|
|
۳۰۶ هوش روزانه اصفهان - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۳۰۶ هوش روزانه اصفهان - dr.a_AI - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۴۵ ب.ظ
![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم کارنامه نهایی :![]() |
RE: 306 هوش روزانه اصفهان - pezhman.m-AI - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۵۷ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۴۵ ب.ظ)dr.a_AI نوشته شده توسط: تبریییییییییییییییییک، خیلی خیلی عالی. ایشالا که در ادامه راهتونم موفق باشید. |
|
۳۰۶ هوش روزانه اصفهان - hamedfayez - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ ب.ظ
تبریک میگم ایشالله که دانشگاه اصفهان بهتون بسازه و موفق باشید :دی |
|
RE: 306 هوش روزانه اصفهان - mk1992 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۱۳ ب.ظ
تبریک فقط سوالی که برام پیش اومده اینه که چرا خواجه نصیر رو بالاتر از علم و صنعت زدین؟!
|
|
۳۰۶ هوش روزانه اصفهان - salam az ma - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۸ ب.ظ
سلام تبریک میگم موفق باشید |
RE: 306 هوش روزانه اصفهان - dr.a_AI - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۱۳ ب.ظ)mk1992 نوشته شده توسط: تبریک ممنون نمیدونم چون داداشم اینجوری گفت البته تا بخش زیادیشو با یه استاد هم مشورت کردم ولی جزئی مشاوره نداد و یه سری جاها مثل این ممکنه اشتباه بوده باشه.(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۵۹ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: تبریک فراوان مرسیییییییییی بله متوجه شدم دیگه کسی منو تو مانشت تحویل نمیگیره ![]() شما رو ندیدم اطلاعات گذاشته باشید. چه کردید؟؟؟ |
RE: 306 هوش روزانه اصفهان - dr.a_AI - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۵۷ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: تبریییییییییییییییییک، خیلی خیلی عالی. ایشالا که در ادامه راهتونم موفق باشید. مرسیییییییییییییییی، انشالله شما هم همینطور هم رشته ای ![]() (۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۴ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۵ ب.ظ)dr.a_AI نوشته شده توسط: مرسییییییییییآخی هر چند نمیدونم ولی حدس میزنم ![]() خیلی هم عالی، تبریک عرض میکنم ![]() یکی از دوستام که امسال با هم میخوندیم باهاتون همکلاس شده. فقط من راهم عوض شد
|
|
۳۰۶ هوش روزانه اصفهان - m.teymourpour - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۶ ق.ظ
این رتبه مال یه ای دی دیگه بود فک کنم، خریدید یا تغییر قیافه دادید ![]() منم بهتون تبریک میگم، انشااله همیشه موفق باشید
|
RE: 306 هوش روزانه اصفهان - dr.a_AI - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۶ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: این رتبه مال یه ای دی دیگه بود فک کنم، خریدید یا تغییر قیافه دادید تغییر قیافه دادم حالا اونقدر بگید تا مجبور شم برگردونم به قیافه قبلی
|
|
۳۰۶ هوش روزانه اصفهان - gogooli - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۱۷ ق.ظ
قیافه قبلی تون چی بود؟ ![]() تبریک هم دانشگاهی |
|
RE: 306 هوش روزانه اصفهان - ss.hoseini - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ب.ظ
تبریک می گم دوست عزیز موفق باشید هم دانشگاهی |
|
RE: 306 هوش روزانه اصفهان - dr.a_AI - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۸ ب.ظ
ممنون از همه دوستانی که تبریک گفتن یا خواهند گفتن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: 306 هوش روزانه اصفهان - dr.a_AI - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۵۷ ب.ظ)kf1393 نوشته شده توسط: تبریک میگم دوست و همکلاسی عزیز، انشاا... که موفق باشید خیلی ممنون بالاخره منم یه همکلاسی پیدا کردم، آخ جون ![]() منم به شما تبریک میگم. انشالله دو سال خوبی رو در کنار هم و سایر همکلاسی ها داشته باشیم
|
|
RE: 306 هوش روزانه اصفهان - Ms. Saba - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ق.ظ
تبریک میگم.... ان شاالله موفق باشید. |
|
۳۰۶ هوش روزانه اصفهان - tondar.sal - 14 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ
تبریک میگم میشه درصد ها و تعداد سوالات صحیح و غلط رو هم بگید؟ راستی دانشگاه کارشناسیتون چی بود؟ و چه منابعی بیشتر خوندین؟ |