تالار گفتمان مانشت
برنامه ریزی از ابتدا تا انتها برای دانشجویان سال آخر کارشناسی - نسخه‌ی قابل چاپ

برنامه ریزی از ابتدا تا انتها برای دانشجویان سال آخر کارشناسی - balghoor - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ ب.ظ

با سلام خدمت دوستان گرامی
همونطور که میدونید دوستان سال آخر امسال کارشون خیلی سخت هست!
هم باید امتحانای دانشگاه و کارشناسی رو بخونن و با معدل بالا قبول بشن! و هم برای ارشد بخونن که بتونن موفق بشن.
من از دیشب انشالله برنامه ریزی کردم که بتونم تا حدودی این دو مرحله ی زندگی رو به نحو احسن پشت سر بگذارم.
این که میگم از دیشب ؛ بخاطر اینه که تا دیروز تکلیفمون مشخص نبود جزو کدوم گروه هستیم! ( بی خانمان بود رشتمون! Huh ) و منم تا دیروز داشتم یکسری منابع پیدا میکردم برای خوندن! / و همچنین امتحانات خرداااااااد شروع شده باید برای اون هم یک ذره وقت بذارمSmile
الان هم با کمک دوستان عزیز و زحمت کشی که در این انجمن هستند‌؛ تونستم منابعم رو تکمیل کنم. حالا میخوام هر روزی که دارم درسی رو میخونم رو در اینجا اعلام کنم و اساتید بزرگوار هم اگر فرصت کردند نقاط ضعف و قدرت ما رو بهمون بگن!
به این صورت که بنده لینک اون منابعی که دارم میخونم رو در اینجا قرار میدم + یکسری توضیحات اگر لازم شد‌؛ دوستان ارشدی و دکتری هم مشاوره بهمون بدن.
با تشکر
دیشب قسمت اول و مقدمه ی درس معماری کامپیوتر استاد مازیار گودرزی ( استاد دانشگاه شریف ) رو تموم کردم. بحث مهمی نداشت چون جلسه اول بود. بیشتر یاد آوری و مباحث کلی درس رو میگفتند.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

امروز هم فایل صوتی جلسه ی اول زبان تخصصی از استاد مظفری ( استاد زبان پژوه ) رو گوش کردم. ( که البته این فایل رو باید ۲ بار گوش بدم چون یکسری نکات جالبی رو فرمودند )

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
[/url]

حال از دوستان محترم میخوام اگر نکته ای به ذهنشون میرسه ؛ ما رو بی نصیب نگذارند.
دوستان سال آخری هم اگر تمایل دارند همینجا با هم دیگه پیش بریم!

RE: برنامه ریزی از ابتدا تا انتها برای دانشجویان سال آخر کارشناسی - fmpr - 10 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ب.ظ

چه پست خوبی منم همینجوریم فقط من علوم کامپیوتر بودم الان میخوام آی تی بدم Big Grin ادامه نمیدید پستتونو ؟!

برنامه ریزی از ابتدا تا انتها برای دانشجویان سال آخر کارشناسی - marjan sadat - 22 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ب.ظ

سلام منم سال آخریم موافقم با هم پیش بریم....

RE: برنامه ریزی از ابتدا تا انتها برای دانشجویان سال آخر کارشناسی - elham1234 - 23 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۹ ق.ظ

سلام منم هستم

برنامه ریزی از ابتدا تا انتها برای دانشجویان سال آخر کارشناسی - marjan sadat - 23 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۱۸ ق.ظ

(۲۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۹ ق.ظ)elham1234 نوشته شده توسط:  سلام منم هستم
آره هستیم ولی balghoor سازنده تاپیک نیست! Smile)

برنامه ریزی از ابتدا تا انتها برای دانشجویان سال آخر کارشناسی - arsin - 20 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ب.ظ

سلام منم هستم