|
|
با رتبه ۹۰ (شبکه و امنیت) شبکه برم یا امنیت , کدوم دانشگاه؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
با رتبه ۹۰ (شبکه و امنیت) شبکه برم یا امنیت , کدوم دانشگاه؟ - mehran_h - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۲ ب.ظ
سلام دوستان رتبه من تو گرایش شبکه و امنیت ۹۲ شده هنوز نمیدونم شبکه برم یا امنیت . در مورد دانشگاه هم اطلاعی ندارم میخوام در آینده واسه دکتری اپلای (apply) کنم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید . با تشکر |
|
با رتبه ۹۰ (شبکه و امنیت) شبکه برم یا امنیت , کدوم دانشگاه؟ - Goli.Raad - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۱ ق.ظ
به نظر من امنیت اطلاعات. البته بستگی به علاقه خودتونم داره. |
|
RE: با رتبه ۹۰ (شبکه و امنیت) شبکه برم یا امنیت , کدوم دانشگاه؟ - mehran_h - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۷ ب.ظ
به نظرتون بین شبکه خواجه نصیر الدین طوسی و امنیت دانشگاه اصفهان کدومو تو اولویت بزارم؟ |
RE: با رتبه ۹۰ (شبکه و امنیت) شبکه برم یا امنیت , کدوم دانشگاه؟ - javad_sobouti - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۷ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۷ ب.ظ)mehran_h نوشته شده توسط: به نظرتون بین شبکه خواجه نصیر الدین طوسی و امنیت دانشگاه اصفهان کدومو تو اولویت بزارم؟ اساتید دانشگاه ما کلا به خواجه نصیر اعتقاد ندارند اصفهان رو خیلی بالاتر از اون میدونند ولی باز هم بستگی به خودت داره |
|
با رتبه ۹۰ (شبکه و امنیت) شبکه برم یا امنیت , کدوم دانشگاه؟ - infinity31 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۱ ب.ظ
والا من برای درس خوندن هدفم امنیت بود، به خاطر اسمش و این که گفته بودن که بازار کار داخلیش خوبه. ولی وقتی اومدم شریف با این که می تونستم بین امنیت و شبکه انتخاب کنم، رفتم شبکه، چون اولا قصدم اپلای بود، بعدم میخواستم ادامه تحصیل بدم و امنیت نیاز داره که با مباحث تئوری و ریاضی بیشتر دست و پنجه نرم کنی تا مباحث کامپیوتری. و من اینو دوست نداشتم. بازم بستگی به خودتون داره. یک احتمال کمی هم وجود داره که در اپلای واسه امنیت به مشکل بخورید. ولی شبکه چنین مشکلی نداره. |