|
|
مهندسی دانش - نسخهی قابل چاپ |
|
مهندسی دانش - zarch - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۱۱ ب.ظ
رتبه ۵ دانش |
|
RE: مهندسی دانش - arefeh.hp - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۴۵ ب.ظ
تبریک میگم بهتون خیلی عالیه |
|
مهندسی دانش - omid93 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ق.ظ
ظرفیت روزانه تهران ۴ نفر شده شانس بیاوری از ۴ نفری که جلو شما هستند حداقل یک نفر برود علوم |
|
مهندسی دانش - $pooky - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ
من رتبه ۲ مهندسی دانش شدم و ۲۲ علوم کامپیوتر، شاید اگه علوم شریف نیارم مهندسی دانش رو بزنم! مگر اینکه قانع بشم علوم کامپیوتر دانشگاه تهران هم خیلی بد چیزی نیس |
|
RE: مهندسی دانش - software94 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۹ ق.ظ
بچه ها دوستم بیست ویک مهندسی دانش شده.احتماش هست شبانه تهران قبول شه؟ |
|
مهندسی دانش - omid93 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ب.ظ
پس پوکی مشکلت حل کرد چون تا رشته علوم است کسی مهندسی دانش نمی رود |
|
RE: مهندسی دانش - اسلامی - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۵ ق.ظ
[quote='$pooky' pid='357206' dateline='1431551907'] من رتبه ۲ مهندسی دانش شدم و ۲۲ علوم کامپیوتر، شاید اگه علوم شریف نیارم مهندسی دانش رو بزنم! مگر اینکه قانع بشم علوم کامپیوتر دانشگاه تهران هم خیلی بد چیزی نیس [/quo پوگی جان امیرکبیر رو هم فراموش نکن خبر نداری از سایر رتبه های تک رقمی که مشترک با چه رشته و رتبه ای هستند سوال بعدی اینکه امکان رتبه تکراری هم وجود دارد یعنی حتما ۴ تهران قبوله یا نه؟ |
RE: مهندسی دانش - happy.n - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۲ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ)$pooky نوشته شده توسط: من رتبه ۲ مهندسی دانش شدم و ۲۲ علوم کامپیوتر، شاید اگه علوم شریف نیارم مهندسی دانش رو بزنم! مگر اینکه قانع بشم علوم کامپیوتر دانشگاه تهران هم خیلی بد چیزی نیس می خوای شریف و تهران و امیرکبیرو بهشتی گرایش یکو بزاری بری دانشکده علوم فنون تهران؟! قدر نعمتو نمیدونیا :دی |
RE: مهندسی دانش - omid93 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۲ ب.ظ)happy.n نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ)$pooky نوشته شده توسط: من رتبه ۲ مهندسی دانش شدم و ۲۲ علوم کامپیوتر، شاید اگه علوم شریف نیارم مهندسی دانش رو بزنم! مگر اینکه قانع بشم علوم کامپیوتر دانشگاه تهران هم خیلی بد چیزی نیس سلام تا گرایش اول می شود تهران قبول شد فکر گرایش دوم نباشید البته به نظر من (۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۲ ب.ظ)happy.n نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ)$pooky نوشته شده توسط: من رتبه ۲ مهندسی دانش شدم و ۲۲ علوم کامپیوتر، شاید اگه علوم شریف نیارم مهندسی دانش رو بزنم! مگر اینکه قانع بشم علوم کامپیوتر دانشگاه تهران هم خیلی بد چیزی نیس سلام تا گرایش اول می شود تهران قبول شد فکر گرایش دوم نباشید البته به نظر من قبول شدن شبانه و نرفتن باعث محرومیت ۲ ساله می شود یا فقط روزانه قبول شدن و نرفتن باعث محرومیت می شود؟ |
RE: مهندسی دانش - arefeh.hp - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۶ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ب.ظ)omid93 نوشته شده توسط: سلام به نظر من ایشون خوبه فقط به فکر شریف و تهران باشند و نه بقیه. حیفه رتبه شون عالیه
|