به صورت دقیق حدس بزنید |
RE: حدس بزن رتبت چند میشه - Haj Reza - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۱ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۶ ب.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط: رتبتون رو به صورت دقیق حدس بزنید منظورم اینه که حدودی نگید مثلا ۳۳۰ تا ۳۴۰ باید یه عدد دقیق بگید |
حدس بزن رتبت چند میشه - so@ - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۲ ب.ظ
پس فردا دقیقشو حاجی توکلی میگه ![]() |
RE: حدس بزن رتبت چند میشه - Haj Reza - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۵ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ)faza نوشته شده توسط: ۶۶ هوش اون هدیه آپشن اختیاریه شایدم مانشت هدیه داد |
RE: حدس بزن رتبت چند میشه - enigma2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ق.ظ
جالبه !! ۸۲ شبکه ! ![]() (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۵ ب.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط:راستی دانشگاهتو الان دیدم . هم دانشگاهی هستی ؟ :دی کدوم رضایی حاجی ؟ :دی(20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ)faza نوشته شده توسط: ۶۶ هوش ![]() ![]() |
RE: حدس بزن رتبت چند میشه - s-nowrozi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ق.ظ
۱۷۸معماری |
RE: حدس بزن رتبت چند میشه - Haj Reza - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ق.ظ)enigma2 نوشته شده توسط: جالبه !! من رضا موسوی هستم اسمت چیه؟؟؟ |
RE: حدس بزن رتبت چند میشه - enigma2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ق.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ق.ظ)enigma2 نوشته شده توسط: جالبه !! آهان . همونیم که سر کلاس IT 2 گفتی لینک های شبکه امیر کبیر و ایمیل کن ![]() بچه ها می گفتن مدیریت ترکوندی انگاری ![]() |
RE: حدس بزن رتبت چند میشه - Haj Reza - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ق.ظ)enigma2 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ق.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ق.ظ)enigma2 نوشته شده توسط: جالبه !! آهان ورودی ۹۰ هستی پس مدیریت ۶۰ زدم فکر نکنم زیر ۱۰۰ بشم حالا ببینیم چی میشه |
حدس بزن رتبت چند میشه - همیلا - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ق.ظ
۳۰۳ شبکه/امنیت |
حدس بزن رتبت چند میشه - nima88 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ب.ظ
۳۰۰۰تجارت.یه کف به افتخار روحیه بالام ![]() |
RE: حدس بزن رتبت چند میشه - Haj Reza - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ب.ظ)nima88 نوشته شده توسط: ۳۰۰۰تجارت.یه کف به افتخار روحیه بالام واسه ۳۰۰۰ میری که وقتی جوابارو دیدی شوکه بشی ![]() |
حدس بزن رتبت چند میشه - sabafarhadi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ب.ظ
۱۹۸ تجارت و ای تی |