|
|
بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - lightak - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ ق.ظ
به نظرتون شبانه گیلان رو نمیارم؟؟؟؟؟کمک کنیددددد ![]() ![]() ![]()
|
|
بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - sharareh_moradi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ق.ظ
با ۱۲۰۰ شبانه؟؟؟؟؟ نه آقا!!! نه خانم!!! فقط به فکر غیرانتفاعی و مجازی باشین! |
بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - amirrrrrrr - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ق.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط: با ۱۲۰۰ شبانه؟؟؟؟؟حالا چرا دعوا دارید با این بنده خدا؟ |
RE: بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - sharareh_moradi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۶ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ق.ظ)amirrrrrrr نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ق.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط: با ۱۲۰۰ شبانه؟؟؟؟؟حالا چرا دعوا دارید با این بنده خدا؟ دعوا نکردما ![]() معذرت میخوام اگه بد گفتم |
|
بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - نازی_ناز - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۹ ق.ظ
پس اگه اینجوریه من با ۱۰۴۸ هوش هم جایی شبانه نمیارم نه؟ تورو خدا به من بگید باید به امید معجزه باشم یا ممکنه جایی شبانه بیارم؟ |
|
بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - ar.zamani - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ ق.ظ
دوستان فکر نمی کنم با ۱۲۳۹ نرم و ۱۰۴۸ هوش، شبانه جایی قبول بشید. |
|
RE: بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - نازی_ناز - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ق.ظ
اطلاع دارین همپوشانی یعنی چی؟ میگن امسال همپوشانی زیاد بوده؟ |
|
بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - hamzeh_ebrahimi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ب.ظ
متاسفانه بالای ۶۰۰ امیدی نیست مگر غیر انتفاعی مجازی و پیام نور |
|
بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - نازی_ناز - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۸ ب.ظ
یعنی نمیشه به همپوشانی و اینجور چیزا امید داشت؟ یا مثلا افزایش ظرفیتا؟ |
|
بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - a.mj - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ
با ۷۲۱ نرم افزار چه طور؟ ۵۹۰ الگوریتم؟ ینی هیچ جا رو نمیارم؟ تورو خدا کمک کنیییییییییییید |
|
بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - نازی_ناز - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ب.ظ
بچه ها کسی خبرداره فرق مجازی و غیر انتفاعی و پیام نور چیه؟ به زبان ساده و قابل فهم کسی میتونه برای من بگه؟ من واقعا فرقشونو نمیدونم؟ |
RE: بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - maryam.raz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ب.ظ)نازی_ناز نوشته شده توسط: بچه ها کسی خبرداره فرق مجازی و غیر انتفاعی و پیام نور چیه؟ به زبان ساده و قابل فهم کسی میتونه برای من بگه؟پیام نور نسبت به غیر انتفاعی از ساعات کلاسی کمتری برخورداره , هزینه هم کمتره و کتابهاشون توسط استاد معرفی نمیشه بلکه کتابهای پیام نور کلا با نشر پیام نور منتشر میشن و در کل از غیر انتفاعی پایین تره و بیشتر درسها به صورت تئوری پاس میشه و ازمایشگاه ها درست و حسابی ندارن البته بازم بستگی داره پیام نور کجا باشه مجازی که اصلا شما کلاس نمیری و تنها میتونی تو خونه بشینی و ویدئو کلاسها رو دانلود کنی و نگاه کنی هزینش بیشتر از غیر انتفاعی و پیام نور و شبانه هست، فکرکنم سه تومنی بشه و شما فقط واسه امتحانات پایان ترم و یا سوال از استاد داشتن دانشگاه میری شاید مثلا ماهی یبار! پردیس هم!!! که شما عین بچه های روزانه کلاس میری همه امکانات اونارو داری فقط باید ترمی ۵ یا ۶ تومن بریزی به حساب ![]() درکل غیرانتفاعی بهتر از بقیه هست |
|
بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - ریحان - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ب.ظ
وایییی من فکر میکردم پیام نور بهتره... |
|
بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - نازی_ناز - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۶ ب.ظ
ازنظر مقبولیت برای وزارت علوم و اگه آینده بخایم ادامه تحصیل برای دکتری بدیم به نظرتون کدومش کمتر از نظر اساتید درجه یک بده؟ (مجازی،غیرانتفاعی یا پیام نور؟؟) آخه من لیسانسمو دانشگاه خوبی بودم و فقط با سرجلسه خراب کردن رتبم بد شد و حتما قصد دارم ادامه تحصیل بدم |
RE: بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - ghandi70 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۱۱ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ق.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط: با ۱۲۰۰ شبانه؟؟؟؟؟ پس چرا این رتبه رو داخل کارنامه نوشته مجاز برای دوره روزانه؟؟!
|