|
|
نرم افزار فردوسی یا اصفهان یا شیراز؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید - نسخهی قابل چاپ |
|
نرم افزار فردوسی یا اصفهان یا شیراز؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید - comstu - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۴۶ ب.ظ
سلام ۱۹۲ نرم شدم. از لحاظ اعتبار کدوم یکی از این دانشگاه ها بالاتر هستند؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
نرم افزار فردوسی یا اصفهان یا شیراز؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید - crevice - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ ب.ظ
ببینید بنظر من واقعا فرق خاصی نمیکنن با هم... اگه من جای شما باشم بیشتر به بعد مسافتی که خواهم داشت با دانشگاه اونا رو انتخاب میکردم و یا میرفتم ببینم توی زمینه ی کاری مورد علاقه ام کدوم دانشگاه استادای بهتری داره(هر چند هیچ تضمینی وجود نداره بتونی با اون استاد پایان نامه بگیری!) اگه هم فردوسی بودی کارشناسی و الان میدونی با شروع ارشدت با فلان استاد میتونی بدون هیچ دغدغه و اتلاف وقتی روی یه موضوع مشخص هم کار کنی که خیلی خوبه(مثلا توی یونی ما کسایی که کارشناسی و ارشد همین جا بودن از همون اول ترم یک با یه استاد شروع میکنن به یه کار اگه کارشناسی هم با اون استاد همکاری تحقیقاتی داشته بودند). |
RE: نرم افزار فردوسی یا اصفهان یا شیراز؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید - comstu - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۴ ق.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: ببینید بنظر من واقعا فرق خاصی نمیکنن با هم... من مشهد زندگی میکنم و چون کارشناسی و شهر خودم بودم خیلی دوس دارم برای ارشد تجربه ی جدیدی داشته باشم و دانشگاه جدیدی باشم، برای همون مسافت برام مطرح نیست و بیشتر اعتبار دانشگاه برام مطرحه |
|
RE: نرم افزار فردوسی یا اصفهان یا شیراز؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید - ec.mohammad - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۰ ق.ظ
ارشد دوره ایه که ادم باید ارامش داشته باشه تا بتونه یه کوله بار خوب ببنده برا پذیرش دکترا با این اوصاف به نظرم شهر خودت ، یعنی فردوسی مشهد |
|
نرم افزار فردوسی یا اصفهان یا شیراز؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید - ali blhj - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ب.ظ
به نظر من این رتبه بندی هست ۱-اصفهان ۲-صنعتی اصفهان ۳-شیراز ۴-فردوسی دلیل من هم از بررسی هیات علمی اونها هستش |