تالار گفتمان مانشت
نرم افزار فردوسی یا اصفهان یا شیراز؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید - نسخه‌ی قابل چاپ

نرم افزار فردوسی یا اصفهان یا شیراز؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید - comstu - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۴۶ ب.ظ

سلام ۱۹۲ نرم شدم.
از لحاظ اعتبار کدوم یکی از این دانشگاه ها بالاتر هستند؟
خواهش میکنم راهنمایی کنیدHuhHuhHuhHuhHuh

نرم افزار فردوسی یا اصفهان یا شیراز؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید - crevice - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ ب.ظ

ببینید بنظر من واقعا فرق خاصی نمیکنن با هم...
اگه من جای شما باشم بیشتر به بعد مسافتی که خواهم داشت با دانشگاه اونا رو انتخاب میکردم و یا میرفتم ببینم توی زمینه ی کاری مورد علاقه ام کدوم دانشگاه استادای بهتری داره(هر چند هیچ تضمینی وجود نداره بتونی با اون استاد پایان نامه بگیری!)
اگه هم فردوسی بودی کارشناسی و الان میدونی با شروع ارشدت با فلان استاد میتونی بدون هیچ دغدغه و اتلاف وقتی روی یه موضوع مشخص هم کار کنی که خیلی خوبه(مثلا توی یونی ما کسایی که کارشناسی و ارشد همین جا بودن از همون اول ترم یک با یه استاد شروع میکنن به یه کار اگه کارشناسی هم با اون استاد همکاری تحقیقاتی داشته بودند).

RE: نرم افزار فردوسی یا اصفهان یا شیراز؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید - comstu - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۴ ق.ظ

(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط:  ببینید بنظر من واقعا فرق خاصی نمیکنن با هم...
اگه من جای شما باشم بیشتر به بعد مسافتی که خواهم داشت با دانشگاه اونا رو انتخاب میکردم و یا میرفتم ببینم توی زمینه ی کاری مورد علاقه ام کدوم دانشگاه استادای بهتری داره(هر چند هیچ تضمینی وجود نداره بتونی با اون استاد پایان نامه بگیری!)
اگه هم فردوسی بودی کارشناسی و الان میدونی با شروع ارشدت با فلان استاد میتونی بدون هیچ دغدغه و اتلاف وقتی روی یه موضوع مشخص هم کار کنی که خیلی خوبه(مثلا توی یونی ما کسایی که کارشناسی و ارشد همین جا بودن از همون اول ترم یک با یه استاد شروع میکنن به یه کار اگه کارشناسی هم با اون استاد همکاری تحقیقاتی داشته بودند).

من مشهد زندگی میکنم و چون کارشناسی و شهر خودم بودم خیلی دوس دارم برای ارشد تجربه ی جدیدی داشته باشم و دانشگاه جدیدی باشم، برای همون مسافت برام مطرح نیست و بیشتر اعتبار دانشگاه برام مطرحه

RE: نرم افزار فردوسی یا اصفهان یا شیراز؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید - ec.mohammad - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۰ ق.ظ

ارشد دوره ایه که ادم باید ارامش داشته باشه تا بتونه یه کوله بار خوب ببنده برا پذیرش دکترا

با این اوصاف به نظرم شهر خودت ، یعنی فردوسی مشهد

نرم افزار فردوسی یا اصفهان یا شیراز؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید - ali blhj - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ب.ظ

به نظر من این رتبه بندی هست
۱-اصفهان
۲-صنعتی اصفهان
۳-شیراز
۴-فردوسی

دلیل من هم از بررسی هیات علمی اونها هستش