تالار گفتمان مانشت
مهندسی دانش - نسخه‌ی قابل چاپ

مهندسی دانش - zarch - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۱۱ ب.ظ

رتبه ۵ دانش

RE: مهندسی دانش - arefeh.hp - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۴۵ ب.ظ

تبریک میگم بهتون خیلی عالیه

مهندسی دانش - omid93 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ق.ظ

ظرفیت روزانه تهران ۴ نفر شده شانس بیاوری از ۴ نفری که جلو شما هستند حداقل یک نفر برود علوم

مهندسی دانش - $pooky - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ

من رتبه ۲ مهندسی دانش شدم و ۲۲ علوم کامپیوتر، شاید اگه علوم شریف نیارم مهندسی دانش رو بزنم! مگر اینکه قانع بشم علوم کامپیوتر دانشگاه تهران هم خیلی بد چیزی نیس

RE: مهندسی دانش - software94 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۹ ق.ظ

بچه ها دوستم بیست ویک مهندسی دانش شده.احتماش هست شبانه تهران قبول شه؟

مهندسی دانش - omid93 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ب.ظ

پس پوکی مشکلت حل کرد چون تا رشته علوم است کسی مهندسی دانش نمی رود

RE: مهندسی دانش - اسلامی - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۵ ق.ظ

[quote='$pooky' pid='357206' dateline='1431551907']
من رتبه ۲ مهندسی دانش شدم و ۲۲ علوم کامپیوتر، شاید اگه علوم شریف نیارم مهندسی دانش رو بزنم! مگر اینکه قانع بشم علوم کامپیوتر دانشگاه تهران هم خیلی بد چیزی نیس
[/quo
پوگی جان امیرکبیر رو هم فراموش نکن

خبر نداری از سایر رتبه های تک رقمی که مشترک با چه رشته و رتبه ای هستند
سوال بعدی اینکه امکان رتبه تکراری هم وجود دارد یعنی حتما ۴ تهران قبوله یا نه؟

RE: مهندسی دانش - happy.n - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۲ ب.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ)$pooky نوشته شده توسط:  من رتبه ۲ مهندسی دانش شدم و ۲۲ علوم کامپیوتر، شاید اگه علوم شریف نیارم مهندسی دانش رو بزنم! مگر اینکه قانع بشم علوم کامپیوتر دانشگاه تهران هم خیلی بد چیزی نیس

می خوای شریف و تهران و امیرکبیرو بهشتی گرایش یکو بزاری بری دانشکده علوم فنون تهران؟! قدر نعمتو نمیدونیا :دی

RE: مهندسی دانش - omid93 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ب.ظ

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۲ ب.ظ)happy.n نوشته شده توسط:  
(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ)$pooky نوشته شده توسط:  من رتبه ۲ مهندسی دانش شدم و ۲۲ علوم کامپیوتر، شاید اگه علوم شریف نیارم مهندسی دانش رو بزنم! مگر اینکه قانع بشم علوم کامپیوتر دانشگاه تهران هم خیلی بد چیزی نیس

می خوای شریف و تهران و امیرکبیرو بهشتی گرایش یکو بزاری بری دانشکده علوم فنون تهران؟! قدر نعمتو نمیدونیا :دی

سلام
تا گرایش اول می شود تهران قبول شد فکر گرایش دوم نباشید البته به نظر من

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۲ ب.ظ)happy.n نوشته شده توسط:  
(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ)$pooky نوشته شده توسط:  من رتبه ۲ مهندسی دانش شدم و ۲۲ علوم کامپیوتر، شاید اگه علوم شریف نیارم مهندسی دانش رو بزنم! مگر اینکه قانع بشم علوم کامپیوتر دانشگاه تهران هم خیلی بد چیزی نیس

سلام

قبول شدن شبانه و نرفتن باعث محرومیت ۲ ساله می شود یا فقط روزانه قبول شدن و نرفتن باعث محرومیت می شود؟

RE: مهندسی دانش - arefeh.hp - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۶ ب.ظ

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ب.ظ)omid93 نوشته شده توسط:  سلام

به نظر من ایشون خوبه فقط به فکر شریف و تهران باشند و نه بقیه. حیفه رتبه شون عالیهSmile