تالار گفتمان مانشت
بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - lightak - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ ق.ظ

به نظرتون شبانه گیلان رو نمیارم؟؟؟؟؟کمک کنیدددددConfusedConfusedConfusedConfused

بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - sharareh_moradi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ق.ظ

با ۱۲۰۰ شبانه؟؟؟؟؟
نه آقا!!!
نه خانم!!!
فقط به فکر غیرانتفاعی و مجازی باشین!

بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - amirrrrrrr - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ق.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ق.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:  با ۱۲۰۰ شبانه؟؟؟؟؟
نه آقا!!!
نه خانم!!!
حالا چرا دعوا دارید با این بنده خدا؟

RE: بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - sharareh_moradi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۶ ق.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ق.ظ)amirrrrrrr نوشته شده توسط:  
(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ق.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:  با ۱۲۰۰ شبانه؟؟؟؟؟
نه آقا!!!
نه خانم!!!
حالا چرا دعوا دارید با این بنده خدا؟

دعوا نکردما Huh
معذرت میخوام اگه بد گفتم

بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - نازی_ناز - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۹ ق.ظ

پس اگه اینجوریه من با ۱۰۴۸ هوش هم جایی شبانه نمیارم نه؟
تورو خدا به من بگید باید به امید معجزه باشم یا ممکنه جایی شبانه بیارم؟

بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - ar.zamani - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ ق.ظ

دوستان فکر نمی کنم با ۱۲۳۹ نرم و ۱۰۴۸ هوش، شبانه جایی قبول بشید.

RE: بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - نازی_ناز - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ق.ظ

اطلاع دارین همپوشانی یعنی چی؟ میگن امسال همپوشانی زیاد بوده؟

بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - hamzeh_ebrahimi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ب.ظ

متاسفانه بالای ۶۰۰ امیدی نیست مگر غیر انتفاعی مجازی و پیام نور

بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - نازی_ناز - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۸ ب.ظ

یعنی نمیشه به همپوشانی و اینجور چیزا امید داشت؟ یا مثلا افزایش ظرفیتا؟

بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - a.mj - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ

با ۷۲۱ نرم افزار چه طور؟
۵۹۰ الگوریتم؟
ینی هیچ جا رو نمیارم؟
تورو خدا کمک کنیییییییییییید

بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - نازی_ناز - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ب.ظ

بچه ها کسی خبرداره فرق مجازی و غیر انتفاعی و پیام نور چیه؟ به زبان ساده و قابل فهم کسی میتونه برای من بگه؟
من واقعا فرقشونو نمیدونم؟

RE: بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - maryam.raz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ب.ظ)نازی_ناز نوشته شده توسط:  بچه ها کسی خبرداره فرق مجازی و غیر انتفاعی و پیام نور چیه؟ به زبان ساده و قابل فهم کسی میتونه برای من بگه؟
من واقعا فرقشونو نمیدونم؟
پیام نور نسبت به غیر انتفاعی از ساعات کلاسی کمتری برخورداره , هزینه هم کمتره و کتابهاشون توسط استاد معرفی نمیشه بلکه کتابهای پیام نور کلا با نشر پیام نور منتشر میشن و در کل از غیر انتفاعی پایین تره و بیشتر درسها به صورت تئوری پاس میشه و ازمایشگاه ها درست و حسابی ندارن البته بازم بستگی داره پیام نور کجا باشه
مجازی که اصلا شما کلاس نمیری و تنها میتونی تو خونه بشینی و ویدئو کلاسها رو دانلود کنی و نگاه کنی هزینش بیشتر از غیر انتفاعی و پیام نور و شبانه هست، فکرکنم سه تومنی بشه و شما فقط واسه امتحانات پایان ترم و یا سوال از استاد داشتن دانشگاه میری شاید مثلا ماهی یبار!
پردیس هم!!! که شما عین بچه های روزانه کلاس میری همه امکانات اونارو داری فقط باید ترمی ۵ یا ۶ تومن بریزی به حساب Big Grin
درکل غیرانتفاعی بهتر از بقیه هست

بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - ریحان - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ب.ظ

وایییی من فکر میکردم پیام نور بهتره...

بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - نازی_ناز - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۶ ب.ظ

ازنظر مقبولیت برای وزارت علوم و اگه آینده بخایم ادامه تحصیل برای دکتری بدیم به نظرتون کدومش کمتر از نظر اساتید درجه یک بده؟ (مجازی،غیرانتفاعی یا پیام نور؟؟)
آخه من لیسانسمو دانشگاه خوبی بودم و فقط با سرجلسه خراب کردن رتبم بد شد و حتما قصد دارم ادامه تحصیل بدم

RE: بچه ها توروخدا کمک کنید با ۱۲۳۹ نرم جایی قبول میشم؟؟؟؟؟ - ghandi70 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۱۱ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ق.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:  با ۱۲۰۰ شبانه؟؟؟؟؟
نه آقا!!!
نه خانم!!!

پس چرا این رتبه رو داخل کارنامه نوشته مجاز برای دوره روزانه؟؟!Huh