![]() |
سال قبل کی نتایج اولیه رو داده بودن ؟؟؟؟ دوستان اطلاع رسانی کنند. - نسخهی قابل چاپ |
سال قبل کی نتایج اولیه رو داده بودن ؟؟؟؟ دوستان اطلاع رسانی کنند. - amirgh69 - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۲۳ ب.ظ
![]() ![]() |
RE: سال قبل کی نتایج اولیه رو داده بودن ؟؟؟؟ دوستان اطلاع رسانی کنند. - yagmur0022 - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ق.ظ
۳ شهریور انگار |
سال قبل کی نتایج اولیه رو داده بودن ؟؟؟؟ دوستان اطلاع رسانی کنند. - amirgh69 - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ب.ظ
طبق اطلاعیه نیمه اول خرداد ماه نتایج اعلام می کنند ؟ سال قبل هم همین موقع نتایج اعلام شده بودانگار؟ |
سال قبل کی نتایج اولیه رو داده بودن ؟؟؟؟ دوستان اطلاع رسانی کنند. - yagmur0022 - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۴۹ ب.ظ
نتایج چی؟من فکر کردم پس نتیجه انتخاب رشته ارشد رو میگین... |
RE: سال قبل کی نتایج اولیه رو داده بودن ؟؟؟؟ دوستان اطلاع رسانی کنند. - amirgh69 - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۴۵ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۴۹ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: نتایج چی؟من فکر کردم پس نتیجه انتخاب رشته ارشد رو میگین... |
RE: سال قبل کی نتایج اولیه رو داده بودن ؟؟؟؟ دوستان اطلاع رسانی کنند. - jrkh - 05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۵۶ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۲۳ ب.ظ)amirgh69 نوشته شده توسط:سال قبل آخر اردیبهشت ماه بود تا جایی که من خبر دارم. ولی امروز تو یه سایت خوندم نتایج امسال چهارشنبه ۶ خرداد ساعت ۱۴ روی سایت قرار می گیره. |