![]() |
۳۱۰۵ دانشگاه گیلان -در مورد دانشگاه راهنمایی بفرمایید - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۳۱۰۵ دانشگاه گیلان -در مورد دانشگاه راهنمایی بفرمایید - fatima1356 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۴ ق.ظ
سلام.دانشگاه گیلان چه جور دانشگاهیه من مجازی تجارت قبول شدم. |
دانشگاه گیلان دانشگاه خوبیه ؟ آیا - fatima1356 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ ق.ظ
کسی اطلاع نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
دانشگاه گیلان دانشگاه خوبیه ؟ آیا - fatima1356 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ ب.ظ
لطفا اگر کسی چیزی میدونه از سطح علمی و استادا توضیح بده .ممنون میشم |
دانشگاه گیلان دانشگاه خوبیه ؟ آیا - researcher0 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ب.ظ
سلام مبارک باشه لطفا پست اولت ویرایش کن و تو عنوانش رتبه و رشته ای که قبول شدی بنویس انتخاب چندمت بود؟ |
۳۱۰۵ دانشگاه گیلان -در مورد دانشگاه راهنمایی بفرمایید - fatima1356 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۸ ب.ظ
متشکرم- انتخاب ۸ |
۳۱۰۵ دانشگاه گیلان -در مورد دانشگاه راهنمایی بفرمایید - fatima1356 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۲۶ ب.ظ
?????????????????? |
۳۱۰۵ دانشگاه گیلان -در مورد دانشگاه راهنمایی بفرمایید - fatima1356 - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ب.ظ
گیلان نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: 3105 دانشگاه گیلان -در مورد دانشگاه راهنمایی بفرمایید - shakiba.s96 - 25 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۳۲ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ب.ظ)fatima1356 نوشته شده توسط: گیلان نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام من دانشگاه گیلان قبول شدم دانشگاه گیلان دانشگاه خوبیه محیطشم محیط خوبیه از نظر علمیم خوبه تو دانشگاهای کشور رتبه هشتمُ سال پیش کسب کرده درکل دانشگاه خوبیه،خواهانش کم نیست! ![]() ![]() |
۳۱۰۵ دانشگاه گیلان -در مورد دانشگاه راهنمایی بفرمایید - fatima1356 - 16 مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۱ ب.ظ
ثبت نام کردم.ایشاالله که خوب باشه |
RE: 3105 دانشگاه گیلان -در مورد دانشگاه راهنمایی بفرمایید - sharareh_moradi - 16 مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۳۲ ب.ظ)shakiba.s96 نوشته شده توسط:(12 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ب.ظ)fatima1356 نوشته شده توسط: گیلان نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام هشتم؟؟ چطور حساب کردین؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() بگین شاید ما هم مشتری شدیم ![]() ![]() ![]() |
RE: 3105 دانشگاه گیلان -در مورد دانشگاه راهنمایی بفرمایید - shakiba.s96 - 16 مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۳۴ ب.ظ
من امسال دانشگاه گیلان قبول شدم، کلا اون چیزی که از بیرون درموردش ادم میبینه با درونش فرق داره |
RE: 3105 دانشگاه گیلان -در مورد دانشگاه راهنمایی بفرمایید - sharareh_moradi - 16 مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۳ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۳۴ ب.ظ)shakiba.s96 نوشته شده توسط: من امسال دانشگاه گیلان قبول شدم، کلا اون چیزی که از بیرون درموردش ادم میبینه با درونش فرق داره خب شما از بیرون خوب دیده بودین و الان بد میبینین یا شما از بیرون بد دیده بودین و الان دارین میبینین ک واقعا خوبه؟ |
RE: 3105 دانشگاه گیلان -در مورد دانشگاه راهنمایی بفرمایید - shakiba.s96 - 16 مهر ۱۳۹۴ ۰۸:۳۲ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۳ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:بیرونشُ خوب میدیدم و الان که وارد دانشگاهش شدم میبینم به خوبیه ظاهرش نیست(16 مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۳۴ ب.ظ)shakiba.s96 نوشته شده توسط: من امسال دانشگاه گیلان قبول شدم، کلا اون چیزی که از بیرون درموردش ادم میبینه با درونش فرق داره |
RE: 3105 دانشگاه گیلان -در مورد دانشگاه راهنمایی بفرمایید - researcher0 - 17 مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۹ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۴ ۰۸:۳۲ ب.ظ)shakiba.s96 نوشته شده توسط:مهندس جان یکم بیشتر توضیح بده(16 مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۳ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:بیرونشُ خوب میدیدم و الان که وارد دانشگاهش شدم میبینم به خوبیه ظاهرش نیست(16 مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۳۴ ب.ظ)shakiba.s96 نوشته شده توسط: من امسال دانشگاه گیلان قبول شدم، کلا اون چیزی که از بیرون درموردش ادم میبینه با درونش فرق داره |
RE: 3105 دانشگاه گیلان -در مورد دانشگاه راهنمایی بفرمایید - shakiba.s96 - 18 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ق.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۹ ب.ظ)researcher0 نوشته شده توسط:مهندس جان از این بیشتر نمیتونم توضیح بدم، به نظر من دانشگاه خوبی نیست.همین.من درهمین حد میتونم بگم و این نظر منه پرفسور(16 مهر ۱۳۹۴ ۰۸:۳۲ ب.ظ)shakiba.s96 نوشته شده توسط:مهندس جان یکم بیشتر توضیح بده(16 مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۳ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:بیرونشُ خوب میدیدم و الان که وارد دانشگاهش شدم میبینم به خوبیه ظاهرش نیست(16 مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۳۴ ب.ظ)shakiba.s96 نوشته شده توسط: من امسال دانشگاه گیلان قبول شدم، کلا اون چیزی که از بیرون درموردش ادم میبینه با درونش فرق داره |